Anti-Flag

^nurv^

New member
Anti-Flag

מישהו מכם מכיר את הלהקה הזאת? להקה עם מסר ותוכן, ולא מעט שירים מצויינים. You gotta die gotta die gotta die for you government, die for your country, thats SHIT!

^nurv^

New member
בארץ??

לא נראה לי שיש. ויקר מידי להזמין מחו"ל באינטרנט כל עוד זה כולל משלוח, לא? ת´אמת התכוונתי לרשום את ההודעה בפורום פאנק, אבל בטעות רשמתי כאן.. אבל אני שמח שמישהו בכל זאת ענה לי..

Bodom-child

New member
ממש מסר ותוכן

הם בסך הכל עוד להקה לא מיוחדת הטקסטים די בנאלים וחוזרים על עצמם שלא לדבר על המוזיקה

^nurv^

New member
בחייך

הטקטסטים לא חוזרים על עצמם. המסרים כן, ויש להם הרבה מסרים. אין הרבה להקות שבאמת מנסות לדבר על עקרונות אמיתיים. כמובן שיש להם גם כמה שירים סתם בשביל ההומור כמו: indie sux hardline sux emo sux you suck אני עוד הרבה להקות כל כך טובות שגם מנסות להעביר מסר חשוב..חוץ מPropragandhi. ויש שאומרים שגם bad religion אבל אני לא כל כך אוהב את הסגנון שלהם.

KamikazA

New member
אנטי פלאג

הם אחת הלהקות האהובות עלי יש לי את 3 דיסקים שלהם: a new kind of army die for your government their system doesn´t work for you ובקרוב אני מביא את הדיסק החדש הם להקה עם מסר שממש מדבר אליי אם אתה רוצה כנס לאיי סי קיו שלי ואולי אשלח לך כמה שירים טובים 85470792

חולוני

New member
וואי איזה מסר חשוב

You Gotta Die Gotta Die Gotta Die For Your Goverment !! להקה סתמית, השיר קליל ביותר ( וגם כל יתר השירים שלהם..שמעתי איזה 6 שירים..) והם מזכירים לי את בלינק. הם יותר טובים מבלינק אבל זאת לא ממש מחמאה.

OPERATi0N_iVY

New member
אווו 6 שירים....

בטח שמעת את DIE FOR YOUR GOVERNMENT שש פעמים ברצף... אתה והצ´יילד הזה פשוט סתם עוד וונאביז שמשחקים אותה "שומעים רק מטאל"... זה עושה אותך גבר להגיד שסגנון מסוים נשמע אותו דבר כל פעם מחדש?

Bodom-child

New member
:))

הצ´יילד הזה, הוא לא וואנבי שמשחק אותה שומע רק מטאל... הוא אחד ששומע הרבה דברים, הרבה סוגים, והוא פתוח לסגנונות שונים. כמו כן הוא נותן לגיטימציה לסוגים שהוא לא אוהב במיוחד, שלא כמו מישהו שחוץ מלהגיד על אנשים שלא אוהבים את הסגנון שהוא אוהב היפים מסריחים או הומואים לא מסוגל לעשות כלום. בעצם אתה לא שווה את ההתייחסות הזאת אז שיהיו לך חיים מאושרים

חולוני

New member
לא, אני לא שומע "רק מטאל"

אבל אני גם לא שומע להקה גרועה כמו אנטיפלאג עם מסרים חשובים כמו "אתה חייב למות בשביל הממשלה שלך", אני לא חייב למות בשביל אף אחד. ולא, לא שמעתי את Die 4 Your Goverment שש פעמים ברצף, שמעתי שש שירים שונים, וכולם די גרועים בסגנון בלינק. ותראו מי שמדבר על וונאביז...אחד ששומע להקות בסגנון של בלינק עם מסרים נורא חשובים. הם אפילו לא יודעים לעשות פאנק נורמלי. אז אני מציע לך פשוט לשתוק ולהתבגר לפני שאתה מדבר שטויות ואומר עליי שאני שומע "רק מטאל" כי - 1) זאת טעות. 2) אני שומע הרבה סגנונות מוזיקליים ולא תקוע בסגנון אחד. 3) ואני לא שומע להקות תת רמה כמו אנטיפלאג כמוך. תתבגר ילד.

