ANTM, עונה 7 פרק 4

E r u

New member
ANTM, עונה 7 פרק 4

איזה כיף, כמה אושר וכמה שמחה! כמה שאני שונא\שנאתי את מוניק - הבחורה שהכי צריכה לעלות על מוקד, חגגתי על המחלה שלה ואף קיוותי להתדרדרות [
]. הפוטושוט היה חבל על הזמן, נורא נורא מפחיד - מאוד הופתעתי שרק יוג'ינה מעדה קלות. אמנדה ואחותה מדהימות - כשראיתי אותן בהתחלה נורא נגעלתי. איי ג'יי מסתמנת כאחת הטובות, התמונה שלה היתה מדהימה. אחלה עונה, אהבתי את השיר על מוניק של טיירה ומיס ג'יי

E r u

New member
Projedt runway ../images/Emo58.gif

פרק האיחוד
אז כן, אני מאוד מאוד רוצה שלורה תזכה, ואם לא אז לפחות ג'פרי ואני גם לא אכעס אם אולי תקח ולמען האמת לא יכאב לי אם מייקל יקח. בכל מקרה - 4 פיינליסטים מדהימים, אחת העונות הטובות - כל כך נהנתי והאיחוד תמיד כל כך חותך, לא מתביישים לדבר על כלום ולהציג דברים שבדרך כלל היו חותכים. מאז ומעולם שנאתי את וינסנט והבגדים שלו היו הכי מכוערים שיש, ושמחתי לראות שאידיוט נשאר אידיוט - אהבת את הלינץ' הקטן. קית' אידיוט. יום טוב

../images/Emo58.gif

הפרק התחיל קצת צולע, אבל עם הזמן הוא נהיה מוצלח. אם ללכת לפי העונות הקודמות אז זה הולך להיות ככה: מקום שלישי ג'פרי - העושה צרות. מקום שני מייקל - ההבטחה של העונה. מקום ראשון אולי - ההצלחה השקטה. אם זה תלוי בי אז זה יהיה ג'פרי, אולי, לורה ומייקל.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הריוניון היה ממש מהנה. מצאתי את עצמי צוחקת בקול רם כמה וכמה פעמים, כאילו זה היה סיטקום בכלל... (בייחוד מהתגובות של מייקל קורס לאזעקה
). חוץ מזה, אני בעד מייקל. אבל לא ממש אכפת לי מי יקח. לפי הפרומו נראה שהולך להיות בלאגן בין לורה וג'פרי, כשג'פרי מואשם בלקיחת עזרה מקצועית בהכנת הקולקציה.

anywhere

New member
../images/Emo58.gif ANTM 704

איי הארט מג. הופתעתי שמוניק הלכה. לא חשבתי שיעיפו את הכלבה של העונה כל כך מהר. הפוטושוט היה סבבה, היו כמה תמונות פירס. אהבתי במיוחד את מלרוז וברוק, שנורא דומה לזאתי מ"מת לצעוק" לדעתי. מאוד הייתי רוצה שמג תגיע רחוק - אבל היא אוטוטו בחוץ, שמלרוז תגיע רחוק - ויש מצב, ושג'יידה ואייג'י ימותו בתאונה מחרידה - אבל לא הייתי מהמר שזה יקרה, ואם כן, בטח לא יראו לנו את זה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

איי ג'יי מעולה. גם ברוק. מג חמודה. טוב שמוניק עפה. כלבתא. ההודית צריכה לעוף. גם יוג'ינה. והתאומות מכוערות.

