Anteroom
Death

bachner1

New member
...אז אני מניח שאני הולך להכיר אותם בקרוב ../images/Emo3.gif

bachner1

New member
טוב, אז השגתי בינתיים את Widow's Weed, ו...

Cease to Exist
לא יותר מדי שמעתי את הרוב, נחכה למחר בדרך לצבא

shirlapes

New member
זה רק הולך ומשתפר ב- beyond the veil

אבל גם widows weeds
אחלה אלבום בכורה
תחשוב שהם היו ילדודס בני 20...

bachner1

New member
גם את BTV כבר השגתי ../images/Emo3.gif

בינתיים בלט לי משם שיר הנושא, למרות שגם שם עוד לא ממש שמעתי. חלק ממנו מזכיר לי את ASAS של סירניה שזה טוב :) כפי שאת רואה, אין לי בעיה לפוצץ את עצמי במוזיקה חדשה כשכל שנייה יכולים להודיע על הופעה חודש הבא
(וגם עכשיו שקיבלתי אייטאצ' של 32 ג'יגה שאני יכול למלא בלי חשבון
)

bachner1

New member
...אבל אלה ה-2 היותר קשים לעיכול, לא? ../images/Emo3.gif

בינתיים הכרתי בעיקר את WW. אין לי מושג למה Cease to Exist הוא שיר בונוס... הוא יותר טוב מכל האלבום מלבד Evenfall, שבולט מעל כולם
גם שאר השירים טובים, אבל ככל שהאלבום מתקדם הוא נעשה קצת פחות מעניין... מזל שיש בסוף את 2 שירי הבונוס :)

shirlapes

New member
אפשר להגיד

אצל טריסטניה אין דבר כזה "קשה לעיכול", יש רק "קצת יותר קל לעיכול לעומת האחרים"

LadySilkworm

New member
שאלה-

את האייפוד טאצ' הביאו לך מחו"ל או מהארץ? ובמקרה יש לך מושג על טווח מכירים של אייפוד קלאסיק רגיל? 16 ג'יגה זה כבר לא מספיק \:

shirlapes

New member
עדין יקר. בערך כמחצית המחיר שצויין

...אלא אם כן את מכירה מישהו/י שטס בקרוב לארה"ב, ששם זה זול יותר. אם היית אומרת לי, הייתי משיגה לך מרוסיה שגם שם זה זול משמעותית לעומת הארץ
אבל למה בעצם לא לקנות נגן עם אופציה להרחבה? נראה לי שיש כזו אפשרות בסנסה. ואז אפשר להכניס כרטיס של 16 אואפילו 32. זה עדין יוצא זול יותר.

LadySilkworm

New member
כי האייפוד ממש נוח, לי לפחות :)

ואין אייפודים בגדלים פחות מפלצתיים..עכשיו ראיתי שהאייפוד קלאסיק נמכר רק ב-120/160 ג'יגה. אבל עם האייפוד טאצ' אני ממש מסתבכת בגלל המגע. P: אני זוכרת שהיה לי נגן של 20 ג'יגה שהייתי צריכה לסדר בו את כל התיקיות של האמנים בעצמי, לעומת זאת האייטונס מסדר לך הכל, ממש קל לעבוד איתו, לשנות בו דברים [נניח פרטים של האמן וכו'..], להעביר דרכו שירים. אני לא מכירה מישהו שטס לארה"ב, אבל יש לי דודים בקנדה P: למרות שקצת שיגעתי אותם עכשיו שיחפשו לי מגזינים מסויימים בחו"ל [מדינה חשוכת מגזינים אנחנו, ז"א, לא שאין בכלל, אלב בחו"ל הם יותר זולים ויותר קל למצוא אותם], אז קצת לא נעים לי לבקש. אח שלי אמר לי שיש מצב שיש חנויות שעושות הנחה אם מחזירים להם את האייפוד הישן, משהו כזה, אבל ככה או ככה זה יוצא די יקר \:

shirlapes

New member
את רוצה להגיד לי שהכל מבולגן אצלך במחשב? ../images/Emo2.gif

zoiks! scoob! בטח יש לך מלאאא קבצים
כן, מבינה אותך, גם אני במקומך לא הייתי מבקשת מהם
בעצם, תלוי מה הקרבה שלך אליהם.

LadySilkworm

New member
אמממ

כמעט כל הדברים שאני מורידה הם בתיקיות\קבצי RAR ככה שזה די מסודר מבחינת תיקיות, אבל זה הרבה יותר מסודר כששמים הכל באייטונס ורואים את כל מה שיש לך מאשר להתחיל לחפש ולחטט במחשב :) שוב, אייטונס זאת תוכנה ממש נוחה לדעתי, את מעבירה את כל מה שיש לך במחשב היישר משם במקום להתחיל לחפש בתקיות או את התיקיות עצמן ולהוציא הכל מה-RAR. אנחנו משפחה די קרובה האמת, כל פעם שטסתי אליהם טסנו כל המשפחה ביחד [פעם שעברה זה היה לפני שנה, איך אני מתגעגעת :(] ובילינו די הרבה. אבל עדיין, לא נעים לי. P:

bachner1

New member
הביאו לי מחו"ל, דרך איביי

וזה עלה רק 200 דולר, כך שלא נראה לי הגיוני שאייפוד רגיל של חצי מהנפח יעלה 1500 שקל

LadySilkworm

New member
לא, התכוונתי שאני רוצה אייפוד קלאסיק

שמוכרים רק ב-80 ג'יגה או 120 ג'יגה, כי 16 ג'יגה כבר לא מספיק לי P:

למעלה