אם הם אנרכיסטים או לא אתה רק יכול לשאר.. סביר להניח שכן אבל זה לא וודאי. הם בטוח הומניסטים וסוציאליסטים. בקשר ל911 for peace.. אין שום סיבה שהוא יהיה על התאומים. זה שיר באופן כללי שמדבר על שלום ועל הרצון שלהם להשאר מחוץ למלחמה. לא שמעתי שום דבר שקשור אליהם ואל בוש.
שג´סטין כתב את השיר אחרי שהוא ראה את נפילת התאומים ב11.9, וסליחה על הבורות...מה זה הומניסטים? וקראתי מן כתבה שהם לא אנרכיסטים, כי אף אנרכיסט לא מוכר דיסקים ב-12 דולר...והם אמרו את זה בעצמם איפשהו...שהם לא אנרכיסטים.
טוב, נדגים בעזרת דוגמא פשוטה, סלחו לי מראש על טעויות הכתיב: VEGATERIAN- אוכל צמחים HUMANITARIAN- אוכל בני אדם Hi! I´m a humaniterian, and I eat hemans! חחח... לא משנה, אותי זה מצחיק!
זה היה מגניב, סתם, אני לא זוכרת על מה זה היה... על כל פנים- זה רק אני או שמישהו פה רומז שיש הבדל כלשהו בין הומניסט לבין HUMANITERIAN? ואם כבר, אני עילגת, ולא עילג, תקלטו, מוגבלים.
911 for peace ורוב השירים החדשים בדיסק נכתבו כמחאה נגד מדיניות ממשלת ארצות הברית אחרי ה9.11 (דרך אגב, 9.11=911, לא שזה קשור) אז כן, הוא נכתב בעקבות זה אבל לא על זה. השיר 911... נכתב על שלום ויחס בין בני אדם בכלליות אבל ספציפית על ההפצצות על אפגניסטן...
וזה מזכיר את התאומים, וגם כתוב איפשהו שג´סטין רשם את זה באותו היום. ואנטי-פלאג נגד ההפצצות על אפגניסטן? אני אפילו לא אזרח אמריקאי וכבר הייתי מת שיפציצו להם ת´צורה על מה שהם עשו...
כי רק בין לאדן והטאליבן אשמים לא האזרחים שאין להם דרך להתנגד למשטר כל מי שהוא נגד הפטריוטיות של ארה"ב כמו כל מיני להקות כאלה הוא נגד ההתקפה על אפגניסטן