ArelNet,מישהו?ITONE PRIMO....

roy27787

New member
ArelNet,מישהו?ITONE PRIMO....

קיבלתי את המכשיר הזה...VOIP GATEWAY ישן... אין לי את החוברת שלו ,לא את הכבל קונסול ,בקושי את המתאם חשמל מצאתי.. באינטרנט אני לא מוצא שום מידע,איך אני מתחבר אליו..חיפשתי כבל שיתאים,אמור לי ש MONITOR EXTENSION CABLE יתאים..(כבל ששני הצדדים הם סיריאלים אחד זכר אחד נקבה..) חיברתי,נכנסתי לHYPER TERMINAL או SECURE CRT וניסיתי לשים את אותם הגדרות כמו בסיסקו,זאת אומרת הדיפולט,לא הולך,אני לא מקבל שום תשובה... קיבלתי קצת מדריכים וראיתי שיש תוכנה P EXPRESS שאמורה לעזור לקנפג את המכשיר,לא הצלחתי להשיג אותה בשום מקום וחיפוש בגוגל לא מעלה כלום,איזה מישהו נתן לי תוכנה של ארלנט גם בשם V EXPRESS אבל גם היא לא מצליחה לתקשר עם הגייטוואי הזה. תודה מראש...

ezaton

New member
החיבור הוא בד"כ

ב-
9600-8-n-1​
ולא ב- 2400 הדיפולטיבי של HT. רוב המכשירים מתחברים ככה. אפשרות נוספת היא שהכבל לא מתאים - גם זה יכול לקרות. ישנם שני סוגים של כבלים - ישר ומוצלב, ולא יקרה שהכבל הלא-מתאים יעבוד עם החומרה היעודית. פשוט צריך לנחש איזה כבל זה (לי יש את שניהם בגלל זה בדיוק).

roy27787

New member
אמממ...->

יש שני דיפולטים לHT אחד שזה הרגיל שאתה נכנס לתוכנה ....(2400) והשני ,אם תלחץ RESOTRE DEFAULTS זה ייתן לך את ה 9600 8 בכל מקרה...ניסיתי את אותו כבל עם GATEWAY אחר של חברה אחרת,הוא פועל דווקא טובץ...אומנם בהגדרות שונות..(38400) אבל מגיב... נראה לי שהגייטטוואי של ארלנט נדפק או משהו... הוא לא נותן לי שום DIAL TONE (אני לא יודע אם מישהו שם את זה על GROUND START או על LOOP START,זו יכולה להיות הסיבה..) הוא אפילו לא מזהה שטלפון מחובר אליו. לא נותן לי אי פי ב DHCP כשאני מתחבר אליו ...וכשאני שם את האי פי מאותה הרשת הדיפולטיבית ,אני לא מקבל שום מידע ממנו הווא לא מגיב,גם סניפינג לא עוזר,אני רואה רק את עצמי שולח ברואדקאסטים כמו מטורף ואף אחד לא עונה. אז מה היה לנו? אין LAN\WAN אין קונסול ואין DTMF. יש הצעות מה אפשר לעשות?

Rיקושט

New member
--->

לפעמים מכשירים מהסוג הזה לא נותנים DialTone אם הם לא מקונפגים כמו שצריך או שהם לא רשומים לGK, לכן אל תהיה בטוח שהוא דפוק. איזה ממשקים יש לך? FXS או FXO? אם יש לך FXOים בלבד אתה לא תקבל dialtone לעולם כי FXO לא ייתן לך Dialtone. אם יש לך FXS תגדיר אותו כLoop Start. המכשירים האלו לא מזהים טלפון שמחובר אליהם (כי הם פשוט לא יכולים) אז אל תצפה למשהו כזה. לפי מה שאתה כותב זה נראה כאילו אתה חושב שהVoIP Gateway הזה הוא נתב, לדעתי הוא לא נתב אלא רק VoIP GW - במקרה הזה הוא לא ייתן לך DHCP או כל שירות אחר של נתב...כי הוא פשוט עוד קליינט ברשת (כמו המחשב שלך) אז תגדיר לו IP קבוע ותנסה לגשת אליו. מן הסתם אם אין לך Dialtone גם לא יהיה לך DTMF. נ.ב אני לא מכיר את המכשיר המדובר, אבל זה לא צריך להיות מסובך...אם תשיג איזה manual או אתר על המכשיר זה יהיה טוב.

roy27787

New member
---->

ה DIAL TONE אמור לבוא מהמכשיר. יש לי 2 FXS ו שתי FXO. אם הייתי יכול להגדיר אותו,לא הייתה בעיה,אבל כרגע אין אפשרות לגשת אליו משום דרך..אחרת הייתי מגדיר כ LOOP START. אמממ המכשיר הזה בד"כ כן מזנההה,האורנדלק כשה OFF HOOK(ככה זה אמור להיות). אמממ ה VOIP GATEWAY אכן נותן שיאותים של נתב,יש בו PPPOE CLIENT DHCP CLIENT &SERVER ועוד כמה דברים. אמממ השגתי את המנואל אבל משום מה הם נותנים רק טת ההגדרות עם התוכנת GUI שלהם,ניסיתי להתחבר דרך זה אבל קיבלתי רק TIME OUT. אממממ אתר על המחשב,משום מה אני לא מצליח למצוא...האתר של ארלנט לא מזכיר את הסדרה הזאת בכלל. אמממ כל מה שכתבתי למעלה מבוסס על ניסיון עם עוד VOIP GW שנתן לי את הדברים האלה ובנוסף מבוסס על שיחה עם מהנדס של ארלנט...(לא היה לו ממש זמן לבוא לבדוק את הבעיה..) בקשר ל DTMF ,אמממ יש דרך לקנפג את המכשיר דרך טלפון ,משמע הוא חייב לתת לי DIAL TONEA (ככה המנואל אומר גם..) אבל הוא לא נותן.... בכל מקרה תודה...:)

Rיקושט

New member
קצת סדר במשפטים היה עוזר

להבין אותך. אם המכשיר הוא גם נתב, יופי לו - הוא לא חייב להיות הנתב שלך. זיהוי Off Hook זה משהו אחר. בהצלחה.

roy27787

New member
אמממ מצטער...

מצטער ממקודם,הייתי צריך לכתוב את הכל עם יד אחת ויצא לי די באלאגן הכל...(ככה זה כשיד אחת צריכה להחזיק את התקע של המחשב נייד..) בכל מקרה,מה שניסיתי להגיד ,שאני לא מוצא דרך לתפעל את ה VOIP GW הזה. הוא לא מגיב בשום דרך ,לא בהתחברות עם כבל רשת(הוא אמור להגיב ,ולפי מה שמהנדס של ארלנט אמר לי הוא גם מנתב ויודע להתחבר ב PPPOE) ,לא עם קונסול ולא עם טלפון רגיל..(יש לו תמיכה בילט-אין בקינפוג בסיסי דרך הטלפון.) ,הוא פשוט לא מזהה אפילו OFF HOOK.

למעלה