Are we Gonna Move today??

AeroTom

New member
אני נודניק? ../images/Emo10.gif

"I was hangin' with Disc-Center when we made a pact..." I wanna Move!!

AeroTom

New member
טוב,אז ככה:

יום מאכזב אפשר להגיד. הוא התחיל בזה שאתמול דיסק סנטר וגם מוזיקה נטו אמרו שהיום זה אמור להגיע. ביקירת הפורום אמרו בסביבות צהריים. אחרי כמה וכמה טלפונים יצא שיקירי הפורום קראו לי נודניק בשלב כלשהוא והם אמורים להתקשר אלי ברגע שזה מגיע כמו שהיה עם בובו.בינתיים אין שום סימן לזה ואני עדיין ממתין לטלפון מהם.אני מקווה מאוד שזה יגיע אליהם עוד היום יותר מאוחר או מחר בבוקר כי המצאתי תירוץ בעבודה שמחר אני לא יכול לבוא רק בשביל לראות את זה מחר... גם לא יודע מה נסגר עם החנות של "מוזיקה-נאצי",סליחה-"מוזיקה-נטו"...הם לא מסכימים שישאירו טלפון להודיע מתי זה מגיע ורוצים שרק יקנו את זה מהאתר המושחת שלהם ואז לבוא לחנות לקחת את זה.וכמובן אין להם מושג מתי זה בדיוק יגיע. אז אני אעדכן כמובן מה מתרחש היום ומחר.אולי דיסק סנטר יתקשרו אלי בערך באיזה 21:00 כמו שקרה עם בובו ואז אני יקח את זה מחר בבוקר.בכל מקרה-די קיוויתי לקבל את זה היום ויקירת הפורום מעט איכזבה אותי,אבל כמובן הם יכולים לכפר על זה ממש בקרוב ולדבוק בשמם הטוב,רק תתקשרו אלי בקרוב... I hope to get move soon...

AeroTom

New member
דבר אחד טוב כן קרה היום-

שחזרתי הביתה מהעבודה (לפני זמן קצר) קיבלתי את ה-Limited Edition של Little south of sanity. זה יפה חבל על הזמן ומצטרף למשפחת הלימיטד הגדולה והיפהפיה פה.
(תתקשרו דיסק-סנטר,תתקשרו...)

Aero7STyle

New member
ובכן!!lol

אין בעזריאלי..למרות ש"צריך כנראה להגיע משהו-מישהו-דיסק-ספק DVD-ספק קונפטי גזור בצורת פרופיל של חברי הלהקה..lol גם בהרצליה אותו דבר בינתיים. lol ;)

AeroTom

New member
בטאוורים די ברור שאין.

הם חולים דפוקים. דיברתי עם 4 חנויות טאוור (עזריאלי,פ"ת,קרית אונו,ר"ג) וכמובן לאף אחד לא מגיע ובכלל הם די לא מבינים מה רוצים מהם נראה לי... אליהם זה מגיע בדרך כלל איזה שבועיים אחרי. נקווה לטוב מחר ושיקירת הפורום לא תאכזב.

Hangman Jury 87

New member
ובכן--

באתי היום לקניון פה בנתניה, ציפיתי מהם מתשובה של לא! אבל אמרו לי שמחר 100% זה יגיע, וזה יעלה 110 שקל שזה יחסית יקר אבל לא נורא.

Hangman Jury 87

New member
החנות

"ענק הוידאו", עכשיו שאני חושב על זה זה אמור להגיע לשם בגלל שזה רשת ארצית לא איזה חנות נידחת. עוד מעט אני יילך לשם ויבדוק אם הגיע

AeroTom

New member
Today We Must Move!!

If The Good lord wont be ready today Im gonna be pissed off... I wanna Honk this into my DVD for god sake

Hangman Jury 87

New member
וואיי זה פשוט ענק!!!

168 דקות של הנאה מאירוסמית'. ההופעות פשוט מצויינות, עדיין לא סיימתי לראות, אבל עד עכשיו זה פשוט מעולה, הקהל רוקד בלי סוף, סטיבן מעולה. פשוט ענק

AeroTom

New member
תלוי מתי קנית...

אני את שלי קטפתי ממוזיקה נטו בסביבות 12:30,רק לא מזמן חזרתי הביתה ואני בהפסקה ממש קצרה מהצפיה. אגב הביאו לפה גם את הגרסה בקופסא הקטנה והיא עולה אותו מחיר אז אין לי מושג מי ממש יקנה את זה... זה עולה 100 בכל מקום שבדקתי וזה הגיע גם לדיסק סנטר אחר הצהריים וגם לטאוור בקניון איילון וגם עוד כמה טאוורים אחרים,אבל בכמות ממש קטנה. בינתיים נראה מצויין.ביקורת מלאה ומפורטת תבוא כנראה היום בלילה...

AeroSlash

New member
כרגיל חורדרה מפגרת ../images/Emo4.gif

שאלתי ב"כלי זמר" בעירנו הקטנטונת וכמובן שאמרו לי שלא. אבל................. המוכר החביב ביותר (יש לו טעם חינני ביותר במוזיקה אני חייבת לציין) אמר כי הוא יוכל להזמין את ה-DVD בשבילי ככה שאני די מסודרת.

למעלה