AR s11e11 או AR s11e12

E r u

New member
AR s11e11 ../images/Emo58.gif

ככה זה מופיע כשמורידים את הפרק - אז לאלו שרגילים למיספור של הפורום - זהו פרק 12 כביכול.
בקיצור, פרק תותחי, לא ממש הייתי במתח - אבל היו כמה קטעים שהייתי בספק. כמו צוות צ'ה צ'ה אני גם מעודד את שרלה ומירנה - פשוט תותחיות, לא חשבתי שהיא תמצא את ה"שבוי" הזה אף פעם... דניאל לפעמים כזאת פקאצה, היא ממש פוחדת מאריק - לא נראה לי שהיה אכפת לה לא לזכות, העיקר שהוא לא יתעצבן. פרק הבא הפיינל ואני כל כך מקווה ששרלה ומירנה יזכו ואם לא אז כל אחד מהצוותים הנותרים יהיה אחלה
ולמנופים - קרמה איז אה ביצ', זה רודף אותך.

willo

New member
../images/Emo58.gif

אז אחרי המתח משבוע שעבר מתברר שהיתרון של אריק ודניאל היה שעה וחצי... לא היה הרבה מתח, חשבתי שאולי הדי-טור יתן לדני ואוסוולד דחיפה אבל טעיתי (וההתברברות לא עזרה). למי הכי מגיע - לדסטין וקנדיס (אבל אני לא אצטער אם אחרים ינצחו, ולפי הבקרוב באתר די ברור במי מדובר). ובכלל אם זה יהיה שתי בנות זו תהיה היסטוריה במרוץ.

Jason2

New member
ראינו את אותו פרומו?

כי אין שם הבלטה של קבוצה מסויימת.

willo

New member
לא מה שרואים מה שקוראים

באתר יש סיכום של בקרוב שלדעתי מרמז לגבי הסוף.

retard boi

New member
AR1112 ../images/Emo58.gif

מעניין אם זה יהפוך למנהג שהצוות שמגיע למקום הרביעי מגיע אחרון בנוסף שיש לו ענישה של חצי שעה. אחד מהפרקים היותר משעשעים בעונה הזאת , שרלה רצה בשיחים היה שווה זהב. לא היו יותר מידי הפתעות , ההעפה היתה ברורה. אני ממש לא מבין את הדניאל הזאת - לא נראה לי שהיה המירוץ הזה זוג שמצוי במערכת יחסים יותר תלותית מזו , את צריכה להתעצבן שאת מפסידה מיליון דולר ולא שהחבר המתעלל שלך יכעס. למרות שהיא משתדלת הרבה יותר מהעונה הקודמת שלה קשה לי מאוד לחבב אותה זה מאוד ירגיז אותי לראות אותה מנצחת מה שנראת האופציה לסבירה ביותר כי העריכה כבר מזמן מכוונת שדאסטין וקנדיס מגיעות למקום שני. טוב לפחות יהיה מעניין.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

מערכת יחסים תלותית = זכיה במליון דולר. ובכלל, אם נסתכל על 10 עונות - אפשר כבר לרשום לאריק ולדניאל את הצ'ק.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

וזה עושה אותי מאוד עצוב בהתחשב בזה שזה הצוות היחיד שלא התחרה בכלל בתור צוות בעונות הקודמות. טוב לפחות זה יממן לאריק את השתלות השיער שהוא יצטרך מאוד בקרוב.

../images/Emo58.gif

אפשר לסכם את הפרק בשלוש מילים: הביוטי קווינס שליטה. לאורך כל הפרק הנוכחי ולאורך כל הפרק הקודם הן הוכיחו כי הן חזקות מהשאר, משתמשות בכל האמצעים הכשרים, תותחיות ופשוט ראויות לזכות בתואר הנחשק. הן יותר דומיננטיות וטובות מהצוותים האחרים. לרגע תיארתי לעצמי ששרלה ומירנה יזכו וכאילו פאק, נעזוב לרגע את זה שאם זה יקרה, שרלה תתחיל בנאום ארוך מאוד על הכמה קשה להיות גמד, אל שאם זה יקרה אז זה אומר שהן הבסט של הבסט במירוץ? ובאותו עניין, בתחילת הפרק שרלה ציינה כי היא מתחרה בצוותים הכי טובים מכל העונות, וול, אני ממש חולק על דעתה ויכלו למצוא לפחות 10 צוותים ראויים אחרים במקום כמה מהצוותים שהתחרו העונה.

