Anyway..^^|ג'ירפה|

Anyway..^^|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

אתם לא חושבים שחסר לנו פה שירשור הכרות קצר? אז זהו- שם:-רוני- גיל:-13- עיר:-טבעונ- אייסיקיו:-302459784- yeah,happy.

MikeY fReAk

New member
אומיגוד../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif

פוייי עליךך גמני 'צה קניון אורות אור עקיבאא שובבבב
|פלאשבקים|

flowers girl

New member
יאללההה../images/Emo26.gif

שם:
נועית
תל אביבב אייסיקיו:
144962460 אבל אל תכתבו לי אם אין לכם משהו לדבר איתי/לספר לי בבקשה

Loppy

New member
גם ככה רוני לא תירה בי- אני עונה../images/Emo70.gif

שם- דור גיל- 14, בקרוב מאוד 15... עיר- מודיעין איסיקיו- אני נגד! מסנג'ר: [email protected]

The Guardian17

New member
חחחחח למה אתה

נגד איי סי קיו? זה בערך אותה תוכנה כמו מסנג'ר (שליחת מסרים (מידיים).

Loppy

New member
אתה לא מבין...

באיסיקיו יש מסרים היפים!!!! חוץ מזה שכל הדברים הרעים קורים באיסיקיו....

Loppy

New member
לא.אולי קצת...קצת הרבה...כן!טראומה!

סתם....הסברים כי בטח לא הבנתם למה התכוונתי: בקשר למסרים ההיפים - אין ויכוח שמי שיצר את האיסיקיו, חוץ מזה שהוא לגמרי אדיוט אם הרבה מזל, הוא היה היפי פולני. כאילו, אל תגידו לי שלא שמתם לב שבכל מקום אפשרי הוא שם פרח.....?!... ולמה פולני? קודם כל, הוא כל הזמן דואג! האיסיקיו הזה... הוא עושה קולות של מישהו דופק בדלת למקרה ששכחת שהזמנת אורחים!!! ואם זה לא מספיק, אז הוא נלחץ ומתחיל לדאוג מכל דבר קטן!!! שולחים לך הודעה. אז מה? במקום לומר "יופידו!" או סתם לעשות קול שיתריע לך מה האיסיקיו ההיפי הפולני יגיד "או אוי!!!" למה???????!!!!!!!!!! ובקשר לדברים הרעים, זה די ברור לכולם- כל האונסים, חטיפות והשטויות האלה לא קורות במסנג'ר - באיסיקיו!!! כל הוירוסים המתפשטים האלה לא קורים במסנג'ר - באיסיקיו!!! וחוץ מזה, יש את הקטע הנורא מגעיל שאני שומע יותר ויותר בזמן האחרון של זוגות שנפרדים דרך האיסיקיו... זה דוחה וזה מעליב!!!!! אבל שמעתם פעם על מישהו שנפרד מחברה שלו דרך המסנג'ר??? ברור שלא... כי דברים רעים ומגעילים קוריים רק באיסיקיו!!!!!!!!!! אני חושב שהוכחתי את טענתי....

The Guardian17

New member
../images/Emo3.gif הרגת אותי! חחחחחחח

פולנים..חחח..אולי פיתחו אחר כך את התוכנה בפולין אחרי שפיתחו אותה כאן? אני בכל אופן שיתקתי את הקולות האלו ככה שזה לא מפריע. לגבי הפרדויות וזה - מסכים איתך. הנוער הזה דפוק לגמרי על מה שהוא עושה שם. אבל אתה יודע שיש דברים נחמדים שקורים דרך זה?? לי לדוגמא... יש גם המון כאלו שלא מדברים והם שוברים את מחסום השתיקה (לא מדבר על עצמי) וזה עוזר להם לדבר עם כאלו שהם כמוהם/כאלו שהם היו רוצים לדבר איתם וכו'.

MikeY fReAk

New member
אממ,לא זורקים רק דרך האייסיקיו.../images/Emo79.gif

מנסיון.
הממ, קרעת גם אותי. וחוצמזה אייסיקיו גנבו ממשינה. תשמעו שוב 'מכונית'..

MikeY fReAk

New member
לא ממש חסר..../images/Emo79.gif

אבל נו טוב! אודליה 13.6 ירושלים אין אייסיקיו, יש מסנג'ר, לא מפרסמת, למי שרוצה-שיפנה במסרים.

shiroosh999

New member
אמממ.... לא שזה כל כך יעניין אתכם..

שם: שיר גיל: 13 והרבה.... עיר: בית שמש אייסיקיו: 193719199 מסנג'ר: [email protected] אמממ.. כל מי שקיבל בקשה לאישור או מישו שהוסיף אותו שקוראים לו באייסי קומפקטית, זו אני! אני פשוט הוספתי את כל מי שבפורום, ופרסם את האייסי... ואמממ.... כן, גם את השרמוטה....

למעלה