any body here?

jahnon

New member
any body here?

שלום לכולם, טיפה ישן טיפה חדש ושוב אני כאן. אחרי כמה חודשים קשים ומספקים הגעתי לנחלה. לוקח זמן עד שאתה מתרגל "למשמרות" אבל אני מקדים את המאוחר פה. אז קודם כל שלום לכל הנוכחים החדשים וכמובן לותיקים, אני רואה שמאפי היקרה נשאר רק השם דבר שכנראה מעיד על פולני נוסף במשפחתה אז מזל טוב לה, ומזל טוב לשני השתלטניות החדשות. אחרי חצי שנה שעסקתי בהתקנת רהיטים משרדיים, עבודה שלא סיפקה הרבה מרשרשים או סיפוק רב, יצאתי לשירות מילואים ולאחר מכן אחרי חיפוש של יומיים (לא התרמצתי במיוחד, רציתי לנצל את מעט החופש שנוצר לי) התקבלתי לעבודה כטבח. לא ייאמן, הנאה צרופה שממש לא תאמן, לעשות מה שאתה אוהב ולקבל על זה כסף (מומלץ בחום, דרך אגב), אבל יש חסרון מה, העבודה במשמרות ולא תמיד הן נופלות בשעות שנוחות לך ולא תמיד בכמות המתאימה לך אבל זה הרע במיעוטו. זה מה שקרה בקצרה בחודשים האחרונים. אז מה אתם מספרים?

De-Panther

New member
מזל טוף!! ואכן ניחשת נכון בקשר לאפי

ומה אני מספר??
יום ראשון יומולדת ויום שישי הבא אני וחברה שלי חצי שנה ביחד
ואם כבר בישול וכאלה... הדבר היחידי שאני יודע לעשות זה לחמם דברים לחמם דברים שיש בסיר... לחמם דברים במיקרוגל... לשים מים חמים במנה חמה...

shellyland

New member
ג'חנון!!! ברוכבה!!! ../images/Emo24.gif

יופי שחזרת. אני בכלל שוקלת לפצוח במבצע "שבו בנים לגבולם" ולהביא את כל אלה שנעלמו לנו. אז מה... טבח, הא? מתי אתה מזמין אותנן לארוחה? באיזנ סגנון אתה מטבח? זה במסעדה? מלון? דוכן פלאפל? פרטים, איש, פרטים!

jahnon

New member
בית קפה ומאפה בשם מטילדה

לא מסעדת גורמה אבל בהמשך (אני מקווה). לבינתיים מכין סלטים סנדביצ'ים טוסטים וכאלה, יותר מתרגל טכניקות בישול ודברים קטנים שהטבח הראשי (תותח אמיתי דרך אגב, טבח גורמה אורגינל) מלמד אותי.

dana2909

New member
יקירי!!!

האיש שחנפנותו ידועה לשמצה בכל העיר... מה שלומך? עובד קשה??? איך תל אביב מתנהגת אליך?? איך התגעגעתי...

צימעס

New member
יואו! שנים!!!

יופי של טריק באמת - לקבל כסף על משהו שאתה אוהב! לגבי אפי - פיספסת בשבועות ספורים - הפולני החדש עוד לא כאן.

והפולנייה הישנה?

האם יש קשר בין ההעלמות המיסתורית שלה לכך שבערוץ 10 משדרים שידורים חוזרים (מימי החנוכה) של תכנית הבוקר לעקרות בית משועממות?

אושר מ

New member
את פספסת נראה לי...

שהרי השידורים החדשים משודרים בשעות אחר הצהריים (חמש אם אינני טועה..) ובלי כל קשר, אכן איה היא?

למעלה