As I Am- החדש של דרים

Disposable Hero

New member
As I Am- החדש של דרים

אז חוץ מזה שכמעט התבלבלתי ורשמתי החדש של מטאליקה, כי בכל זאת זה נשמע בצורה נוראית כמו הימים הטובים של מטאליקה, חוץ מזה נראה לי שהאלבום החדש ימשיך את הקו שהתפתח באלבום הקודם- סיקס דיגריז. אני לא אכתוב ביקורת על השיר כי אני בטוח שיש אחרים שיעשו זאת הרבה יותר טוב ממני. מה שאני כן יגיד זה את דעתי הצנועה כבתור מעריץ מושבע של הלהקה המושבחת הזאת: כבתור שיר בפני עצמו הוא די נחמד, אבל לא יותר מזה לצערי. הסגנון הכבד הזה, מוצה בסיקס דיגריז שהיה אלבום מעולה. רק חבל שכנראה שלפי השיר הזה, הלהקה ממשיכה עם אותו סגנון, כי הוא לא תואם את האיכויות האחרות שהיא הפגינה באלבומים קודמים, וזה חבל. יאללה תגובות...!!

אני מקווה מאוד שהוא לא מייצג

או שהוא ניסיון למשוך את עיניהם של הפחות מתקדמים, ואז להפתיע אותם עם יצירות מורכבות ומתוחכמות (בערך כמו שקרה בסיקס דיגריז. האלבום הראשון כבד רועש וטכני, השני יותר מורכב ופרוגי) אמנם זה לא נראה טוב. איפשהו, הלהקה איבדה את דרכה, ונמשכת יותר לצד המטאלי של הפרוג-מטאל מאשר לצד הפרוגי. סיבותיהם שמורות איתם, וזה יכול להיות תוצר של אלף דברים, אך בסופו של דבר, אם כל האלבום הוא כמו השיר הזה, אני חושב שאפשר להכתיר את Scenes from a memory כפסגת הקריירה המוסיקלית של הלהקה, לקבוע את שעת המוות, ולדחוק אותה סופית לרשימת "הלהקות שפעם היו טובות והיום כבר לא", יחד עם הרבה מלהקות הפרוג האהובות עלינו.

אל תדאג, יהיה בסדר

ואם להקה אחת איבדה את זה, יש מספיק להקות שימשיכו בדרכה (הקודמת, לא החדשה)

RamiSun

New member
מבלי להיכנס לאלבום הספציפי,

לדעתי זה דבר טיבעי שקורה לכל להקה... לצערנו. אך אני עדיין מאוד מקווה שדרים עוד לא הגיע לנקודה הזאת, בסך הכל השיר הזה הוא בגירסאת רדיו ודי נראה לי כדבר שהוצא מהקשרו... צריך להמתין להקשיב לאלבום ולראות מה באמת קורה שם, כי אני חושב שכולנו נסכים שאין להתנגד לעוד Awake אחד, ויש סבירות די גבוהה שזה מה שנגלה בסוף. בעזרת ה' בודהה ישו וקרישנא.

הספיק לי Awake אחד, תודה רבה

הוא אפל וכבד מדי לטעמי. ולא שאני אומר שהוא לא טוב (חס וחלילה) ואני דווקא מחבב אותו מאוד, אבל הייתי מעדיף איזה images and words נוסף, יותר מכל דבר אחר. טוב, למען האמת, הייתי מעדיף שפטרושי יפסיק לשמוע ספלטורה כל היום, ויקנה קצת אפקטים אחרים חוץ מדיסטורשן, אבל לצערי אני לא יכול להכתיב למוסיקאי איך לעשות את המוסיקה שלו, אז כנראה שהגיע הזמן להחליף מפלגה.

RamiSun

New member
להחליף מפלגה?

לא ידעתי שהיית חבר בה...חחח. אני חושב שמה שהייתי רוצה זה עוד אלבום בסגנון "סינס"... שהוא לדעתי אחד מפסגות הפרוג באשר הוא, וודאי הפרוג-מטאל. השאלה היא האם אפשר באמת לשחזר כזה דבר.... אני בספק. בכל אופן נמתין עוד כשבוע ונדע כולנו....

לדעתי האלבום השני בסיקס דיגריז

הוא ניסיון לשחזר את סינס. ניסיון שנכשל, מן הסתם. הוא יותר מורכב ופחות יפה. כבר דיברנו על זה, זוכר?

Disposable Hero

New member
לא נראה לי שסיקס דיגריז היה נסיון ל

שחזר את סינס, אבל מה שנכון זה שהוא באמת פחות טוב ממנו.

RamiSun

New member
טוב בסך הכל

הדיסק השני של סיקס הוא אחלה דיסק, יצירת פרוג של 40 דקות העומדת בפני עצמה עם הרבה חזרות ופיתוחים של נושאים ותיזמור מצויין מבית היוצר של דרים. אני אישית אוהב יותר את סינס וגם חושב שהוא ברמה גבוהה יותר מהיצירה הזו, אבל להגיד שזה נסיון כושל...נשמע לי מוגזם. בכל אופן אני אוהב יותר את הדיסק הראשון באלבום ובמיוחד השלישיה האולטימטיבית של השירים שבאים ברצף: Blind Faith, Misunderstood, The Great debat אם האלבום החדש יהיה בסיגנון של הדיסק הראשון של סיקס, יותר מאשמח.

למעלה