ANTM 510

Elsewhere

New member
ANTM 510../images/Emo58.gif

האושר! הוֹ, האושר!
אצטט את טום מהישרדות- "Ding dong, the witch is gone! The wicked witch, the wicked witch!". האהא, היא עפה. ^^ ועכשיו- לתגובה אמיתית. קים הזו.. הייתי נורא נייטרלי בנוגע אליה לאורך כל התחרות, ואפילו התחלתי לאהוב אותה לאחרונה [היא הייתה על אותו סט עם ג'וס ווידון ועם קירסטן בל, דאמט!! ;;], אבל תחילת הפרק הראתה לי ש... לא, מוות לקים.
מה שכן, לא אהבתי את העובדה שהיא הייתה בטוחה שהכל טוב ויפה, כשברי וניק אומרות שהן לא בוטחות בה. מה קרה ללהגיד דברים לבנאדם בפרצוף? אתן אלה שהטיפו לה להיות כנה, תקחו את העצה שלכן. המ, לאדע, אני פשוט רוצה להגיד ש.. יש!!!!!!!!!!!!!!!1111111 ליסה עפה ^^ טוב, אמ, אהבתי את הקונספט של הפרק, והסיפור האישי של טיירה היה משעשע למדי. D: הצילום היה נחמד, הורג אותי זה שג'יילה לא מדגמנת כמו שצריך. הגיע לה להיות בשתיים האחרונות הפעם, היא צריכה להעלות את הקצב כבר. ואם הכל ילך כמתוכנן, יעופו ניק, קים וברי [בסדר הזה] בפרקים הבאים, ג'יילה וניקול יישארו בטופ 2, וניקול תנצח. ואם ג'יילה תנצח, אני אחיה גם עם זה. למעשה, כל עוד ניק לא תנצח, ממש לא איכפת לי מי כן.
לילה טוב

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הא? מה עובר עליך בנאדם? הדוגמנית היחידה בכל העונה הזו עפה הביתה, ואתה שמח? אפילו לטיירה ולשופטים לא היתה ממש סיבה להעיף אותה. הם בעצמם אמרו שהיא היתה מעולה, בעוד שג'יילה פשוט בינונית מינוס (ולא לדבר על מכוערת ובכלל לא נראית כמו דוגמנית). מבחינתי, עכשיו כשליסה עזבה, הפיינל 3 צריך להיות מורכב מברי, ניקול וניק. כשניק מנצחת. רק שבתור פרס יורידו לה את הפלולה. ויאללה. שקים תעוף כבר.

מטר9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

ליסה הייתה הכי טובה וזה היה ברור לכולם. גם לא באמת הייתה לטיירה סיבה להעיף אותם. בבוטום 2 טיירה אמרה במפורש שלליסה תמיד יש תמונות מצוינות, אבל לפעמים זה יותר מדי (יותר מדי טוב??) ולג'יילה אין תמונות טובות בכלל ושהיא צריכה להשתפר. אני עדיין לא מבין למה ליסה בחוץ (וגם רואים שהיא בעצמה לא הבינה...) טוב, עכשיו קים חייבת לעוף כבר!

n l m

New member
../images/Emo58.gif

היא לא התכוונה שהתמונות שלה יותר מדיי טובות היא התכוונה שהאופי שלה הוא יותר מדיי חזק בשביל השופטים שהיא מחצינה אותו יותר מדיי כלפיי חוץ וזה לא טוב אצל ג'יילה באמת התכוונו שהיא צריכה להראות יותר אופי בתמונות עצמן וליסה עפה כי הפרק התמקד בפפאראצי ובזה ליסה הייתה גרועה עד כמה שאתה אוהב אותה אתה צריך להודות התמונה הזאת (הפפאראצי)הייתה מזעזעת

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

התמונת פפראצי אכן הייתה מזעזעת (גם של ברי, ניקול, ניק וקים, אבל לא חשוב) אבל זו הייתה הטעות הראשונה של ליסה כל המשחק. לקים, ניקול וניק נתנו עוד הזדמנות כשהן לא הצליחו. לברי וג'יילה נתנו כמה וכמה הזדמנויות, אז בפעם הראשונה שליסה מפשלת (וזה אפילו לא היה בתמונה עצמה!) לא נותנים לה הזדמנות נוספת?

n l m

New member
../images/Emo58.gif

זה לא ממש נכון שאתה אומר הטעות הראשונה שלה גם בתמונת פספורט, גם בתמונות פאפאראצי הראשונות וגם בתמונת הקדם תחרות שלה, לפניי שהיא נכנסה, אני זוכר שהשופטים התלוננו על זה בפרק הראשון. היא פשוט לא יודעת להצטלם ולהיראות טוב אם אין לה הכנה לכך בנוסף לכך אם כל השיגעון שלה והחוסר טאקט הצהובונים היו הורגים אותה אם היא הייתה נכנסת לעולם הדוגמנות אז למרות כל ההצלחה שלה ולמרות כל האתגרים שהיא זכתה בפרק שכולו עוסק בפאפאראצי ובעולם שבחוץ זה היה אבסורד לא לנפות אותה

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

לפי דעתי אתה סתם מחפש תירוצים כי אתה לא אוהב אותה... נכון, התמונה שלה בפרק הראשון הייתה איומה, אבל אתה לא יכול לומר שהיא לא למדה והראתה הכי הרבה שיפור מכולם. ואם אתה כבר מדבר על צהובונים וחוסר טאקט, אל תשכח שבפרק שבו הם צילמו פרסומת והתראיינו (נראה לי שקורין עפה בפרק הזה). היא הייתה הכי טובה מכולם (כל השופטים אמרו את זה), וגם אמרו שהיא התראיינה בצורה מעולה והייתה הכוכבת של הפרק.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

היא כבר מחוץ לתכנית אז למה אני צריך לחפש תירוצים? אני רק אמרתי למה השופטים ניפו אותה לפי דעתי אתה לא צריך להתווכח איתי על זה אני לא אוהב אותה אבל לא אמרתי אם העיפו אותה מסיבה מוצדקת או לא אני לא יודע מה זה העפה מוצדקת והאם פאפאראצי הוא גורם גדול מבחינת דוגמנית כי אין לי ידע והבנה בתחום

maya567

New member
../images/Emo58.gif

זה ממש שטויות. ממתי פפראצי קובע או הורג דוגמנית? להזכיר לך את קייט מוס שצולמה מסדרת שורות? אז שבועיים כתבו עליה בעיתונים (שזה עדיין פאבליסיטי), אבל בסופו של דבר, אף חברה לא ביטלה איתה חוזה.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

מזל טוב!!!!!!!! מזל שתמונת פאפאראצ'י אחת הצליחה לשכנע את השופטים מה שאני אומר כל הזמן ליסה מכוערת, הייתה מהרגע הראשון שהיא הגיעה הפנים שלה צמוקות, העור שלה מקומט והיא נראית כמו ברווז היחידה מכל העונות שאני באמת יכול להגיד עליה "מכוערת" וזה שהיא מתנהגת כמו ילדת רחוב בת 5 לא ממש העלה את המניה שלה בכל אופן שמח שהיא הלכה במיוחד שהיה נראה לי שיש סיכוי גדול שתנצח פרק הבא צריך להעיף את ניק כי היא מיצתה את עצמה מזמן מייד אחריי זה את קים ואז ברי, ניקול וג'יילה בפיינל 3 לא אכפת לי מה המקומות כל עוד ג'יילה תנצח

למעלה