API

yair24

Member
API

שלום, התחלתי ללמוד API מהאתר הבא: http://www.winprog.org/tutorial/simple_window.html אם תיכנסו תראו שם תכנית שיוצרת חלון פשוט. בינתיים כל פעם כשאני רוצה ליצור חלון כזה אני עושה COPY וPASTE של הקוד מהאתר. השאלה היא מה קורה אם אין לי את הקוד הזה זמין? יש שם 76 שורות מה אני צריך לזכור את זה בעל פה? אין איזה WIZARD שעושה את זה כמו בMFC? יאיר צוות "המפתח לבית הספר"

TZURYOAV

New member
תמשיך לעשות PASTE ו COPY

או שתכתוב לך WIZARD שעושה את זה,או שתעשה ספריות אבל השיטה הכי בטוחה זה לעבור לC++ יואבי

yair24

Member
מה זאת אומרת?

מה API זה לא C++? יאיר צוות "המפתח לבית הספר"

פינצ

New member
לא

לא זוכרת בדיוק אבל נדמה לי שראשי התיבות מסמלות application programming interface (לא בטוחה במליון אחוז) זאת יחידה שמאפשרת לך (בכל מיני שפות) לדבר ביותר קלות עם מערכת ההפעלה שלך. אתה יכול להשתמש בפקודות API גם ב C, גם ב CPP גם ב VB ובעוד מלא שפות.

פינצ

New member
בלינק שכאן לדוגמה

יש דוגמאות לשימוש של windows API ב VB

TZURYOAV

New member
הפעם לא טעית! חוץ מזה

מה שלומך נרגעת קצת? בת כמה את? יואבי הסנוב

פינצ

New member
נרגעתי?

אני תמיד רגועה הפעם לא טעיתי? אני ישר רצה לספר את זה לבוס שלי, הוא יהיה מבסוט שיש פעם כזאת שבה אני לא טועה, שלא ירגיש המסכן שסתם ככה הוא מבזבז עלי כסף. לא חבל? בת כמה אני? שאלה קשה! בחורות לא שואלים בנות כמה הן! בוא נגיד ככה, יש לי נסיון של בערך 12 שנה ואני לא מהילדים של רוטר שחושבים שלהריץ נטבס בגיל 15 זה נסיון. you do the math לגבי API, לפני כמה שנים טובות יצא להשתמש בזה המון, API של OS/2 גרסה 1.0 בסביבת של project manager ב C. פינצ´ שלא מתרגשת מכל אחד .....

galh

New member
Win32 Application

בהנחה שאתה משתמש ב- Microsoft Visual Studio, אז אחד מהאשפים נקרא "Win32 Application" שיוצר לך בסיס לתוכנית בלי MFC.

yair24

Member
אני אכן משתמש ב...

WIN32 APLICATION אבל זה לא יוצר לי כלום אלא פרוייקט ריק יכול להיות שזה בגלל שאני בויזואל סי 5? יאיר צוות "המפתח לבית הספר"

galh

New member
אולי...

אני עובד עם גרסא 6, כך שאני לא יכול לדעת מה קורה בגרסא 5. בכל מקרה, תמיד אתה יכול להשתמש בקובץ Template משלך במקום באשף. טיפ 1: אם אתה מתכוון ללמוד תכנות לחלונות ע"י שימוש ב- API, תנסה להשיג עותק מהספר Programming Windows של Charles Petzold. הוא נחשב לתנ"ך בנושא. טיפ 2: תבדוק את הקובץ windowx.h, הוא מכיל המון מקרו-ים לשליחת הודעות לפקדים וחלונות, מקל על החיים בצורה משמעותית.

linuxius

New member
יש wizard

ב-visual c++ תעשה new->project תבחר win32 application בחלון שיפתח תבחר simple win32 "Hello World!" application

למעלה