AR405

LOVEtheMcMAHONS

New member
AR405 ../images/Emo58.gif

פרק מצויין....רק חבל שהברביות נשארו....מי צריך צמד כזה ? אז ממקום ראשון וחיים יפים הם התדרדרו למריבות טיפשיות ולהוכיח לכולם מי יותר טפשה ומי יותר פוסטמה.... מקווה שפרק הבא ניפטר מהן. אז הידד הידד צאק ומילי החפרפרת עברו להוביל, ומיד אחרים צמד הליצנים. הקטע עם החרא היה קלאסי, ונפרדנו לשלום מהגברים השמנים. היה נעים היה נחמד - זמנם אכן הגיע. אני עדיין שונא במיוחד את דייויד וג'ף - הם סתם 2 אפשים, לא אתלטים במיוחד כפי שהיה מצופה, לא מתוחכמים. דווקא הסופרימס בסדר גמור, חוץ מהתקלה עם האוטו שהסתיימה בשלום. וקלי וג'ון מתחילים גם להתחבב עלי - פחות מריבות ויותר עבודת צוות יעילה וטובה - המתכון להצליח. תחזית לפרק הבא : עפים : החתיכות הדוקרניות מנצחים : אל וג'ון.

g.o

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד לא מצויין לדעתי. גם המקודדים עשו לי בעיות. קלי וג'ון בהחלט האהובים עלי נורא נורא חמודים. אני גם אוהבת את רייקן צ'יפ. וגם הליצנים. והיה כייף מאוד לראות את טאין השניה(הדוגמניות) רבות חח. זהו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 405 ../images/Emo58.gif

יש למישו משהו נגד מילי השומה? היא חמודה לאללה!
קלי וג'ון עדיין מספר 1 אצלי. מקום 2 הליצנים, הם גם אחלה. מקום 3 היו הבי.אף.ג'יז, בעסה לאללה שהם עפו ולא הדוגמגישות המעצבנות האלה. בכל מקרה, כמה מחשבות: הולנד ארץ מקסימה. בחצי מהמקומות שהם היו הייתי שם! שדה התעופה סכיפול, שוק הגבינות המגניב (כשהייתי שם ירד גשם אז הכניסו את כל הגבינות...) והשיפיארד הפצצתי הזה! בעסה שלא הראו, אבל יש שם אוניית פיראטים אמיתית מהמאה ה-16 מחוץ לשיפיארד, מגניבה כזו שאפשר להיכנס ולשוטט. חבל שלא שמו את הרוט מארקר בתוך התא של הקפטן או משו
הרג אותי איך שכולם קראו לשדה התעופה "צ'ארלס דה גול"... נכון, כותבים את זה אותו דבר, אבל מי לא שמע על שארל דה-גול? שמתי לב בפרקים האחרונים שהאיכות של סאנדיבאגר קצת מעצבנת. אי אפשר לקודד באקס. ויד? הגודל יהיה אותו דבר, אבל האיכות תהיה ממש פצצתית תזכירו לי למי מונ שרי נשואות? אני לא זוכר, הן פשוט לא אמרו בפרק הזה רייקן וצ'יפ גם הצחיקו אותי. הם ניסו למדוד כמה זה 15 פיט, ומדדו לעצמם עד הצואר תוך שהם ממלמלים "אני 6 פיט, אז..." גם קלי הרגה אותי! Kelly: what does the eels feel like? Jon: like a really slippery penis! kelly: i wanna touch one! קטעים. בכלל- לא ידעתי שצלופחים חיים מחוץ למים... ושני דברים שלא ידעתי על המשחק- קודם כל, לא ידעתי שמפורט בדיוק בכרטיס של הדיטור מה זה כל משימה... הייתי בטוח שהם צריכים להמר לפי הכותרת. ולא ידעתי שצריך לבחור מי עושה את הרוד בלוק לפני שפותחים את הכרטיס וקוראים מה זה... נו שוין עצוב לי שבי אף ג'יז עפו העיקר קלי וג'ון מקום 3 ולפניהם הליצנים. ועדיין נראה לי צירוף מקרים מוזר מדי שבכל פרק יש בדיוק צוות אחד שהולך על הפאסט פורוורד. שיהיה פרק הבא- טיאן וג'רי מנצחים- קלי וג'ון אמן

Eskorbuto

New member
הפרק..../images/Emo58.gif

פרק חביב ביותר..ארשין גם לי היה בעיות עם המקודדים..איזה מעצבן זה היה..אבל חפיף.. סה"כ פרק נחמד מאוד..אני גם רציתי שהדוגמניות האלה יעופו כבר אבל הפקחי טיסה כבר בקושי יכלו ללכת ינעי..הם באמת נתנו את הכל וזה פשוט לא היה מספיק כנראה.. הלוואי והדוגמניות יעופו פרק הבא..הם עמצבנות אותי בטירוף.. וג'ון וקלי באמת אחלה וגם רייקן וצ'יפ וירון..מילי הזאת מעצבנת בטירוף כן וגם השומה שלה..היא חושבת שהיא איזה מלכה או משהו..הלוואי אמן אמן שהם יעופו בקרוב.

למעלה