"April Showers" - 7:18

~*~gaL

New member
"April Showers" - 7:18

עוד פרק מופלא ביצירתו המופלאה של מייקל קרייטון :) מארק ואליזבת´ - חחח! איך אהבתי את הסצינות שלהם. Elizabeth: This is America, and sometimes in this country you have to kick a little ass! אני זוכרת שבפעם הראשונה שראיתי את הפרק היה לי נורא חבל שלא הראו ממש את החתונה.. אבל אתם יודעים.. כנראה שומרים אותה לזוג אחר (*אהמ* קרטר ואבי *אהמ*).. פיטר וקליאו - באמת קשה לי לראות את פיטר עם מישהי שהיא לא קליאו. הם כן מתאימים. קרטר ורנה - שמתם לב שהוא לא ענה לשאלה "והיית רוצה לצאת איתה?" (עם אבי). קרי - הקטע שבו היא שמה את המס´ טלפון במגש של המלצרית הוא לדעתי הקטע שבו היא סופסוף מבינה שזהו, היא הכירה בעצמה. ובאמת הגיע הזמן. קים כ"כ מתאימה לה.. למרות שגם סנדי - אבל נראה לאן זה הולך. עוד ציטוטים שאהבתי: Carter: No, we got them something off the registry. Malucci: Yeah, I´m not into that. ´Here´s a list of things to buy me.´ It´s a little dicky. Patient: In the dream I strangled a female doctor with my bare hands. שבוע הבא - פרק קארבי!

פרק מ-ה-מ-ם!

קומדיה של טעויות כמה דברים כבר יכולים להשתבש? אני חושבת שהיו שני קטעים ממש יפים בפרק. הראשון, כשאליזבת דיברה עם ההורים שלה ואמרה שהיא דואגת למארק כל הזמן... שהא לא פוחדת מחיים איתו, היא פוחדת מחיים בלעדיו. זה היה כל כך יפה! והקטע השני היה בין אליזבת לרוברט. ושוב, רוברט החמוד הראה את הצד הרגיש שלו! אני זוכרת שבפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה ממש התלהבתי... מארק ואליזבת היו במובהק הדמויות האהובות עלי, והיה כל כך נחמד לראות שהם סוף סוף מתחתנים. אבל הפעם, במיוחד נהנתי מהקטעים בין לוקה- אבי- קרטר. היה ממש יפה לראות את הקטעים בין שלושתם, ושימו
באיזה צד אבי בחרה! מה קורה בפרק הבא?

~*~gaL

New member
מה "קורה"?

מה *לא* קורה?! טוב, הרבה לא קורה.. (פשוט רציתי לכתוב את זה) זה הפרק שבו קרטר ואבי נוסעים לאמא שלה.

למעלה