Jason2

New member
../images/Emo58.gifAR1112

זה לא משנה אם הן הבסט הרי העם האמריקני הוא עם צדקן ומתחסד וסביר להניח שרובו מסמפט את שרלה ומירנה בדיוק כפי ששאר המתחרים מסמפטים אותם (במיוחד יוצ'יאנה וג'ויס המגעילים וגם דני ואוסוולד מעדיפים שהם ינצחו). זה לא משנה כמה נאומים שלה יהיו בכל פרק על כמה אני גמדה וכמה קשה לי ואני רוצה שיתייחסו אלי כמו לכולם, בסופו של דבר כולם רוצים שהיא תזכה רק בגלל שהיא גמדה ומתעלמים מזה שהיא והבת דודה המלעונה שלה הן טיפוסים די גועליים.

retard boi

New member
../images/Emo58.gif לא מסכים בכלל

אני לא חושב שאמריקאים אוהבים את שרלה ומירנה באופן כללי וספציפית בגלל ששרלה גמדה. ראשית כל הצד הגועלי של הצוות הזה הוא מירנה בלבד. שרלה מצד שני היא נורא נאיבית (כנראה בגלל שהיא קיבלה יחס מועדף רוב החיים שלה), מתחשבת ולא חכמה במיוחד ככה שלפעמים יש לה יציאות מוזרות שלא נובעים לדעתי מגועליות אלא סתם מתוך תמימות. אני לא רואה את מירנה מקבלת סימפטיה משום אומה בעולם מדובר בבן אדם הכי מגלומני , מניפולטיבי ,שתלטן וסציופטי שהיה מירוץ הזה אבל לזכותה ניתן להגיד שהיא באמת עושה את ה שצריך לעשות בשביל לזכות במירוץ הזה והיא לא הגיע עד לכאן סתם בגלל מזל ובאותה נימה אני חושב שבAR5 הן הגיעו למקום שהן בגיעו בעיקר בגלל מזל רע ולא היה שום סיבנה שהן לא היו צריכות להגיע לגמר ככה שבמידה מסויימת זה מפצה על זה. למרות שסיכויי הזכיה שלהן כאן הם אפסיים. ללא קשר למה שאתה חושב עליהם בלי הצוות הזה העונה הזאת היתה משעממת טילים !!!! ולדאסטין וקנדיס - ברור שהם הצוות הכי חזק וברור שהכי מגיע להן לנצח והכי חשוב שהתאם לתבנית הכמעט מוחלטת של מירוצים קודמים ( AR 2,3,5,6,7,8,9 ) הן יגיעו למקום שני וצוות אנמי וסתמי ימצא את עמו במקום הראשון שבמקרה זה יהיה כנראה לצערי הערס והפאקצה. אני לא חושב שאמריקאים שונאים את דאסטין וקנדיס . אני חושב שהם מאוהבים בהן (עד כדי כך שהרבה מאוד יציאות מאוד נבובות של קנדיס זוכות להתעלמות מוחלטת) והעריכה של התוכנית מנסה להציג אותן באופן שלילי כדי למתן את ההייפ והצפייה לניצחון שלהן.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

העונה הזאת עברה לדרך המשעממת טילים כשרומבר עפו. בגלל זה עבר היחס לשרלה ומירנה. תמיד צריך מישהו לשנוא. אני אגב בעד ה-BQ.

