ANTM 606

ANTM 606 ../images/Emo58.gif

פרק מוזר. כל העריכה הייתה לכיוון מולי ובסוף היא עפה. כאילו שאמרו לנו שהשופטים עשו טעות. ג'ייד חייבת לעוף. גם פורונדה, למרות שהיא מצליחה בזמן האחרון. וגם ננה, שתודה לאל שיש בחבר את השופטים את ג'יי שיוריד את מינון ההתלהבות ממנה. חוץ מזה הפרק עצמו היה לא רע.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

כבר התחלתי להתלהב שהנה הביץ' עפה על התחת שלה. אבל לא. וחבל. מולי סו שווה הרבה יותר מג'ייד. שבאמת, בגיל 26 לחשוב שאת הולכת להיות סופר מודל ברמה של ג'יזל זה קצת פושינג איט. אני עדיין אוהבת את ננה. התחלתי לאהוב את דניאל. פורונדה היתה ממש מעולה בוורוניקה מארס (היה לה גם קטע ממש ארוך, הרבה יותר מהשורה וחצי של קים בעונה שעברה). אבל מעל כולן והטופ מודל הבאה שלי: לסלי. (שקצת מזכירה לי בדיבור את מריסה מהאו סי).

../images/Emo58.gif

איך את יכולה לאהוב את לסלי אם לא ראו אותה מדברת פעם אחת? היא חמודה והכל, אבל מכאן עד לטופ מודל הבאה... רק ג'ואני! מצחיק שלסלי מזכירה לך את מריסה, כי לי קארי (זאת שעפה לפני שני פרקים) ממש ממש הזכירה לי את סאמר.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לסלי מזכירה רק באינטונציה של הדיבור. לא מעבר לכך. וג'ואני חייבת לסדר את השן הבעייתית. זה הדבר היחיד שממש מפריע אצלה.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif606 וגם ורוניקה מארס 217

לא יודע כמה מורידים את ורניקה מארס כאן אבל שמתם לב שפרונדה (לפחות אני חושב שזאת היא לא מצאתי שום הוכחה לכך בנתיים) שיחקה כמזכירה של ראש העיר? וגם ראיתי איזה פרסומת לסרט של אנטוניו בנדרס שיה-יה מעונה 3 משתתפת בו.. מוזר... וחבל שמולי עפה, דווקא אהבתי אותה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

עידו? הכל בסדר? פורונדה זכתה בתפקיד אורח במשימה שהיתה בפרק... אפילו הראו אותה מאחורי הקלעים עם השחקן שמשחק את וודי (וקצת הראו גם את לוגאן).

E r u

New member
אממ

יה-יה משחקת לצד אנטוניו בנדרס בסרט החדש שלו. תראה את הריקאפ שעשו למשתתפות הבולטות. יש שם ספוילר לעונה 5.

MeetLofe

New member
../images/Emo58.gif

פשוט פרק מעצבן
איך איך איך העיפו את מולי?טיירה לא ראית אישיות? אה כן שכחתי כמה אני רואה אישיות אצל שרה לזלי וננה
לי נראה שכל המשימות העונה באות ממש נגד ברוק/: כך שגם נראה לי שברוק תעוף בקרוב לפחות יש את ג'וני
טיירה הרגה אותי שהיא חיכתה את דניאל זה היה ענק ופורונדה משתפרת וגם מתחילה להתחבב אצלי אבל היא פשוט מוזרה.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי ביום חמישי ועד עכשיו אני לא קולט - אין מולי סו. ועוד בשביל מי? ג'ייד. שהכוח העליון יעזור. מולי סו היתה הטופ מודל שלי,כבר הרבה זמן לא ראיתי פנים חזקות כמו שלה. היא הזכירה לי את פינק ואת קים מעונה 5. מ-ד-ה-י-מ-ה. אם היתה לי בקשה אחת - מוות איטי לג'ייד ועכשיו [אם אפשר את ננה על הדרך - על הכפאק]. מולי

למעלה