Aristoboles: The End

Aristoboles: The End

בשלושה שבועות האחרונים- בין הזמנים של סוכות- הסתובבתי פה הרבה, תחילה בשם rty11, ואחר כך כאריסטובולס. אבל כמו כל דבר, מגיע הסוף, ואני חוזר לישיבה היום, ושם לא תהיה לי גישה לאינטרנט. אז סתם רציתי להגיד שהיה נחמד פה. ושאם מישהו נעלב מהשמצותי, אז שיידע שהכל בא רק משעמום. ושבסך הכל אני די מתלהב מהאנשים פה בפורום שבגילאים מוקדמים ומאוחרים מתעניינים בשאלות שעולות פה. ושזה דווקא נחמד לראות פה אנשים עם סקרנות ועם האומץ לחשוב. ומאיפה לעזאזל היה לgrimsom הכוח לזכור את כל הידע הלא שימושי הזה. וכשיש כל כך הרבה שטויות מסביב דווקא מי שנכנס לפה יש בו שמץ של הגיון. זהו, אוהב אותכם, ואני אשתדל לבקר בסופי שבוע. ושתהיו בני אדם. ושלא יאביסו אותכם בשטויות. זהו.

a d i n a

New member
אתה מדבר שטויות ../images/Emo8.gif

אם אתה חושב שזה הסוף ..דעותיך נחקקו אצל אחרים והשפעת לכן אתה ממשיך גם כשאינך.. תהנה עדי{נה}

twigy

New member
תגיד למה אתה קורא לעצמך ארסיטובלוס?

הוא ידוע כאחד השועלים הגדולים של תקופת המלוכה בארץ, מי שהחליף צדדים כמו גרביים, כל פעם לפי מה שטוב לו ולאינטרסים של המשפחה (המתווכת) הזו. לא מחמיא במיוחד להקרא על שמו.

EdisonGirl

New member
לא, פשוט תכתוב הודעה:

מועדון המעריצים נסגר זמנית, עקב העלמותו במפתיע של מושא ההערצה; במידה ויימצא לו מחליף, אנו נשיב את הפעילות לאיתנה. עמכם הסליחה. הנהלת המועדון. {עזוב, נפלה עליי רוח שטות פתאום בצהרי היום...}

על מה

New member
זה תכתבי ולא תכתוב..

אבל אהבתי את המודעה. אולי נשים אותך כמועמדת להחלפת מושא ההערצה? טוב נו, רוח השטות גם עלי...

נזכרתי משפט יפה

שאמר לי פעם המשגיח בישיבה הקדושה "כנסת חזקיהו" ברכסים לפני שיצאתי לחופשת בין הזמנים: "אנא, נצור לשונך, התורה לא אשמה שעדיין לא התבגרת".

EdisonGirl

New member
חחחח ...

נראה לי שצריך להפוך את המשפט הזה לאימרה, כשניתן להחליף את המילה "תורה" בכל מילה רלוונטית אחרת, שבהקשר שלה נאמר המשפט. הוא נכון לכ"כ הרבה אנשים בכ"כ הרבה סיטואציות...

ahboaz

New member
אם כבר משתינים לבריכה...

אז לא תוך כדי עמידה על שפת-הבריכה: זה שיש אנשים משועממים, שמתוך השיעמום נאחזים בגירוי הפילוסופי, ידוע; אך לא מכריזים בקול וגם לא בהיסח דעת כי אדם הדורש מאחרים רצינות, השקעה, הקרבה, ומוכנות פילוסופית לשטוח עמדות, לסתור אותן, להגן עליהן, לשנותן, להתקיף עמדות אחרות או לעיין בהן, עושה כל זאת מתוך דשנות-עונג והתברברות במרחב וירטואלי. עדיף היה אם היית מסתלק ללא אזכור. אנשים משועממים עוסקים בפילוסופיה, אך פילוסופיה היא אינה עסק לאנשים משועממים. בברכת שלום ולהתראות - ובתקווה שהודעה זו הובנה לאשורה.

למעלה