Anybody home?

חחח כשהשעה 6 בבוקר...

ויש בצפר עוד שעתיים... הולכים לישון.
אבל לא קמתי :// בעעע חרא של לילה

נוווו??? מה את אומרת??? את חושבת

שמה שקרה לדנטל ומה שקרה לך,זה סתם צרוף מקרים?!?! אז בעתיד,אל תנטשי אותי יותר,באכזריות כזאת,באמצע הלילה,במיוחד כשיש לי

shaiush4

New member
באמת היה לילה נוראי.

השתכרתי בפעם הראשונה. קמתי לשירותים אחרי שלוש שעות ואחרי זה סתם התעוררתי עוד מלא פעמים. המצחיק הוא שכל הזמן חלמתי שאני שותה והולכת לשירותים וחוזר חלילה.

דבר ראשון

על השתכרותך!!! מי יתן ומעכשיו תעשי את זה בצורה יותר חכמה !! דבר שני, מה קרה? מה גרם להשתלשלות העיניינים שבסופן מצאת את עצמך בשירותים ב3 בלילה?

shaiush4

New member
מה זאת אומרת מה קרה?...

שתיתי - הלכתי לשירותים... רק שבעצת חברה שלי שתיתי מלא מים לפני השינה, אז גם שלוש שעות אחרי שנרדמתי התעוררתי... ואחרי זה עוד מלא פעמים סתם ככה בלי סיבה. אבל חוץ מזה היה ממש כיף! (נראה לי שעשיתי עיניים לבחור הומו...
)

איך אפשר לערבב שתית

משקאות אלכוהוליים עם שתית מים?! רק המחשבה על כך עושה לי לא טוב (בלי להכנס לפרטים...) !! תסבירו לי! אני פתוח לשכנוע...

דנטל

New member
זה לא ממש לערבב

זה למנוע האנג-אובר. אלכוהול גורם להתייבשות. התייבשות גורמת להאנג-אובר. לכן צריך לשתות מים. רצוי, בעקרון, לשתות מים בין דרינק לדרינק ובתכלס חלק מהדרינקים עצמם מצמיאים די מהר, אבל מעטים האנשים ששותים מים בין דרינק לדרינק, אז בסוף הבילוי, אולי כשאתה כבר בבית, תשתה הרבה מים. גם כשאתה מתעורר למחרת תשתה מים.

דנטל

New member
בגלל הסוכר

אבל זה גם חשוב עם מה מערבבים (יעני, ממה השתכרת ואיזה מיץ זה) ולכן לא הייתי לוקחת סיכון עם מיצים ועם מים יש פחות סיבוכים.

טוב,אז מעכשיו כולנו

שותים הרבה מים בין הדרינקים,בסוף ערב או ליל השתיה ולמחרת כשמתעוררים מהשינה! (דרך אגב,אם באמיתי,אחלה אמא!)

נהדר בשבילך ונהדר בשביל

אמא שלך! אצל אמא שלי ה``מגניבות`` היתה חלק מסוים ממנה,אבל בראש וראשונה היא היתה גיבורה!גיבורה ממש! ושלא כמוך,לא למדתי מספיק ממנה...חבל...

למעלה