Sole Survivor

New member
תגובה../images/Emo58.gif

קודם כל לגבי העונו ת שמנית אז עונה 2 ממש לא ניצח צוות אנמי- כריס ואלכס היו חזקים - בכלל 3 הצוותים בעונה זו היו ראויים לגמר ועונה 8 המשפחות שהגיעו גם היו ראויות להיות בגמר - כן גם המטורללים (המשפ' של רולי) ועונה 9 גם הצוותים היו ראויים להיות בגמר כולם וגם הזוכים היו ראויים אבל היה בהחלט מירוץ טוב העונה הזו

retard boi

New member
כריס ואלכס לא היו צוות חזק

כל מה שהם עשו במירוץ זה כולל בגמר לעקוב אחרי טרה וויל הסיבה היחידה שהם ניצחו בו היתה ריצת מרתון מאוד לא הוגנת שבה הם עקפו את טרה וויל שהקדימו אותם. בעונה 9 ריי ויולנדה היו צוות ממש עלוב וממש לא הגיע להם להיות בגמר. בכלל כל הצוותים בעונה הזאת היו חלשים , בי ג'יי וטיילור היו אנשים מאוד סימפטים ומאוד משעשעים אבל הנצחון בעונה הזאת היה צריך להינתן לאריק וג'רמי.

Oukami Kun

New member
../images/Emo31.gif בקשר לעונה 9.

אריק וג'רמי? שני היבחושים האלה? באמת שסבלתי כל דקה שראיתי אותם. הם באמת פראט בויז, עם כל הטמטום הנלווה. ההיפים היו סימפטיים, אבל ידעו מתי להיות תחרותיים ויותר חשוב, מתי. והם זיינו להם את הצורה בלג האחרון. (ריי ויולנה היו משעשעם, והיא באמת נראתה קצת כמו ג'נט ג'קסון.)

retard boi

New member
מעולם לא טענתי שיש קשר בין שכל למירוץ

ושוב הצוותים בעונה הזאת היו נורא חלשים , אני בספק אם אריק וג'רמי או בי ג'יי וטיילור היו מצליחים כל כך טוב בעונה אחרת. וקח בחשבון שבי ג'יי וטיילור הגיעו אחרונים פעמיים בעונה זאת והיו קרובים להדחה מס' לא מבוטל של פעמים, הסיבה היחידה שהם ניצחו היא בגלל שהאתגר האחרון דרש ידע כללי שהיה מעל ליכולתיהם המוגבלות של אריק וג'רמי. הטענה שלי כאן היא שכמעט תמיד הצוות הדומיננטי של העונה מגיע למקום שני וצוות בינוני פלוס זוכה ולמעט פרדי וקנדרה הצוות הבינוני תמיד מוצג כנחמד וחביב בזמן שהצוות הדומינטטי בדר"כ מוצג באופן מאוד שלילי.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gifחפירות ארכיאולוגיות לכל העונות

