anti-flag

punk223

New member
anti-flag

שאלה... 1. הם אנרכיסטים? 2. השיר 911 FOR PEACE זה על התאומים? 3. מה היה איתם, איזה משהו שהם עיצבנו את בוש..?

pikitup

New member
הממ...

אם הם אנרכיסטים או לא אתה רק יכול לשאר.. סביר להניח שכן אבל זה לא וודאי. הם בטוח הומניסטים וסוציאליסטים. בקשר ל911 for peace.. אין שום סיבה שהוא יהיה על התאומים. זה שיר באופן כללי שמדבר על שלום ועל הרצון שלהם להשאר מחוץ למלחמה. לא שמעתי שום דבר שקשור אליהם ואל בוש.

punk223

New member
שמעתי

שג´סטין כתב את השיר אחרי שהוא ראה את נפילת התאומים ב11.9, וסליחה על הבורות...מה זה הומניסטים? וקראתי מן כתבה שהם לא אנרכיסטים, כי אף אנרכיסט לא מוכר דיסקים ב-12 דולר...והם אמרו את זה בעצמם איפשהו...שהם לא אנרכיסטים.

xero1

New member
השיר הזה ניכתב לפני התאומים אם אני

לא טועה.

punk223

New member
אני כמעט בטוח

ב-100% שזה על התאומים...כי אחרי הכל הם כתבו איזה שיר על התאומים ונדמה לי שזה זה...

pikitup

New member
humanist

אנושי.. וכיוצא בזה. דוגל בזכויות אדם וסוציאליזם חברתי

TimBuck2

New member
מה פתאום?!

טוב, נדגים בעזרת דוגמא פשוטה, סלחו לי מראש על טעויות הכתיב: VEGATERIAN- אוכל צמחים HUMANITARIAN- אוכל בני אדם Hi! I´m a humaniterian, and I eat hemans! חחח... לא משנה, אותי זה מצחיק!

TimBuck2

New member
שיט, הרסתי לעצמי

את הבדיחה: HEMANS=HUMANS לקשיי ההבנה מבינכם... עזבו, עייפתי.

TimBuck2

New member
אה! אני זוכרת

זה היה מגניב, סתם, אני לא זוכרת על מה זה היה... על כל פנים- זה רק אני או שמישהו פה רומז שיש הבדל כלשהו בין הומניסט לבין HUMANITERIAN? ואם כבר, אני עילגת, ולא עילג, תקלטו, מוגבלים.

dansh

New member
אה...

911 for peace ורוב השירים החדשים בדיסק נכתבו כמחאה נגד מדיניות ממשלת ארצות הברית אחרי ה9.11 (דרך אגב, 9.11=911, לא שזה קשור) אז כן, הוא נכתב בעקבות זה אבל לא על זה. השיר 911... נכתב על שלום ויחס בין בני אדם בכלליות אבל ספציפית על ההפצצות על אפגניסטן...

punk223

New member
קראתי את הליריקס

וזה מזכיר את התאומים, וגם כתוב איפשהו שג´סטין רשם את זה באותו היום. ואנטי-פלאג נגד ההפצצות על אפגניסטן? אני אפילו לא אזרח אמריקאי וכבר הייתי מת שיפציצו להם ת´צורה על מה שהם עשו...

eb182

New member
אין הצדקה להתקפות האלה

כי רק בין לאדן והטאליבן אשמים לא האזרחים שאין להם דרך להתנגד למשטר כל מי שהוא נגד הפטריוטיות של ארה"ב כמו כל מיני להקות כאלה הוא נגד ההתקפה על אפגניסטן

punk223

New member
לא תמיד

צריך להצדיק את האזרחים. ה"אזרחים" בכפר מולי סידרו אחלה פיגוע באוטובוס...בני זונות...

punk223

New member
ועכשיו

הבית ספר שלי ממש התחרפן. עושים לנו יום כיף-שיכבתי באיזה קיבוץ...ב9.11 איזה זונות...

eb182

New member
למי איכפת

האמריקאים האלה צריכים להפסיק לבכות ולהתחיל להכין את עצמם לנקודה הרגישה הבאה שלהם כי לשם אל קעידה מכוונים המצב עם ארה"ב שונה לגמרי מהמצב בארץ

punk223

New member
לבכות?

הם הורידו להם שני בניינים בגודל תל אביב ואת מדברת על לבכות...

למעלה