ASL

בלקר

New member
ASL

הייתי אתמול בכנס של המניאטרות, והסבירו לנו שם על ASL. אז בכל אופן, אפשר קישור לאתר של המשחק?

rnsh

New member
קישורים

זה הקישור של האתר של החברה שמייצרת המשחק. אני מציע לך להתחיל שם. כדי להתחיל ללמוד את המשחק, אני ממליץ להזמין מהחברה את ה- asl starter kit, שנמצא בהדפסה ואמור לצאת במהלך החודש הנוכחי. המחיר הוא רק 18$ למי שמזמין מראש (לא כולל דמי משלוח).

backdoorslam

New member
בקשה לקישור נוסף

rnshיקר, בזמנו העברת לי קישור לאתר שמציע להוריד קובץ pdf חביב שמתמצת את החוקים למתחילים ואף מאפשר לשחק משחק ראשוני עם counters גזורים מהנייר. אני חושב שהוא רלוונטי גם כאן.

shadowfax

New member
אני בהחלט מתעניין ../images/Emo13.gif

האם מוציעים עדיין את ספר החוקים? הSTARTER KIT נראה כמו המוצר שהיו צריכים להוציא מזמן כבר... נראה מה יהיה מצבי הכספי ואולי נראה מה אפשר לעשות

braxat2000

New member
אשמח ללמוד גם

הי shadow, אייל מקהילת המיניאטורות. אני מתעניין במשחק הזה כבר זמן רב, אשמח להתחיל לשחק גם. נראה לי נחמד להקים איזו קבוצת משחק.

braxat2000

New member
VASL

וכי אי אפשר לערוך הודעה: נתקלתי והתקנתי את זה: http://www.vasl.org/ זו תוכנה למשחק ASL ברשת. נראה מוכר למישהו?

rnsh

New member
שלום לך

לא נראה לי שפגשתי אותך כשהגעתי להדגים את המשחק בכנס של המיניאטורות. בכל מקרה, יש קבוצה של אנשים שנפגשים לשחק ASL מדי פעם (פעם או פעמיים בחודש), ונשמח לארח אותך ואת כל מי שמתעניין במשחק. אני אפרסם הודעה בפורום לקראת המפגש הבא, ומי שירצה להגיע, מוזמן. אם תתגבש קבוצה של שחקנים חדשים רציניים (כלומר, שאינם נרתעים מהשקעה של זמן ומאמץ בלימוד החוקים), אני, ושחקנים ותיקים נוספים נהיה מוכנים להעביר "קורס" לסייע לחדשים בלימוד החוקים. בקשר ל vasl - זוהי פלטפורמה שמאפשרת לשחק asl דרך מחשב. חייבים להכיר את החוקים ולדעת לשחק לפני שניתן להשתמש בה. אני באופן אישי לא אוהב לשחק דרך מחשב, אלא רק פנים אל פנים.

rnsh

New member
ספר החוקים

המהדורה האחרונה של החוקים אזלה, וספר החוקים נמצא כעת בהדפסה. כיום ניתן להזמין את החוקים שנמצא בהדפסה מאתר החברה ב preorder, בעלות של 60 דולר, כאשר כרטיס האשראי יחוייב רק לאחר סיום ההדפסה, בעת ביצוע המשלוח בפועל. לאחר שיודפס ספר החוקים (הדבר צפוי לקרות במהלך השבועות הקרובים) העלות תהיה 80 דולר.

braxat2000

New member
באמת לא הגעתי לכנס

אחרי שכבר פיספסתי כנס אחד כזה, בניתי לוח זמנים במשך שחודשיים, עם תוכניות מפורטות, איך אני מצליח להגיע לכנס. ואז, שבוע וחצי לפני, לא הצלחתי להרשם לקורס שרציתי, וכמובן שעקב כך לא הגעתי לכנס... הכוונה שלי היא כן ללמוד את המשחק, אני מתעניין במלחמת העולם השנייה כבר שנים רבות, קורא המון בנושא ומנסה ללמוד כמה שיותר על התקופה. המשחק הזה נראה לי מעניין מאוד. הבעיה שלי היא חוסר זמן כרוני (סטודנט). אבל אני אפנה זמן להדרכה כזו.

למעלה