are you ready for this?

richter

New member
are you ready for this?

תמונת מצא את ההבדלים חדשה מבית היוצר שלי! ובשרשור חדש מאחר והקודם כבר לא יקפוץ, והוא עמוס במילא. כפי שהיה בעבר- החלק התחתון הוא המקור, בחלק העליון מסתתרים 14 הבדלים התוכלו למצוא את כולם?
(ובקשה למי שמוריד את התמונה ומעלה אותה עם סימונים: נא לשנות לה את השם לפני שמעלים, תודה).

richter

New member
יפה, לא חשבתי שזה ייפתר מהר

היה קל או שלקח קצת זמן? אשתדל להכין תמונה חדשה מחר בבוקר, הבעיה היא למצוא תמונה עם מספיק פרטים

AmitNHB

New member
לקח 5 דקות.

זה שיפור לעומת התמונות הקודמות שלקח 30 שניות, אבל אין מה לעשות, באמת צריך תמונה עם הרבה מאוד פרטים בשביל שיהיה מאתגר. בכל אופן, נראה לי שתמיד ייקח יותר זמן להכין מאשר לפתור, אבל אם בא לך להמשיך, סבבה.

richter

New member
זה בכלל לא שיקול

(זמן הכנה מול זמן פתירה) מה גם שעדיין אחרים יכולים לנסות אחרי שאתה פתרת, אז זה 5 דקות * מספר האנשים שפותרים
בכל מקרה, סתם רציתי לדעת אם היה קשה או לא.

הנה...

ואל תתיאשו אם אתם לא רואים הכל, יש פה כאלו שהם ממש בהבדלים פיציים... חחח

AmitNHB

New member
בבקשה

אני לא יודע כמה הבדלים יש, נראה לי שמצאתי הכל. בכל מקרה, אם יש קושי, זה בגלל האיכות של התמונה.

gopy4

New member
פתרון, נראה לי :O

אני מקווה שזה הכל (חג שמח לכולם)

חסר אחד... ואני אפתור אותו

כי זה לא מתקדם... חחח, החלון האמצעי למעלה יותר גבוה מהתמונה האחרת... אבל חוץ מזה - כל הכבוד!

Jerichoholic

New member
מנסה

1. המשקפיים מימין 2. המכלים הלבנים מאחרוי המוכר 3. האיש עם המשקפיים והחולצה הסגולה-הפנים 4. ליד המשקפיים-הפסים הירוקים על הקופסאות הכחולות 5. מתחת למה שצויין ב-4, סידור הקופסאות שונה.

Cutting Edge

New member
אביב חדש פה ?

^ עוד אחד מפורום WWE למה שלא נעשה איחוד פורומים וזהו
?

richter

New member
הלאה הלאה הלאה חדש חדש חדש חדש חדש

המקור למטה למעלה מסתתרים 30(!) הבדלים ב-ה-צ-ל-ח-ה

למעלה