Any suggestions ?????

michaeln

New member
Any suggestions ?????

My name as you already know is michael and I `m 22 years of age ... pretty young , but dispite that fact I managed to get divorced , my problem is that now no one even looks in my direction not even a chance to see maybe I`m OK but I made a mistake picking my ``partner`` , just maybe. No single female even agrees to try and talk to me and I`m having a hard time finding a divorced one my age. GOT ANY SUGGESTION ????? b.t.w. I`m not an american or anything of the sort , just that I don`t seem to have a hebrew front in my computer

נצנוץ

New member
מיכאל היקר

שאלה ראשונה, מאיזה מגזר אתה? חבדניק? חסידי? ליטאי? מיזרוחניק? מה? ודבר שני, תקרא קצת מה הולך פה בפורום (וגם בין השורות) ותראה כמה קשה לכולם פה למצוא את ``החצי השני``. אחד חוזר בתשובה, אחת חוזרת בשאלה, אחת חרדית אבל רוצה משכיל, אחד פושטק אבל רוצה ``צדיקה``. אוי, אוי, איזו חברה יש לנו אם בשביל למצוא אהבה אמיתית צריך את כל התיוגים האלה? אני איתך!

michaeln

New member
האמת לא באתי בטענות ....

תודה רבה על העידוד , ואת\ה צודק\ת . אבל .... בהתחלה הגבתי בצורה טבעית `` למה ??!! מה ההבדח ביני ובין כל אחד אחר בגילי ?? (22) ,טעיתי וב``ה לא אטעה שוב!`` עדשחבר שלי אמר לי את האמת בפרצוף ``אם אתה היית רווק היית יוצא עם גרושה ???`` ואני התמהמתי .... ומאותו רגע הבנתי אני מסווג מעכשיו עד שהקב``ה יגלגל לידי את הזיווג במהרב ב``ה כסוג ב , אם יש למישהי אופציה את מי ``לנסות`` אותי או רווק היא תעדיף את הרווק ועכשיו אני יכול להגיד בכנות - ``בצדק !! `` , למה לה להסתכן עם גרוש ?? --- נ.ב. הכל טוב על הנייר (המסך`` רק חבל שקל להגיד וקשה (מאוד) להפנים !!!

למעלה