בוא ננתח את שלישית הגמר בכל עונה עונה 1- רוב וברנן- היו טובים לכל אורך העונה פרנק ומרגריטה- היו טובים ותחרותיים ונתנו גמר מותר מאוד גוידו - היו טובים בהתחלה- כי היו בברית עם השניים למעלה אבל בשלושה פרקים האחרונים בעונה היו פשוט מיותרים עונה2- כריס ואלכס- אי אפשר להגיד עליהם שלא היו צוות חזק באתגרים למרות שהגיעו פעם אחת אחרונים ולא היה סילוק אבל היי זה החוכמה פה והמזל וחוץ מזה היה כיף לצפות במשחק שלהם. טרה וויל -היו טובים לכל אורך העונה וגם מענינים ונתנו גמר מותר וטוב בעצם הם הפסידו כי טרה לא רצתה לזכות ובלייק ופייג'- הראו משחק טוב . אם בהתחלה דשדשו בסוף ובלייק היה קצת מגעיל. הם טיפסו במיקום ונתנו משחק טוב עונה 3- פלו וזאק - זאק היה טוב אבל הם נימנים בזוגות של גבר והאישה שמזדחלת אחריו אז לא הגיע להם ממש להגיע לגמר ולזכות הם אפילו פעם הגיעו אחרונים ולא סולקו טרי ואיאן- הראו יכולת השרדות מעולה- לא הגיעו אחרונים בכלל ובתור הצוות המבוגר בעונה זה מצויין ג'ראד וקן ככה קוראים להם? היו מצחיקים אבל בביצוע היו באמצע בגלל זה עונה 3 היתה טובה בגלל הדרמות אבל לא בביצועי המנצחים ובגמר עונה 4 רייקן וציפ- היו צוות גברים טיפוסי ולא הגיעו אחרונים אף פעם (בניגוד לכריס ואלכס) ג'ון וקלי- בתור צוות שהוא זוג הם היו טובים והוסיפו לעונה והגיע להם להיות בגמר ג'ף ודייב- היו טובים לכל אורך העונה אבל התפקשש להם בגמר עונה 5 ציפ וקים- כמו כל זוג לציפ הגיע לזכות כריסטי וקולין- היו צוות דומינטי אבל בעיקר בגלל קולין והצטיירו כרשעי העונה ברנדון וניקול היו זוג חמוד אבל אנמי והגיעו פעם אחרונים ולא סולקו עונה 6 על אף שהגיעו 2 צוותים גי חלשים ומעצבנים לגמר הגמר היה די צמוד קנדרה ופרדי- זוג מעצבן ופוקסיונר- בפוקס לא הגיעו אחרונים בע\אף פרק הראו קצת יכולת באתגרים אבל ג'ון וכריס- - הזוג הכי טוב לפי דעתי בכל עונות המרוץ - פשוט מושלם- והם אלה שהגיע להם לזכות רבקה ואדם- הביאו ותר דרמות מביצועים עונה 7 יוצנה וג'ויס- חוץ מבמשימת הפסט פוראוד שלהם לא הראו ביצועים בלתי רגילים אמבר ורוב- טוב הם בהחלט היו דומיננטים כל המרוץ וכמו כריסטי וקולין בגלל רוב בעיקר. אבל הצטיירו כרשעים רון וקלי- זוג לא בולט במיוחד הגיעו בפוקס לגמר עונה 8 לינץ- בלטו כל המרוץ, חוץ מבפרק הראשון ברסנן- למרות שפעם אחת הגיעו אחרונים ולא סולקו היו צוות טוב והגיע להם להיות בגמר ויבר?- הביאו הרבה דרמה בעיקר עונה 9 טיילר וביג'יי- למרות שהגיעו פעמיים אחרונים ולא סולקו היו צוות חזק שכיף לצפות בהם אריק וג'רמי- כמו כריס וג'ון רק צוות גברי ריי ויולנדה- לא בלטו ממש אבל היו להם ביצועים טובים עונה 10 טיילר וג'יימס כמו כל צוות גברי היו חזקים באתגרים אבל לא בלטו כי לא הביאו דרמה רוב וקים- יחסית לזוג הם תיפקדו דווקא בסדא לין ושרלין?- טוב צריך לתת להם כבוד. בכל זאת פעם ראשונה שצוות נשי בוגר הגיע לגמר בכלל זאת היתה עונה שחצי מהשמות שם לא זכרו ולא היה צוות בולט במיוחד חוץ מקנדיס ודסטין וסיפור הברית המשולשת עונה 11 הסדר הוא לא ספויילר אלא יותר הימור שלי אריק ודניאל- הראו דינמיקה מענינת ואריק למרות שהיה יותר מעצבן מהעונה 9 מגיע לו להגיע לגמר שוב פעם ודניאל דווקא בפרקים האחרונים הראתה יכולות טובות אבל גל הרבה קיטורים דסטין וקנדיס- לא אוהבת את קנדיס אבל דסטין היא השולטת בצוות והיותר חכמה בצוות ובעיקר בגללה הם דומיננטיות מירנה ושרלה- פוקס אחד גדול- והרבה מיניפולטיביות של מירנה הרבה הרבה דרמות מצד מירנה בכלל אם בעונת האולסטאר היה גמר של (אם הבחירה היא רק מאלה שהגיעו לגמר) ג'ון וכריס אריק וג'רמי בלייק ופייג' היה יותר נחמד וואו כמה כתבתי

