AR401

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
../images/Emo58.gifטוב, הימורים:

שכל אחד ירשום את ההכי אהוב עליו ואת מי שלדעתו ינצח ונעשה את זה בכל פרק סתם בשביל הכיף, אני אתחיל: אהוב - מילי וצ'אק מנצח - ראסל וסידני

Gal6

New member
טוב נו..../images/Emo58.gif

אהוב: אמנדה ובן זוגה מנצח: האחב והבן (ג'וש..)

LOVEtheMcMAHONS

New member
קצת באיחור אבל שיהיה../images/Emo58.gif

אני צופה נלהב של הסדרה....החל מעונתה הראשונה. הקצב אכן מהיר, הנופים מדהימים, היחסים בין הצוותים נמדדים במצבים קיצוניים כשברקע מרחף לו הפרס הגדול של מיליון הדולרים, שיכול להוציא כל אדם שפוי מדעתו - נכון, זה רק משחק, אבל דאם, המשחק הזה שווה מיליון דולר. אני בהחלט רוצה לראות משהו שונה העונה הזו - אולי צוות של אבא ובן סופסוף מצליח ומגיע רחוק מאוד, אולי אפילו לפיינל 3. לא סובל את הצמד חברים דיוויד וג'ף - הם שחצנים ואני מאוד מקווה שהם יעופו מהר. החביבים עלי - כאמור, סטיב וג'וש, ואחרי זה אמנדה וכריס. טוב שיש את אמייזינג רייס למלא לנו את החלל שהשאירה הישרדות 6 המצויינת. אחרת לא יודע איך הייתי "שורד" את התקופה הזו עד הישרדות 7. למי שטרם ראה - עונה 3 עונה משובחת ביותר, הטובה לדעתי עד כה. וגם עונות 1 ו-2 שוות צפייה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifהימורים..

תעשו גם מי שאתם חושבים שיעוף. אני אומר: עפות - מוניקה ושרי אהוב - ג'ון ואל מנצח - ג'ון ואל

gah

New member
../images/Emo58.gifהייתי אומר

מוניקה ושרי (השחורות), אבל הם מתחילות מקום רביעי אז אין כל כך מצב.. לצערי הרב שתי הפצצות יעופו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif באיזה יום הפרק? חמישי?

עפות- מונ שרי (איזה משחק מילים נחמד) אהוב- ג'ון וקלי וגם אמנדה וכריס ינצחו: ג'ון וקלי

למעלה