another question

azripal

New member
another question

i wish that this time you guys would answer me properly anyway, now that i have the kokotile, he doesn't do much and he doesn't eat when i put some food on the floor of the cage he eats, and he is allways sitting on the bottom of the cage, sometimes he goes from one side of the cage to the other. why does he stay on the floor? why doesn't he eat from the place he should? will this pass? cause i think he is very sad

jo24

New member
תרגום פליז!! יש גבול...

לרמת האנגלית של ילד בכתה ה'.

immortal fairy

New member
אני אתרגם,

"אני מקווה שהפעם תוכלו להשיב על שאלתי כיאות. בכל מקרה, עכשיו יש לי קוקטייל, הוא לא עושה הרבה וגם לא אוכל כשאני שם לו את האוכל במקומו, הוא אוכל כשהאוכל מונח על רצפת הכלוב, והוא תמיד יושב בתחתית הכלוב, לפעמים הוא הולך מצד אחד של הכלוב לצידו השני. למה הוא נשאר על הרצפה? למה הוא לא אוכל מהמקום ממנו הוא אמור לאכול? אני חושב שהוא מאוד עצוב." זהו

Plok2

New member
האנגלית דווקא טובה

בוודאי לא של ילד בכיתה ה... בכלל אין שום טעויות כתיב, רק שימוש לא טוב בדקדוק, וגם ילד בכיתה יא' עושה טעויות כתיב באנגלית

jo24

New member
לא הבנת...

אני בכתה ה' ואני לא מבין מה כתוב כי יש גבול לרמת האנגלית שלי.

azripal

New member
why can't u ppl answer??

gosh, everyone that asks a question u guys answer, second time i asked u didn't answer.. is it because i asked in english? i see someone translated it and i bet that one or two of u can read in englush so why can't u guys answer???!!!!

bilbolim

New member
סורי... אני אנסה לענות...

תנסה להחליף לו את המקלות שעליהם הוא עומד בכלוב למקלות מעץ טבעי (ולא רעיל!!) וכל מיני עוביים כדי שהוא יבחר את מה שנוח לו, אולי המקלות האלו לא נוחים לו...

immortal fairy

New member
כדאי שתקח אותו לוטרינר,

ציפור שנחה על רצפת הכלוב זה לא סימן טוב
אולי הבחנת גם בכך שהוא שותק? (תוכי חולה בד"כ גם לא יצייץ).

למעלה