API ב-VB

• פותח הנושא koren
  • פורסם בתאריך

koren

New member
API ב-VB

כתבתי פונקצית api שמשנה את הרקע של שולחן העבודה לתמונה שאני הוספתי הבעיה היא שהתמונה היא בתוך תיקיה של התוכנית הזאת(וזה גם הנתיב שלה) וכאשר אני יוצר לתוכנית קובץ exe בקובץ exe אינו מכיל בתוכו את התמונה כיצד ניתן להעלות את התמונה יחד עם הקובץ exe

GoldenEvil

New member
בטח

שים את התמונה בתוך PictureBox או ImageBox בתוך התוכנה עצמה ותפנה אל זה

koren

New member
זה לא עובד

ניסיתי את שני הפקדים וזה לא עובד בצורה הבאה העלתי תמונה ואז קראתי לה בעת לחיצה על command SetWallPaper Image1.Picture או SetWallPaper picture1.Picture

VBmaster

New member
קח רעיון...

תוסיף לפרויקט שלך קובץ INI כאשר המשתמש מפעיל בפעם הראשונה את התוכנה היא בודרת אם יש לה נטיב מסויים. אם אין לה נטיב היא תבקש מהמשתמש שיבחר תיקיית תמונות ברגע שבחר תיקיה כזו תשמור את הנטיב לקובץ INI שישמור את זה לפעם הבאה שיכנס לתוכנה. VBmaster

GoldenEvil

New member
אז הנה עוד הצעה

דבר ראשון תשים לב שהAPI לא נמצא במודולה אחרת תעשה form1.picture1.picture וכו` דבר שני אם גם זה לא עובד תשים את התמונה ביחד עם הקובץ EXE ותכוון ל setwallpaper loadpicture(app.path & ``Picturename.bmp``) i וזה אמור לעבוד כמובן בלי ה I זה רק כדי לסדר את הטקסט על המסך :p

koren

New member
עדיין לא

חברה תודה על התשובות אבל ניסיתי זה לא עובד ,יחד עם זאת אני רוצה שהמשתמש לא יוכל לבחור מתוך תיבת רשימה את התמונה אבל אני אקבע זאת הבעיה שאני לא מצליח להעלות את התמונה ל-setwallpaper כתבתי כך setwallpaper loadpicture picture1.picture וגם setwallpaper loadpicture image1.picture

GoldenEvil

New member
שכחת סוגריים!

אתה צריך setwallpaper loadpicture(pic) i תנסה מה שרשמתי עם ה app.path זה אמור לעבוד

למעלה