ANTM 17 פרק 12

Uri04

New member
ANTM 17 פרק 12

אני אורי, ואני תוכי
. בכל פעם שאני מרגיש נבוך מכך שאני צופה ב"טופ מודל", מגיע פתאום פרק כזה וגורם למעט איי.קיו שעוד נותר לי בקודקוד לרצות להתאבד. אני כל כך מרחם על הבנות הקלולסיות האלה שנאלצות לעמוד בכזה מפגן של חוסר יכולת ארטיסטית מצד הממונים עליהן, ולספוג את ההשפלה הזאת שאין לה שום שמץ של היגיון וואטסואבר! מישו מבין מה מודלף אל תוך הקפה של הטיירה כשהיא הוגה את הרעיונות לחומר לפרקים של טופ מודל? POT LEDOM? זה סוג של מריחואנה אפגנית? פאק טיירה והקריירה המטופשת שלה. fuck her right in the ear. המשחק הזה כל כך מכור. מזל"ט טראנג'לי.

Elsewhere

New member
נמאס לי מהעריכה הזו.

מתחילת העונה שמתי לב שאנג'לי מקבלת עריכה של מנצחת, ונראה לי שזה אשכרה הולך לקרות. תסכול איתם...

Shir Sparotty

New member

באמת שהאתגרים נהיים מפגרים ולפי השגעונות של טיירה. אניוואי היה עצוב על לורה
התחלתי ממש לאהוב אותה בפרקים האחרונים. ואליסון יותר מדי אדישה שזה כבר מעצבן! היא לא קלטה שהשופטים רבו עליה כמה שעות והיא בקושי מראה תודה שהיא נשארה??? את האמת שזה גמר טוב,אבל הייתי מחליפה את לורה באליסון. לא אכפת לי מי תנצח, כרגע לא בא לי אליסון כי היא עיצבנה אותי אבל יש מצב מחר כבר כולן יהיו באותה רמה

De fire

New member

העונה הזו זה משהו שילמדו בחוג לאנתרופולוגיה בעוד 200 שנה. באמת שאין שום הסבר הגיוני במח האנושי לחומרים האלה שממלאים 40 ומשהו דקות כבר 12 שבועות. המסקנה היחידה היא שטיירה היא גאון, השם שלה יהיה נצחי. כשהמין האנושי יהיה על סף הכחדה כולם ידעו שזה התחיל פה.

Uri04

New member
אני בטוח שכשיימצאו את החומרים של טיירה

בעוד 2000 שנה, זאת תהיה הוכחה חותכת שקלינגונים אכן התקיימו במציאות.

maya567

New member

אתם חבורת בכיינים. טיירה מלכה ואתם פשוט מקנאים בכשרון היצירתי שלה!! והספר שלה? אני מיד קונה את הניו יורק בסט-סלר המאמם הזה, ואז אקפוץ לכרתים וארוץ ברחובות!!

Uri04

New member
נו, אם ג'סטין ביבר הוציא ספר

אז אני מניח שטיירה גם יכולה. אגב, הלשון של מיסטר ג'יי לא היתה יכולה להיות טחובה עמוק יותר בתוך הטוסיק של הטיירה.

לראשונה בהיסטוריה של טופ מודל, נקבל פיינל 2 של גברים- אנג'לי וליסה. ודי באסה שהמופע של טראנסג'לי יסתיים בניצחונה במקום אליסון, אחרי שנגנב לה הניצחון גם בעונה 12. אליסון, אגב, נראתה לא במיטיבה בג'אג'ינג. בחירת בגדים לא מוצלחת. אבל הצילומים שלה מדהימים תמיד.

Confide In Omer

New member

טיירה כל כך מעצבנת... כותבת ספר על מישהי שרוצה להיות דוגמנית והושפעה מטיירה עצמה. כמה מרוכזת ומאוהבת בעצמך את יכולה להיות??? הורג אותי שכל העונה היא הופיעה 5 דקות במצטבר, ורק כשהגיע הזמן לקדם את הספר שלה (הוא באמת מצליח כמו שהיא טוענת?) פתאום היא נזכרת להקדיש לתוכנית שלה קצת זמן.. אני אוהב לשנוא אותה
בכל מקרה, אני ממש שמח שליסה בגמר. אנג'לי חמודה ואליסון די משעממת, לא מבין את ההתלהבות סביבה, ונראה לי שהיא גם תזכה.

מה זה היה

הפרק ההזוי הזה?!?!? לא הבנתי כלום
היה צפוי שזה יהיה הבוטום 2, וממש פחדתי שאליסון תודח, אבל תודה לאל שהיא נשארה... באמת לאורך העונה היתה תחושה שהגמר יהיה מורכב לפחות מליסה או אנג'לי, אם לא משתיהן. אבל לדעתי לא ממש מגיע להן, ואם כבר אז לליסה יותר. וטייסון הזה כ"כ עלוב! רק בגלל שאליסון לא התלהבה ממנו כמו שאר הבנות, לא אומר שאתה צריך להדיח אותה
הלוואי ויהיה מהפך איכשהו ושאליסון תזכה, למרות שקשה לדמיין אותה כותבת בלוג ומראיינת ב-EXTRA וכל שאר השטויות, אבל ברור שבתור דוגמנית היא לוקחת את שתי האחרות בעיניים עצומות.

למעלה