^nurv^

New member
חחחחח :)))

אלק. המסר שאתה קיבלת מהשיר זה ש"אתה חייב למות למען הממשלה שלך"??? כדאי שתקרא פעם את הליריקס או שתקשיב יותר טוב למילים..ואחר כך תבקר את המסר שהם מנסים להעביר

^nurv^

New member
זה היה בצחוק, נכון?

כי אם כן, לא הבנתי את הבדיחה ואם לא, מה הקשר? לפרופגאנדי יש מסר דומה לשל אנטיפלאג..

OPERATi0N_iVY

New member
על מה אתה מדבר בכלל NURV...

אנטי-פלאג לדעתי לפחות הרבה יותר טובים מפרופאגאנדי... פרופאגאנדי באמת לא כל כך טובים ואתה בעצמך אמרת ש"לפרופגאנדי יש מסר דומה לשל אנטיפלאג.." אז אולי הוא שמע את פרופאגאנדי והתבלבל.... אני לא מבין מה קשור כאן ה"זה היה בצחוק נכון?"....

^nurv^

New member
אני אסביר לך

אתה אמרת שאולי הוא שמע את פרופאגאנדי והתבלבל. מה הקשר? הוא אמר שהמסר שהוא קיבל זה שחייבים למות למען הממשלה שלך. למה? אם הוא היה שומע את פרופגנדי זה המסר שהוא היה אמור לקבל?? אני מניח שזאת אי הבנה, ושאם לא הבנת את ההסבר הזה, אז אין סיכוי בכלל שנצליח ליישב את זה. אז אם לא הבנת, עזוב. ובאמת פרופגאנדי יותר טובים מאנטיפלאג. מה שמעצבן שאנטי-פלאג זה הזמר המחורבן שלהם שלא יודע לשיר ולא מבינים מילה ממה שהוא אומר ברוב השירים. הוא סתם צווח.

OPERATi0N_iVY

New member
לא התכוונתי לזה....

הוא אמר שזה נשמע כמו בלינק...אז אמרתי שהוא כנראה שמע את פרופאגאנדי והתבלבל כי הם יותר קרובים לסאונד של בלינק... אני אישית חושב שאנטי-פלאג יותר טובים מפרופ. ... למרות שדווקא את השירים שיש לי (של פרופ.) בדיסקים ובMP3 (שזה סך הכל משהו כמו 6 שירים) אני אוהב בערך...

KamikazA

New member
נימאס שאתם הורסים כוונה

הכוונה של השיר היא שאלה +תשובה...כלומר בתירגום לעיברית: "אתב חייב למות בעד הממשלה? אתה חייב למות בעדך המדינה? זה שטויות!"

חולוני

New member
וואי איזה מסר חשוב 2..

אז הם אומרים בסוף "That´s Shit"...איזו להקה חכמה. כל השיר זאת שורה אחת U Gotta Die For Your Goverment ובסוף הם ( הנה מגיעה ההפתעה..) נזכרים להגיד "זה שטויות"..אז מה דה פאק המטרה של השיר הזה ?? והנה השירים שלהם ששמעתי ( הם גרועים, ושימו לב איזה שמות מרשימים ביותר.. חיקוי עלוב לרייג´) - Capitan Anarchy A New Kind Of Army Fuck Police Brutality Die 4 Your Goverment Drink Drank Punk Kill The Rich מה נגיד ? שירים בוגרים עם מסר מחתרתי חשוב ביותר. צל"ש ללהקה הכי בוגרת ששמעתי.

^nurv^

New member
בערך על השנייה ה-6

בשיר, הם אומרים שזה חרא שאתה צריך למות למען הממשלה והמדינה שלך. ובבתים של השיר הם מרחיבים ומסבירים את הכוונה שלהם. אז אל תזיין את השכל שכל השיר זה שורה אחת, ואל תזיין את השכל שרק בסוף השיר הם אומרים שזה חרא. וכל השירים שציינת מצויינים חוץ מ"drink drank punk". את kill the rich אני לא זוכר. ואם היית קורא קצת את המילים היית מבין שמסר שלהם בהחלט בוגר.

למעלה