aron30@hotmail.co.il
נ נאחסית New member 7/5/03 #2 ניצוליישן פיק-פיק ../images/Emo3.gif טופ אנשים, חברה שלי כתבה פיק. והיא רוצה שאשים את זה כאן, נאחס... היא רוצה חוות דעת על הפיק שכתבה... וזה אמור להיות סתם לא רציני. טוב תיהנו לכם. (לפחות שירשרתי את זה)
ניצוליישן פיק-פיק ../images/Emo3.gif טופ אנשים, חברה שלי כתבה פיק. והיא רוצה שאשים את זה כאן, נאחס... היא רוצה חוות דעת על הפיק שכתבה... וזה אמור להיות סתם לא רציני. טוב תיהנו לכם. (לפחות שירשרתי את זה)
V Vegeta fanatic New member 7/5/03 #3 קרעה אותי מצחוק ../images/Emo6.gif לא שאני רומזת שמוות של גוקו ווג'יטה מצחיק ^_~
נ נאחסית New member 7/5/03 #6 חברה בתגובה: טוף, לא נורא תמיד אפשר להחזיר אותם לחיים בעזרת כדורי הדרגון בול... כי פיקולו קירח! חחחחחחח וכך גם גוד!
חברה בתגובה: טוף, לא נורא תמיד אפשר להחזיר אותם לחיים בעזרת כדורי הדרגון בול... כי פיקולו קירח! חחחחחחח וכך גם גוד!
A ashkeloni New member 7/5/03 #4 אני מקווה שחברה שלך לא תראה... אבל זה לא היה ממש... איך להגיד את זה...??? טוב לא משנה... אני מנחש שזה הפיק הראשון שלה..
אני מקווה שחברה שלך לא תראה... אבל זה לא היה ממש... איך להגיד את זה...??? טוב לא משנה... אני מנחש שזה הפיק הראשון שלה..