Anti Phazing

Dr Joe

New member
Anti Phazing

יש לי קטע שפתחתי עליו את PAZ ANELAYZER ושמתי לב שהוא נכנס לגבולות של ANTI PHAZING יש איזה דרך לסדר את זה תודה מראש

HeavenlyB

New member
מה הכוונה ב"קטע"?

האם זה כלי נגינה שהקלטת עם שני מיקרופונים ויש אי תאימות בינהם? האם אפשר לשמוע דוגמא של הבעיה? האם אתה בטוח שמדובר בבעיה פאזה? או יכול להיות שפשוט מרחב הסטריאו הוא גדול באותו קטע?

Dr Joe

New member
שאמרתי קטע

התכוונתי לאיזשהו ליין של טרק אם זה פאדים או מצילות לרוב זה יוצא מתחומי הסטריאו זה לא משפיע על הסאונד?

HeavenlyB

New member
המממ, זה נשמע כמו סינית בשבילי

מה זה יוצא מגבולות הסטריאו? זו פעם ראשונה שאני שומע את המונח הזה. ב"ליין של טראק" אתה מתכוון לכלי נגינה אחד? אם כן, איך הוא הוקלט? האם יש בערוץ פלאגינים נוספים? פד בהחלט יכול להיות רחב מאוד מבחינת סטריאו, זה לא אומר שיש לו בעיית פאזה. אם זה כלי VST והוא לבד מתנהג כך, זה לא בעיית פאזה. האם יש לך אפשרות להעלות כמה שניות מאותו קטע "בעייתי"?

HeavenlyB

New member
זה לא אומר כלום

זה יכול להיות תמונת סטריאו רחבה. לא בעית פאזה.

HeavenlyB

New member
דבר ראשון שצריך ללמוד הוא

שכל השעונים האלה הם כלי עזר. אבל הם צריכים לבוא אחרי האוזניים, ולא במקום. השעון הזה מראה לך את המרחב הסטריאופוני, שבאותו כלי הוא רחב, אך אין קשר בינו לבין בעית פאזה. לפחות לפי המראה. אבל רק השמיעה תחליט מה באמת קורה שם. אני מציע לך להשתמש בכלי הזה אך ורק אם אתה שומע בעיה מסויימת ואתה רוצה לוודא שהיא קיימת, או אתה רוצה לנסות לאתר אותה. חוץ מזה, רק Level/VU meter לצורך ביצוע מיקס ב-Level נכון.

Mike A

New member
תעשה את זה מונו

אם נעלמים לך דברים, תקטין טיפה את הסטריאו

למעלה