Arrinconamela

Arrinconamela../images/Emo168.gif

אחרי הפעם האחרונה בספרד שמעתי שיר מהמם פשוט. אין סיכוי לשמוע ולהשאר במקום. Arrinconamela של gritos de guerra מי שרוצה שיפנה אלי ואשמח לשלוח. הילה.

gitanillo

New member
זה פלמנקו...אבל..

מדובר ברומבה..וכידוע לכל חובב פלמנקו חובבני..חהחהחה-הרומבה נחשבת לסיגנון נחות..היא קליטה וקיצבית..וזה אכן שיר נחמד ולהקה נחמדה,השיר זכה לחשיפה ראשונית בסרט הקולנוע ונגו(טוני גטליף) אני אישית אהבתי יותר את הבולריה עם השילוב של החליל הערבי(גם של אותה להקה). בכל אופן אל לנו לשכוח שמה שפירסם את פקו דה לוסיה לא היה סולאה בולריה סיגירייה או משהו בסגנון...אלא רומבה מדהימה בשם entre dos aguas כאשר אני אומר פירסם-אני מתכוון בעולם.

Zidan de Toledo

New member
הבולריה לא היתה עם טומטיטו?

זכורה לי בולריה מדהימה שמשלבת חליל ערבי (אם לדייק אז הסגנון הוא סופי) ופלמנקו, שמשתלבים נהדר יחד. ואני מסכים למדי לגבי הרומבה, אבל אין מה לעשות זה בכל תחום בולט, היצירות והחומרים היותר 'קלילים' תמיד מתפרסמים יותר ויש להם יותר קהל - מצד שני זה טוב כי זה שומר על הייחוד של הדברים האחרים המורכבים. פעם שלום חנוך אמר בקונוטציה קצת אחרת ש" יש את השירים הטובים, ויש את השירים המפורסמים.."

gitanillo

New member
הייתה גם אחת של טומטיטו ....

עם מוסיקאים מרוקאים(אם אינני טועה..)..הקטע שפתח את הסרט..אבל אני דיברתי על קטע אחר..כמובן שהקטע של טומטיטו מדהים(והרבה יותר "פלמנקו מודרנו")מאשר הבולריה השניה.

למעלה