ANTM 605

ANTM 605 ../images/Emo58.gif

העונה הזאת פשוט מעולה, והפרק הזה במיוחד. כל תמונה הייתה מצוינת. אני לא מבין מה מתלהבים מננה, אני ממש לא התלהבתי מהתמונות שלה ובטח לא חשבתי שמגיע לה לזכות. שוב. אפשר לתת כבר לג'ואני את התחרות? היא פשוט מדהימה כל כך! כל תמונה שלה פשוט מצוינת. גם את מולי סו אני אוהב. נא לעוף: פורונדה בעיקר. אבל גם ג'ייד וננה. נא לדבר: לזלי.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifטופ מודל 605

דווקא הפרק היה משעמם לדעתי. סוף סוף גינה עפה.

MeetLofe

New member
מסכים איתך../images/Emo99.gif

העונה בנתיים מדהימה ובהחלט כל תמונה השבוע הייתה ברמה דווקא אהבתי את התמונה של ננה אבל יותר התלהבתי ממנה בהתחלה עכשיו ממש לא פורונדה מעצבנת!!$#@ וג'ואני
מושלמת!חייבת לזכות! ומולי סו גם!!
האכזבה שלי עד עכשיו היא ברוק למרות שלדעתי התמונה האחרונה יצאה מדהימה

maya567

New member
../images/Emo58.gif 605

אני ממש אוהבת את ננה. והבחור שהיא הצטלמה איתו. יאמי. אני גם ממש אוהבת את לזלי. יש לה תמונות מצויינות. ג'ואני צריכה לסדר את השן הלא מובנת שיש לה. כנ"ל דניאל והרווח. שג'ייד תעוף כבר. סתם מכוערת ומעפנה.

../images/Emo58.gif

בננה יש משהו מעצבן שאני לא מצליח להבין מה הוא. התמונות של ג'ואני הכי טובות שם. גם של לזלי בסדר, אבל היא לא מדברת. ומאיה, ראית שהביאו את ליסה יחד עם ג'ניס? תמיד אמרנו שהיא הייתה הכי טובה!

MeetLofe

New member
../images/Emo58.gif

ליסה הייתה דוגמנית מצוינת והיו לה תמונות מדהימות במיוחד התמונה בחווה
שזכורה לי הכי לטובה אבל אממ..היא הייתה מה..?אממ... אלקואוליק ביץ'?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ברור! רק חבל שהגרסא שראיתי היתה גרועה, וקודם שמעו את הדיבורים, ורק דקה אחרי זה ראו מה קורה. אבל ליסה
אוו ליסה
זה גם מראה איך ג'ייד היא סתם ליסה וונאבי לא מוצלחת.

Elsewhere

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

לפחות העונה אנחנו מסכימים.
דווקא, נו, I've grwon to love Lisa. ניק עדיין... איכסע. בכלמקרה! אני גם כן ממש אוהב את לזלי, וגם לי ממש נמאס מג'ייד [בהתחלה אהבתי אותה. ואז לא.], אבל ממש מעיקה עליי פורונדה. באמת יש העונה משהו עם השיניים של כולן. מה נסגר? D: ננה, אמ.. לאדע. I'm still on the fence with that one. בהתחלה אהבתי אותה, כן. אבל אז, לאדע, היא נהייתה נורא... בלע. רק אני שמתי לב שהעונה, במקום לתת המון זמן מסך למי שעפה ואז יודעים מי עפה כבר באמצע הפרק, הם נותנים הרבה זמן מסך לכל הכמה תחתונות? זה מדהים, הגיע הזמן שלא יהיה כל כך ברור מי תעוף.

MeetLofe

New member
אגב..

אתם מוזמנים להכנס לקומונה לעוד שיחות ודיבורים על הפרקים פינות שונות והרבה כיף אני כזה גרוע>< אבל כנסו^.^

למעלה