Another Self Portrait

yos mar1

New member
Another Self Portrait

טוב, אז נולד אח חדש לסדרת הבוטלגים של דילן.
ודילן, כמו דילן, חוזר דווקא לאלבום הכי שנוי במחלוקת שלו Self Portrait.
בניגוד לדינוזאורים אחרים (למרות שליד דילן כל היתר נראים יותר כמו תרנגולות מאשר דינוזאורים), כל פעם מפתיע לגלות שלדילן יש אוצר של חומרים שלא פורסמו והם לעתים טובים יותר מהחומרים המקוריים.

האלבום הנ"ל מכיל שתי גרסאות: כפולה ומרובעת(המכילה גם את האלבום המקורי ודיסק הופעה).
טרם שמעתי את המרובעת, אך בכפולה יש כמה קטעים נפלאים.

מעניין מה עוד יש באמתחתו של האיש?
מתי יצאו החומרים של 74-75?

oren29at

New member
יש גירסה מומלצת יותר

הגירסה המרובעת מנופחת יתר על המידה, ומתומחרת באופן שערורייתי. לעומת זאת, ב itunes ניתן לקנות גירסה משולשת- האלבום הכפול, ואלבום ההופעה עם ה Band מ 1969. כל זה, במחיר סביר פלוס של 55 ש"ח.

יש רק מלכוד אחד קטן, אבל קריטי: ב itunes לא מצרפים את החוברת הפנימית. אפס מידע. מוזיקה נטו. ביזיון ברוטו.

זה מה שגרם לי כרגע לא לרכוש. אני צריך להחליט אם אני מבזבז כסף על גירסה פיזית, או מחכה לנס שיביא לסף ביתי את החוברת בפורמט דיגיטלי כלשהו.

לעניין המוזיקה עצמה: ממה ששמעתי, מדובר (שוב) באוצרות מוזיקליים. צריך לזכור שלמרות שהאלבום סובב לכאורה סביב האלבום הכושל Self Portrait" הוא כולל גם חומרים מהשנה העוקבת, 1970, והאלבום הלא רע בכלל New Morning.

האם 1974 ו Blood on the Tracks יהיו המטרה הבאה? סיכוי של 50%. בכל מקרה, יש מספיק תקופות שדילן יכול לשפוך עליהן אור, בין אם אלה הסשנים של Freewheelin' שמדובר בהם נכבדות, או אולי החור השחור של אמצע שנות השמונים, או "התקופה הנוצרית" שלו, או תקופת פוסט Desire.

בקיצור- יש למה לצפות.

yos mar1

New member
אכן, האוסף כולל קטעים שלא נכללו גם ב New Morn

(והם נהדרים) וקצת מ"נאשוויל", ו - "Basment Tapes".

לגבי גירסה מומלצת: הדיסק הראשון לא פחות מנפלא, הדיסק השני טוב מאוד וגם כולל כמה קטעים מההופעה עם הבנד ב- Isle of wight 69.
דיסק 3, ההופעה היא בסדר, לא יותר (בשמיעה ראשונה), לא חגיגת הגרסאות המיוחדות של דילן
דיסק 4 - מיותר.

לפיכך, אני לא מתכוון לקנות את המרובעת, שיתרונה היחיד הוא ,כפי שאמרת, החוברת.
ובמחיר שערורייתי שכזה, אין סיכוי שאני אתקרב.

ולגבי הנס שיביא לסף ביתך את החוברת בפורמט דיגיטלי כלשהו, ייתכן והוא יתגשם.
בכל זאת, תקופת חגים...

למעלה