Apathy

Strike-A

New member
Apathy

לא סתם הוא כבר שנים נמצא בהייפ מטורף, כחלק מההרכב המצויין demigodz (ביחד עם סךף טיילטד, ג'דיי מיינד טריקס לויס לוגי'ק המצויין) ולקראת אלבום בכורה במייג'ור לייבל (יונברסל) אפאטי הוציא לא מזמן בוטלג עמוס בפריסטיילים ושירים באיכות גרועה אבל מלאים במה שהבנאדם טוב בו, וזה ראפ בן אלף זונות. פלאו רצחני, פאנצ'ליינים על ימין ועל שמאל וכריזמה מטורפת על המיקרופון עושים את אפאטי כאחד הראפרים המגניבים ביותר כיום. בבוטלג הזה הוא מארח את חבריו לקרו (או משפחה בעברית), אבל בכל אחד ואחד מהקטעים הוא גונב את ההצגה, הוא זורק כמה פריסטיילים על אינסטרומנטלים מוכרים (בין השאר, represnt המצויין של נאז עובר שידרוג והופך לשיר פוסי מגניב. it takes a nation of seven armies to hold us back זה אחלה פרהפראזה של השיר המגניב של ה-white stripes ועוד ועוד). בקיצר אל תגידו שלא סיפרו לכם, הוא עומד להיות תותח.

Psycho BuZZ

New member
הוא כבר תותח.

מלפני חודש כבר נדלקתי על האלבום שלו. צריך להשיגגגגגגג.....

ZeusMan

New member
נדלקת עליו ?

סייקו מאוהב ?
? סייקו ומה שמו "סיטינג און אה טרי" K.I.S.S.I.N.G
....

Strike-A

New member
זהו

שזה לא אלבום, זה בוטלג. למרות שהבנאדם פעיל שנים, הוא עוד לא הוציא אלבום אחד, רק כמה בוטלגים.

U DUN

New member
Jedi Mind Tricks לא חלק מ-Demigodz

http://www.demigodz.com/roster.html Apathy feat. Celph Titled & Motive - Represent חזקקקקקקק Apathy אמור להוציא אלבום ב-2005 ,כך שמעתי גם Celph Titled צריך ללכת באותה הדרך

CG ערפדי

New member
חוץ מזה שהוא באמת ראפר טוב אני מציע

שתפסיק לרקוד עם חצי ביד P:

Gershenman

New member
ראפר מצוין

הנה לינק לכתבה שפרסמתי עליו.. וד"א, נראה לי שהלייבל שהוא חתום בה היא אטלנטיק ולא יוניברסל.. (קטנוני אני יודע, אבל הייתי חייב)

למעלה