aortic insufficiency

sgeva2001

New member
aortic insufficiency

בבדיקה אקראית של דופלר לב נתגלה אצלי שיש בעיה בשסתומים . אמרו לי שזו לא בעיה עקרונית רק צריך שעה לפני ניתוח לקחת אנטיביוטיקה כדי למנוע מחיידקים להכנס לשסתום ולהרחיב את הפתח. שאלתי האם יתכן שכבר חדרו חיידקים לשם מזמן והם בינתיים עובדים שם ומקלקלים לי את השסתום היות ולא לקחתי עד עכשיו אנטיביוטיקה בטיפולי שיניים לדוגמא כי לא ידעתי שיש צורך?. האם ישנה בדיקה כל שהיא לוודא האם השסתום נקי מחיידקים? כל העסק הכניס אותי עכשיו לחשש ולא ברור לי הקו מתי צריך לקחת אנטיביטיוקה , לדוגמא גור חתולים בבית שרט אותי וירד לי מעט דם האם גם זה דורש לקחת אנטיביטיוקה ? וכמה זמן יש לקחת מרגע שמתגלה זיהום בפצע לדוגמא? בתודה

ke12m

New member
דר קיציס

חיידקים על גבי מסתם היא מחלה לא קלה הגורמת תחלואה משמעותית. אם היית חולה בזה היית כבר יודע וככל הנראה מאושפז. סביר להניח שבעבר לא היו לך זיהומים של המסתם כיוון שאתה לא סובל מכל תלונה וגם לא סבלת מתלונות המחשידות בדיעבד על מחלה זו. חעכשיו והלאה כדאי שתקח אנטיביוטיקה לפני ניתוחים למינהם כפי שהמליצו לך. וכן אתה צריך להיות במעקב אצל קרדיולוג - אם תרצה אשמח לראות אותך במרפאת המסתמים של איכילוב 6974624. תודה

sgeva2001

New member
אנטיביוטיקה

תודה צריך לקחת את האנטיביוטיקה פעם אחת לפני טיפול ניתוחי או שיניים או למשך זמן ארוך יותר וכמה? בתודה מראש שאול

ke12m

New member
דר קיציס

פעם אחת לפ]ני הפעולה. אבל תשאלי על כך את הקרדיולוג אליו הלכת. את צריכה הסבר מוגדר מאוד על אופן הנטילה וסוג האנטיביוטיקה תודה

למעלה