retard boi

New member
../images/Emo58.gif טוב נו אני אוסיף דעה מורחבת

בעיקר בגלל שיש שביתה ואין לי משהו יותר טוב לעשות... עונה 1 : רוב וברנן - צוות חזק שהגיע לו לזכות פרנק ומרגריטה - צוות חזק שהגיע לו לזכות גו וביל - נראה לי שזה הצוות שהגיע אחרון הכי הרבה פעמים , ולדעתי היו צריכים לעוף בפרק ההעפה של ננסי ואמילי ( 24 שעות ענישה , my ass המפיקים רצו לשמור אותם מסיבה לא ידועה). היו חסרי חשיבות בשלב הזה. עונה 2: כריס ואלכס: היו חזקים באתגרים , היו חלשים בכל השאר . פחות או יותר היו תלויים בטרה וויל בשביל כיוונים , סידורי טיסות וסתם חשיבה רציונלית בסיסית. הגיעו אחרונים פעמיים ולא הראו ביצועים מוצלחים בשאר המירוץ. טרה וויל - צוות שהביא הרבה דרמה ואקשן. למרות שטרה היתה הצד החזק יותר אצלם היא הסיבה להפסד שלהם בגלל שהיא השקיע יותר מידי זמן בלעזור לכריס ואלכס במהלך המירוץ. בכל מקרה אני עדיין חושב שהמרתון הזה בסוף המירוץ ממש לא היה הוגן במיוחד שכריס ואלכס הצליחו לעקוף את שניהם שם. בלייק ופייג - צוות חזק ומשעשע למרות שבלייק לפעמים יכל להיות שמוק. עונה 3: פלו וזאק: מלבד העובדה שהוא ויתר לפלו יותר מידי זאק היה מצויין . פלו מצד שני היתה בלתי נסבלת זה לא רק שהיא נגררה אחריו היא לרוב גם עיכבה אותו מאחור וההיסטריות שלה היו מעצבנים בטירוף . אולי הזוכה הכי פחות ראויה במירוץ הזה. טרי ואיאן: התחילו גרוע וסיימו טוב, לטרי לא היה יותר מידי input בעונה הזאת ואיאן היה מאוד יהיר ומעצבן. קן וג'ררד: היו משעשעים ולדעתי לפחות הצוות הכי חזק מהשלושה שהגיעו לגמר . עונה 4: צ'יפ ורייקן: מלבד העובדה שהם היו בני זוג הם היו ממש צוות גברי סטנדטי לחלוטין . לא חיבבתי אותם במיוחד אבל הגיע להם לזכות. ג'ון וקלי: יחסית לעובדה ששניהם היו סתומים לגמרי היה להם מרוץ סביר+ . דוויד וג'ף: לא יודע היו בסדר , לא התרשמתי מהם במיוחד והמהלך שהם עשו בפרק האחרון היה אחד מהדברים היותר מטומטמים שנעשו במירוץ הזה. עונה 5: צ'יפ וקים: אני לא חושב שקים היתה עציץ כמו שכולם מתארים אותה, המירוץ הזה הוא לא רק אתגרים פיזיים . הרבה מהחלטת ההחלטות של הצוות הזה נעכה על ידיה . בלי קשר עם העריכה היתה קצת שונה צ'יפ היה יוצא ממש אבל ממש מעצבן. קולין וכריסטי: הם צוות חזק ,די שמוקים ולא חכמים במיוחד. עדיין הגיע להם לזכות בעונה הזאת. ברנדון וניקול: גוד כל כך שנאתי את הצוות הזה. הניקול הזאת היא הבחורה הכי מפונקת שהיתה במירוץ הזה וברנדון וה"תודה ישו" שלו, צוות בינוני אנמי ולא ראוי לחלוטין. באופן כללי אני חושב שההעפות המוקדמות של לאנס ומרשל