../images/Emo58.gif טוב נו אני אוסיף דעה מורחבת
בעיקר בגלל שיש שביתה ואין לי משהו יותר טוב לעשות... עונה 1 : רוב וברנן - צוות חזק שהגיע לו לזכות פרנק ומרגריטה - צוות חזק שהגיע לו לזכות גו וביל - נראה לי שזה הצוות שהגיע אחרון הכי הרבה פעמים , ולדעתי היו צריכים לעוף בפרק ההעפה של ננסי ואמילי ( 24 שעות ענישה , my ass המפיקים רצו לשמור אותם מסיבה לא ידועה). היו חסרי חשיבות בשלב הזה. עונה 2: כריס ואלכס: היו חזקים באתגרים , היו חלשים בכל השאר . פחות או יותר היו תלויים בטרה וויל בשביל כיוונים , סידורי טיסות וסתם חשיבה רציונלית בסיסית. הגיעו אחרונים פעמיים ולא הראו ביצועים מוצלחים בשאר המירוץ. טרה וויל - צוות שהביא הרבה דרמה ואקשן. למרות שטרה היתה הצד החזק יותר אצלם היא הסיבה להפסד שלהם בגלל שהיא השקיע יותר מידי זמן בלעזור לכריס ואלכס במהלך המירוץ. בכל מקרה אני עדיין חושב שהמרתון הזה בסוף המירוץ ממש לא היה הוגן במיוחד שכריס ואלכס הצליחו לעקוף את שניהם שם. בלייק ופייג - צוות חזק ומשעשע למרות שבלייק לפעמים יכל להיות שמוק. עונה 3: פלו וזאק: מלבד העובדה שהוא ויתר לפלו יותר מידי זאק היה מצויין . פלו מצד שני היתה בלתי נסבלת זה לא רק שהיא נגררה אחריו היא לרוב גם עיכבה אותו מאחור וההיסטריות שלה היו מעצבנים בטירוף . אולי הזוכה הכי פחות ראויה במירוץ הזה. טרי ואיאן: התחילו גרוע וסיימו טוב, לטרי לא היה יותר מידי input בעונה הזאת ואיאן היה מאוד יהיר ומעצבן. קן וג'ררד: היו משעשעים ולדעתי לפחות הצוות הכי חזק מהשלושה שהגיעו לגמר . עונה 4: צ'יפ ורייקן: מלבד העובדה שהם היו בני זוג הם היו ממש צוות גברי סטנדטי לחלוטין . לא חיבבתי אותם במיוחד אבל הגיע להם לזכות. ג'ון וקלי: יחסית לעובדה ששניהם היו סתומים לגמרי היה להם מרוץ סביר+ . דוויד וג'ף: לא יודע היו בסדר , לא התרשמתי מהם במיוחד והמהלך שהם עשו בפרק האחרון היה אחד מהדברים היותר מטומטמים שנעשו במירוץ הזה. עונה 5: צ'יפ וקים: אני לא חושב שקים היתה עציץ כמו שכולם מתארים אותה, המירוץ הזה הוא לא רק אתגרים פיזיים . הרבה מהחלטת ההחלטות של הצוות הזה נעכה על ידיה . בלי קשר עם העריכה היתה קצת שונה צ'יפ היה יוצא ממש אבל ממש מעצבן. קולין וכריסטי: הם צוות חזק ,די שמוקים ולא חכמים במיוחד. עדיין הגיע להם לזכות בעונה הזאת. ברנדון וניקול: גוד כל כך שנאתי את הצוות הזה. הניקול הזאת היא הבחורה הכי מפונקת שהיתה במירוץ הזה וברנדון וה"תודה ישו" שלו, צוות בינוני אנמי ולא ראוי לחלוטין. באופן כללי אני חושב שההעפות המוקדמות של לאנס ומרשל ומירנה ושרלה נתנו לצוותים יותר חלשים להתקדם מעבר לרצוי כשקמי וקרלי וברנדון וניקול הם דוגמא מצויינת לכך. עונה 6: פרדי וקנדרה: לא חושב שהם צוות גרוע אבל נחות בהרבה ביחס לכריס וגו'ן , הסיום שלהם בכל מקרה היה כל כך קרוב ככה שזה באמת היה מזל נטו. נראה לי שהם הצוות הכי גועלי ומעצבן שהיה במירוץ הזה (אני עדיין זוכר את ההערה של קנדרה לגבי זה שהאנשים באפריקה מצחינים) וקנדרה היא עוד דוגמא לבחורה מפונקת וחסרת יכולת שנגררת אחרי החבר שלה. כריס וג'ון: אחד מהצוותים הכי חזקים שהיו במירוץ הזה ואולי הצוות השוויוני היחיד בו. רבקה ואדם: אדם היה ממש חסר יכולת ורבקה מתנשאת וביצ'ית. צוות שהשתרך מאחור עד לגמר. עונה 7: יו'צנה וג'ויס : צוות חזק , אנשים חביבים . אין יותר מידי להגיד. רוב ואמבר: הזוכים הראויים של אותה עונה . אני חושב שרוב ניסה להפוך את עצמו לנבלה בשביל המצלמות בעיקר, סוג של זונות תקשורת. רון וקלי: מי???? עונה 8 : לא טורח להתייחס. עונה 9 : בי ג'יי וטיילור: היו מאוד חביבים ומשעשעים , כשהם לא עשו טעויות קריטיות (והם עשו הרבה מהם במהלך העונה הזאת) ניתן להגדיר אותם כצוות חזק. אריק וג'רמי: למרות שהם לא ניחנו ביותר מידי שכל או טאקט הם היו צוות מאוד עקיב בעונה הזאת ולדעתי הגיע להם לזכות. ריי ויולנדה: בינוניים בניווטים , בינוניים במשימות , לא מראים יותר מידי מקוריות.צוות פרווה לחלוטין. עונה 10: טיילור וג'יימס: הצוות שהכי הגיע לו לזכות , לא מעניינים במיוחד. רוב וקימברלי : בעיקר התעסקו בלעקוב אחרי טיילור וגיימס. לין וקרלין: צוות בינוני שהגיע לגמר די במזל למרות שהם יותר טובות מרוב הצוותים הנשיים במירוץ הזה (שזה לא אומר הרבה...). עונה 11(אין שום קשר בין הסדר למה שאני חוזה כאן): דאסטין וקנדיס: צוות חזק שלא עושה חשבון לאחרים. אני גם מסכים שדאסטין היא הכח המניע מאחורי הצוות הזה למרות שהיכולות הפיזיות של קנדיס שירתו אותן טוב במשימות . הכי מגיע להן לנצח , אני מאוד בספק שזה יקרה. מירנה ושרלה: לא חושב שהן הגיעו לגמר בפוקוס למרות שהיו צוותים חזקים מהן במירוץ הזה. הם הגיעו לגמר בעזרת הרבה מאוד מניפולציות ,דרכים אלטרנטיביות לעשות דברים והפה הגדול של מירנה. מדובר בצוות שמורכב פחות או יותר ממירנה בלבד - שרלה בעיקר שומשה כפתיון למקומיים אבל בעיקר עשתה נזק . אריק ודניאל: כמו הקודמים היו צוותים חזקים מהם במירוץ הזה. הגיעו לאן שהם הגיעו בעיקר בגלל טעויות מטומטמות של צוותים אחרים והרצון הכמעט מעציב של דניאל לרצות את אריק. לטובתם אני אגיד שהם באמת משתדלים נורא והיה להם הרבה מזל מסריח במהלך המירוץ הזה.