../images/Emo58.gif

דווקא כשהגיעו לבוטום 2 קיוויתי שיוג'ינה תעוף. גם היא סוג של ביץ', אבל משעממת. מוניק לפחות מספקת עניין שאני ממש מקווה שלא ייעלם יחד איתה. שמחתי שאייג'יי בחרה לקחת איתה את מג וקארידי - שלושת הפייבוריטיות שלי. יחד איתן אני אוהב גם את ברוק וקצת את ג'יידה. עם מישל ואמנדה אני ממש מחכה שהן יפשלו בתמונה כדי שתהיה לי סיבה להגיד שהן נוראיות. מלרוז סבבה, אבל היא באמת מלודרמטית. אנצ'ל חייבת לעוף. היא ממש מעצבנת וגם השופטים ממש מוותרים לה כי "אין לה בטחון עצמי".

maya567

New member
../images/Emo58.gif 704 טופ מודל

אחלה בחלה של עונה. אם בהתחלה האובר-דוז של טיירה קצת עשה לי בחילה, עכשיו כבר התרגלתי, ואני אפילו נהנית (בייחוד מהתמונות מהאייטיז
). אין לי יותר מדי פייבוריטיות בינתיים, אם כבר יש לי בחורות שאני לא סובלת - כמו יוג'ינה, איי ג'יי ואנצ'ל. בטח עוד כמה שבועות יצוצו לי פייבוריטיות רציניות יותר.

../images/Emo58.gif 704

מלרוז כל כך שולטת, הייתי עושה לה מסלול. מוניק חשבה שהיא הכלבתא של העונה. היא לא. היא סתם ילדה קטנה. מלרוז היא הביצ' הגדולה מכולן ועכשיו כשמוניק בחוץ הבמה כולה של מלרוז. ממש לא אכפת לי מי תנצח את העונה, רק שהתאומות לא ינצחו. כל השאר - שיהיה בכיף
כמו שאמרתי קודם - העונה הזו היא הדבר הכי טוב שיש בטלוויזיה היום.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ANTM S07 E04

לעונה הזאת בהחלט יש פוטנציאל מעולה ואני רק מקווה שהיא תמשיך ככה נתחיל עם זה שבתחילת הפרק חשבתי שאייג'יי תעוף ואחרי האתגר כבר שמחתי,כי ידעתי שלא. אני לא נגיד מטורף על אייג'יי [למרות שבמבט ראשון היא הייתה הפבוריטית שלי] אבל אני בנתיים רוצה לשמור אותה כי היא כ"כ יפה
רוקנ'רול כבר לא כ"כ מפריעה לי והיא די חביבה טיירה ומיס ג'יי קברו אותי מצחוק. קארי-די
מישהו מוכן להגיד לה שתעשה לי ילד?!?!?!%^$% מישל ואמאנדה שתיהן מעולות היום פעם ראשונה שיותר אהבתי ת'תמונה של אמאנדה ממישל ברוק ממש ממש חמודה ובנתיים היא יכולה להשאר כי בחורה כ"כ ממוסחרת שמצטלמת טוב כמוהה,זה סבבה :) מלרוז-התמונה האהובה עליי מהיום! ואני אוהב ת'בחורות שהפוטושוט הראשון שלהן רע ואז הן מראות שהן תותחיות :) היא גם הייתה נורא יפה עם הפן בהתחלה רק אל תצלמו אותה מדברת קלוז-אפ
ג'יידה-אין לי הרבה מה להגיד די משעממת כנ"ל לאנחל היום טוב,הגענו ליוג'ינה ומוניק. אחחחח אחחחח כמה שהגיע למוניק לעוף,ממש רציתי שיוג'ינה תעוף. היא מעלה לי סוג של בחילה. וכמו שאמרו פה,שתיהן סוג של ביאץ' רק שמוניק מעניינת ומוסיפה המון ויוג'ינה?לא. אני ממש מקווה שהעונה הזאת תמשיך מעולה גם בלי מוניק/:

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif ANTM 704

אנצ'ל הזאת, איך לעזאזל מבטאים את השם שלה? פרק נחמד, אהבתי את כל האזכורים לעונות הקודמות (במיוחד בסוף על ג'ייד), היה במקום. חוץ מאלה של עונה 5. מתי לעזאזל היא תתחיל בארץ? AJ
(גותיות עושות לי את זה) התאומות בסדר. לא ממש הבנתי את הטוויסט שלהם. יש טוויסט כלשהו? (לא ראיתי את הפרק הראשון) וכל השאר בסדר. אין לי הרבה להגיד עליהן. פרק חביב.

למעלה