ומירנה ושרלה נתנו לצוותים יותר חלשים להתקדם מעבר לרצוי כשקמי וקרלי וברנדון וניקול הם דוגמא מצויינת לכך. עונה 6: פרדי וקנדרה: לא חושב שהם צוות גרוע אבל נחות בהרבה ביחס לכריס וגו'ן , הסיום שלהם בכל מקרה היה כל כך קרוב ככה שזה באמת היה מזל נטו. נראה לי שהם הצוות הכי גועלי ומעצבן שהיה במירוץ הזה (אני עדיין זוכר את ההערה של קנדרה לגבי זה שהאנשים באפריקה מצחינים) וקנדרה היא עוד דוגמא לבחורה מפונקת וחסרת יכולת שנגררת אחרי החבר שלה. כריס וג'ון: אחד מהצוותים הכי חזקים שהיו במירוץ הזה ואולי הצוות השוויוני היחיד בו. רבקה ואדם: אדם היה ממש חסר יכולת ורבקה מתנשאת וביצ'ית. צוות שהשתרך מאחור עד לגמר. עונה 7: יו'צנה וג'ויס : צוות חזק , אנשים חביבים . אין יותר מידי להגיד. רוב ואמבר: הזוכים הראויים של אותה עונה . אני חושב שרוב ניסה להפוך את עצמו לנבלה בשביל המצלמות בעיקר, סוג של זונות תקשורת. רון וקלי: מי???? עונה 8 : לא טורח להתייחס. עונה 9 : בי ג'יי וטיילור: היו מאוד חביבים ומשעשעים , כשהם לא עשו טעויות קריטיות (והם עשו הרבה מהם במהלך העונה הזאת) ניתן להגדיר אותם כצוות חזק. אריק וג'רמי: למרות שהם לא ניחנו ביותר מידי שכל או טאקט הם היו צוות מאוד עקיב בעונה הזאת ולדעתי הגיע להם לזכות. ריי ויולנדה: בינוניים בניווטים , בינוניים במשימות , לא מראים יותר מידי מקוריות.צוות פרווה לחלוטין. עונה 10: טיילור וג'יימס: הצוות שהכי הגיע לו לזכות , לא מעניינים במיוחד. רוב וקימברלי : בעיקר התעסקו בלעקוב אחרי טיילור וגיימס. לין וקרלין: צוות בינוני שהגיע לגמר די במזל למרות שהם יותר טובות מרוב הצוותים הנשיים במירוץ הזה (שזה לא אומר הרבה...). עונה 11(אין שום קשר בין הסדר למה שאני חוזה כאן): דאסטין וקנדיס: צוות חזק שלא עושה חשבון לאחרים. אני גם מסכים שדאסטין היא הכח המניע מאחורי הצוות הזה למרות שהיכולות הפיזיות של קנדיס שירתו אותן טוב במשימות . הכי מגיע להן לנצח , אני מאוד בספק שזה יקרה. מירנה ושרלה: לא חושב שהן הגיעו לגמר בפוקוס למרות שהיו צוותים חזקים מהן במירוץ הזה. הם הגיעו לגמר בעזרת הרבה מאוד מניפולציות ,דרכים אלטרנטיביות לעשות דברים והפה הגדול של מירנה. מדובר בצוות שמורכב פחות או יותר ממירנה בלבד - שרלה בעיקר שומשה כפתיון למקומיים אבל בעיקר עשתה נזק . אריק ודניאל: כמו הקודמים היו צוותים חזקים מהם במירוץ הזה. הגיעו לאן שהם הגיעו בעיקר בגלל טעויות מטומטמות של צוותים אחרים והרצון הכמעט מעציב של דניאל לרצות את אריק. לטובתם אני אגיד שהם באמת משתדלים נורא והיה להם הרבה מזל מסריח במהלך המירוץ הזה.

למעלה