are there social events to meet eachother thanks for any responses
א אילניתתתת New member 19/8/07 #3 אתרגם לך חתולה מסטולה הוא שואל איםה הבחורה הכי יפה פה שכמובן זו אני הוא מעוניין להעניק לי פרס בשווי של 1000000 בגלל שאני כזו מדהימה
אתרגם לך חתולה מסטולה הוא שואל איםה הבחורה הכי יפה פה שכמובן זו אני הוא מעוניין להעניק לי פרס בשווי של 1000000 בגלל שאני כזו מדהימה
י יוני יולי New member 19/8/07 #13 את חושבת שזה תואם את המקור? מה ישב והכין תבנית מגבס?..תייכף יבוא יהרוג אותי
א אילניתתתת New member 19/8/07 #15 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני משתינה תיכך בתחתונים נו די עוד יחשבו שלקחתי משהו היום פרט לשמן הדגים
י יוני יולי New member 19/8/07 #16 הייתה כתבה בעיתון של הסוף שבוע..... אייזה משהי חיברה ספר על הקשר בין שמן דגים ומולטי אורגזמות....מגלה את אמריקה.....
הייתה כתבה בעיתון של הסוף שבוע..... אייזה משהי חיברה ספר על הקשר בין שמן דגים ומולטי אורגזמות....מגלה את אמריקה.....
י יוני יולי New member 19/8/07 #22 ציטוט מהכתבה"הדיאטה האורגזמית".... "בסופו של דבר מה שגרם לבעלה לבקש גט היה דווקא היכולת ששכללה להגיע לאורגזמה 30 שניות מרגע החדירה, בלי קשר למה שהוא עשה או לא"...... עכשיו אני מבינה למה עזב אותי....
ציטוט מהכתבה"הדיאטה האורגזמית".... "בסופו של דבר מה שגרם לבעלה לבקש גט היה דווקא היכולת ששכללה להגיע לאורגזמה 30 שניות מרגע החדירה, בלי קשר למה שהוא עשה או לא"...... עכשיו אני מבינה למה עזב אותי....