ARALLU בהופעה!!!!

Mindtraveller

New member
ARALLU בהופעה!!!!

הופעה לכבוד חזרתם של ארבעת החטופים מקולומביה!!!!! אורח כבוד: בני דניאל. להקה אורחת: Azazel יום ראשון, חופש פסח 28.3 שעה 22:00 במועדון הבארבי (קיבוץ גלויות 52 ת"א). כניסה 50 ש"ח. למכירת כרטיסים מוקדמת ([מודגש]לציין שקיבלתם את המידע ממני- תשתמשו בניקניים[סמודגש]): [email protected] הסעות יצאו מהצפון ומהדרום, לבירורים והרשמה [email protected] מי שמעוניין יבוא יהיו כוסיות, יהיה מטאל, יהיה מוות, יהיה בלאגן!!!!!! סוף סוף הופעה איכותית.... בואו בהמוניכם!

HelloweeN

New member
אחי, כוסיות ומטאל זה לא הולך ביחד.

אם עוד לא קלטת את זה.

נימרודל

New member
חיחי

יש בנות יפות מאד שאוהבות מטאל... אבל אם תקרא להם כוסיות אלוהים יודע איפה ימצאו את גופתך...

HelloweeN

New member
כאילו כוסיות זאת קללה בישבילן?

תקרא שוב את המשפט שלך, תחשוב קצת עליו, ותחזור אלי. ואגב, אחוז הבנות ה*יפות* שיש במטאל בארץ שואף לאפס. ממש לאפס. בהופעות יש בודדות ששוות משהו. ממש ממש קצת.

נימרודל

New member
יש מצב שגם אני אהיה...

והי... יש, תאמין לי! אני מכירה לפחות שלוש. הן לא "כוסיות" ברמה של מירי בוהדנה או יעל בר-זוהר, אבל עדיין יפות. ואם לי היו אומרים כוסית הייתי מתעצבנת. זאת מילה שמשתמשים בה אל פרחות. בנות אוהבות שקוראים להן יפה/ מדהימה/ מקסימה/ מקסימונת/ מושלמונת/ מושלמת... לא "היי כוסית בואי בואי לפה..."

HelloweeN

New member
לא חמודה... כשתגדלי קצת,

בלי לזלזל חלילה, תביני שיש כוסיות, ויש יפות.

נימרודל

New member
ואני חושבת

תאמין לי שאני מבינה למה אתה מתכוון... ותאמין לי שבחורות שאוהבות מטאל ממש לא מתיימרות להיות כוסיות. כי זה פשוט ממש פוגע לחשוב שכל מה שהבן אדם ההוא מצא בך זה סקס-אפיל, ולא שום קסם או או חינניות או יופי... מבין? זה פשוט (לי לפחות) היה נותן הרגשה רעה מאד.

Alon31288

New member
להבדיל מ-matt hensley...

אותך המקשים כן תוקפים! מפי המלך שלהם, Esc: "היא לא מפסיקה ללחוץ עלינו!" מפי שר הצבא שלהם, Enter: "למרות כל הלחץ אנחנו לא נוותר! אנחנו נימרוד בנימרודל!" אני ממליץ לעבור למקלדת אופטית :)

HelloweeN

New member
את צודקת.

אבל בתור נקבה (בלי כוונה להעליב) את לא יכולה להיות אובייקטיבית. דוגרי גם אני לא, כי זה טעם אישי, אבל אני מייצג קבוצה גדולה של גברים, וגם נשים אגב, שפשוט יודעים שבמטאל אי אפשר למצוא כמעט בחורות יפות. או שהן שמנות, או שהן פריקיות מלאות איפור, או שהן אני לא יודע.זה ניראה כאילו שכל הכונפות של הארץ החליטו לשמוע דווקא מטאל. אך, אם לחפש טוב, תמיד אפשר למצוא נשים בודדות ששוות עוגיה (ואפילו שתיים!) ששומעות מטאל. כמו שניתקלתי במכוערות במהלך ה-7 שנים האחרונות, כך גם ניתקלתי מדי פעם בנערות חובבות מטאל שהן יפות ואף כוסיות (יותר כוסיות מאשר יפות).

matt hensley

New member
אני אומר שאם אתה מחפש כוסיות על לך

לתרבות המועדונים ותיכנס לסצנת הטראנס.....חחח יש שם מספיק... אבל בדוגרי אני ראיתי מספיק בנות גם יפות וגם כוסיות בהופעות שהייתי..אני לא כל כך מבין על מה אתה מתלונן...

HelloweeN

New member
ברוך השם אחי, בלי עין הרע, אני די

מסודר בזמן האחרון. חוץ מזה, אני כבר מזמן ב"סצינת הטראנס". עוד לא יצא לי ממש ללכת למועדונים והכל, אבל אני בהחלט מתכנן על זה.

כבר עדיף כוסית על "מקסימונת" או

"מושלמונת". פחחח... ואני בכלל לא מבינה מה מוצאים במירי בוהדנה, סתם יופי זול יש לה.

נימרודל

New member
אוקי...

תבינו. בחורה אוהבים שקוראים לה ככה אחרי שכבר מכירים אותה... (כאילו דהה)... ואני מרגישה שאבוד לי (בכל זאת... אני אחת) אז זיהו...

למעלה