ANTM 3X01

• פותח הנושא n l m
  • פורסם בתאריך

n l m

New member
ANTM 3X01../images/Emo58.gif

איזה מזל חשבתי שכבר אף פעם לא ייצא התכנית הכי טובה של ריאליטי האופנה חזרה קחי את זה טיירה למרות ששעה ועשרים לפרק שאין בו אודישנים זה קצת ארוך אז אני מודה שזה קצת נמרך פה ושם אבל לא נורא כי אני רואה את הפוטנציאל לעונה מצויינת הפייבוריטיות שלי לביינתיים הן אניקה ודניקה הן היו הכי מקצועיות הפרק וגם האישיות שלהן נראית מעניינת מייד אחרייהן סופי, שהסיבה היחידה שהיא לא פייבוריטית שלי היא שהיא פשוטה מדיי, אם היא הייתה בעונה של טיירה הייתי מעודד אותה עד הסוף אבל כאן הסטנדרטים שונים האכזבה הכי גדולה שלי הפרק הייתה סטף פ כשראיתי אותה הולכת בהתחלה כשהן רק נכנסו היא הזכירה לי את לארה מהעונה שעברה וחשבתי שהיא תהיה מחוספסת ושובבה והיפראקטיבית כמוה אבל מהרגע שהיא פתחה את הפה היה אפשר לשמוע שהיא דיי משעממת ולא חכמה במיוחד גם פלומה אכזבה אותי כי יש לה מראה מעניין לפי דעתי אבל ההתנהגות שלה מגעילה בסדר, את בת 16, אז מה? חוץ ממך יש עוד איזה 3 בנות 16 ו3 נוספות או יותר 17 שזה לא הרבה יותר ממך וכולם התנהגו במקצועיות. ג'מה בכתה כל העונה בכל צילום ובכל סציינה ריקה אבל היא ממש לא נראית כמו ג'מה וממש לא מצטלמת כמוה כך שהיא בניגוד אליה לא תוכל להתחמק מזה. ודרך אגב גיל 16 אני מסכים שזה היה קצת מגעיל כל ה"מתחת/מעל גיל 18" נכון יש חוקים אבל יכלו לעשות כמו בעונה שעברה ולשלוח את אלו שמעל גיל 18 למועדון ואת אלו שמתחת לגיל 18 לבאולינג אז כולם יצאו מרוצים חבל לי על קובי ממש לא הבנתי את ההעפה שלה המראה הגולדילוקסי שלה היה מצויין והתמונה גם יצאה טובה השופטים בפרק הזה פשוט הלכו על בטוח ולא רצו להסתכן עם המראה שלה ולראות מה אפשר לעשות איתו אז הם בחרו במקומה את סטף המשעממת. בנוגע לג'יימי לא יודע בדיוק מה לאמר לא ממש חבל לי עליה כי היא הייתה שטחית ולא מעניינת אבל מצד שני החבר המעצבן גרם לי לצאת אליה טוב לא משנה קארה גם כך נראית יותר טובה, נקווה לטוב מהדוגמנית החדשה עונה שעברה עם מדליין זה יצא מצויין וקיבלנו את אחת הדמויות הכי צבעוניות בתולדות הריאליטי טיוי דבר אחרון שאני רוצה לאמר הוא שאריקה דיי חסרה לי היא הייתה צעירה ולא מנוסה כלכך וזה מה שהיה כיף בה בתור מנחה שהיא התחברה ישירות אל הבנות המנחה החדשה דיי מבוגרת וקשה לי להאמין שתהיה כזאת אבל מוקדם מדיי לדעת נחכה יש לי המון ציפיות מהתכנית הזאת

De fire

New member
דעות כלליות, אין ../images/Emo58.gifים

פשוט נורא. הרבה יותר קרוב לדוגמניות מאשר לטופ מודל של טיירה. הכל פשוט זועק מחובבנות, הבנות מכוערות רצח אפילו במונחים אוסטרליים, המנחה מתערבת יותר מדי ובכלל כל העסק נמרח הרבה יותר מדי. 2 פרקים הספיקו לי מעל ומעבר. בצד החיובי- אחלה חימום להתמודדות עם עוד עונת ביבי במבטא אוסטרלי. שבועיים וחצי עד לגרטל!

עונה 1 טופ מודל אוסטרליה ../images/Emo58.gif

(יש פה גם
לזוכה) פאק, זה היה כל מעולה! העונה הזאת טובה יותר מכל עונה אמריקאית שראיתי. העריכה שונה, הבנות שונות והמנחה מצויינת. למרות שהייתי כל הסדרה בעד זואי והתאכזבתי כשהיא עפה, אי אפשר להגיד שהניצחון לא מגיע לג'מה. עם עריכה כזאת בעונה האמרקאית, הייתי בטוח שהיא תעוף בפרקים הראשונים (וזה גם מה שחשבתי בעונה הזאת) אבל היא הפתיעה אותי וניצחה בצדק. כן, היא הייתה כלבה, הסתכסכה עם כל הבנות, הייתה בדיכאון, עצבנית ומעצבנת, אבל ברגע שהיא הגיעה למשימה כלשהיא ולצילומים, עשתה את העבודה הטובה ביותר מכל מהבנות ובקיצור, הייתה דוגמנית ברגע האמת ושמה את שאר הדברים והסכסוכים בצד. והיא הייתה גם יפה בטירוף. אני אוהב עריכה כזאת שמשדרת לצופים את מה שבדיוק קרה בבית בלי שום הסתרות ועריכה שווה לכל הבנות ובלי שום "מכירה" של מתמודדות כלשהן לצופים על מנת שיאהבו אותן יותר. היה פשוט תענוג.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 301 ../images/Emo58.gif

אז אחרי התגובה שלך הייתי חייב לראות היה חביב למדי את רובן עדיין אני לא מצליח לזהות כי יש חלק שממש ממש דומות כפבוריטיות בנתיים יש לי את ג'ורדן המתוקה ואניקה שנראית פשוט מדהים בעיניי מזכירה לי את עדי נוימן אליס פשוט נוראית לדעתי נכון שהיא מתאימה להיי פשן אבל היא פשוט נראית מתה אהבתי את המראה של פלומה והשניה עם השיער השחור [עם העגיל באף ובשפה,שאגב ממש דומה למיכל זוארץ] אבל שתיהן גם עלו לי על העצבים בשלב מסוים מסכים איתך שההדחה של קובי הייתה לא מוצדקת והם לא ידעו איך לאכול אותה אז העיפו אותה כי היא דווקא יכולה להיות דוגמנית מאוד מיוחדת וזהו..היה די ארוך וחבל מקווה שפרק הבא יהיה יותר טוב ויותר קצר..ומקווה שיש מייקאוברים

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ו..../images/Emo58.gif

למה לעזאזל המנחה קראה מהדף הכל? זה היה נוראי. והשופטת הבלונדינית ממש הייתה דומה ל'גנס בשלב מסוים והיא חביבה! והשופטת אורחת ממש בטי רוקוואי XD

למעלה