another goddamn filler

alonback

New member
another goddamn filler

עוד פרק מנותק לגמרי מהסיפור הכולל, זה מגוחך, יכולתי לא לראות את שני הפרקים האחרונים ולא הייתי מפסיד כלום. סוג הפרקים הללו אולי התאים לעונות 1-2 אבל עכשיו שאנחנו בשיא של הסיפור המתמשך לדחוף לנו את שני הפרקים האלו באמצע (במיוחד שאלו הפרקים שאחרי הפגרה) זה נראה ממש מנותק מהמציאות ולא מתאים. קיצר, לא אהבתי, ממש לא אהבתי (מה גם שהפרק היה די חלש).

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif למה חלש? אני אהבתי ../images/Emo58.gif

"אני חושב שיש לי אסטמה" "בתול. בתול מתוסכל"
חוץ מזה שלדעתי שהם עושים פילרים יותר משאיר במתח, זה היה משעמם אם הם היו נתקעים כל העונה עם אותו סיפור..

../images/Emo216.gifdamn right!../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

פרק מצויין מכל הבחינות
ושוב, לא הפסקתי לצחוק..הייתי על הרצפה
פרק הבא הבנתי ל-א יהיה פילר.

alonback

New member
הבעיה היא....

צחוק צחוק אבל אין עלילה, אתה חוזר מפגרה ארוכה אתה אמור לתת משהו מפוצץ שישאיר את הצופים מרותקים עד סוף העונה, במקום זה נתנו לו שני פרקי קומדיה שלא תרמו כלום לעלילה וסתם אכזבו אנשים (אותי) שחשבו שנתקדם לאיפה-שהוא, אפילו לא ראינו את קסטיאל בשני הפרקים האלו!! כמו שכבר אמרתי, פרקים כאלו היו יכולים להיות מצוינים בעונות 1-2 אבל עכשיו שיש לנו קו עלילה מוגדר אז מתבקש שיישארו בו או שלפחות לפרקים תהיה איזו-שהיא נגיעה לעלילה.

WatchMeWatchYou

New member
מסכימה.. בערך

היה פרק חמוד אבל בהחלט מיותר. זה בסדר לשדר פרקי פילר אבל לא מיד אחרי פגרה ולא שניים ברצף.... מקווה שהפרק הבא כבר יהיה קשור לעלילה.. ושיראו את קסטיאל

gali109

New member
../images/Emo45.gifאני איתך../images/Emo58.gif

באמת פרק חמוד והכל וסופסופ השיבו לנו את הבנים לטלוויזיה אבל באמת מיותר אין התקדמות בעלילה סתם תקעו לנו את הגרי הזה והבית משוגעים אלו היו פרקים די בסדר מאז הפגרה אבל שיחזרו כבר לקו העלילה!!!!

משי22

New member
פרק מצוין ../images/Emo58.gif

אילו הוא היה בעונות הקודמות. זה היה כל כך תלוש מהעלילה שאין לי מילים. לא אכפת לי שהאחים עושים דברים אחרים, אבל בחייכם- אין אפוקליפסה בעולם? לפחות תראו מודאגים ולא כאלה שאננים. עיצבן אותי מאוד. חוץ מהנקודה הזאת- דווקא אהבתי את הפרק, ואם הוא היה בעונה אחרת הוא בטח היה הופך לאחד האהובים עלי. אהבתי מאוד את הבחירה שלהם להציג את חילופי הגוף בצורה הזאת- שנראה דווקא את הבן אדם הפנימי ולא החיצוני. זה הפך את הרעיון למסובך ומורכב יותר. גארי היה שחקן חמוד, והיו המון קטעים מצחיקים. קצת התאכזבתי מזה שלקח לדין כל כך הרבה זמן לזהות שזה לא סאם. הייתי מצפה ממנו לגלות את זה על החצי שעה הראשונה שהוא איתו. וסאם ודין ממש סלחניים- אני לא מאמינה שהם סלחו ככה לגארי על זה שהוא לקח את הגוף של סאם וניסה להרוג את דין רק בשביל בצע כסף (או כוח, לא משנה...). יפה מצידם. תודה לאל ששבוע הבא חוזרים לעלילה!

משי22

New member
*ציטוטים מתוך הפרק* ../images/Emo63.gif../images/Emo58.gif

בעברית, כי אני לא הולכת לעשות לעצמי פאדיחות...
כל הזכויות לתרגום שמורות ל-MIRMIR תהנו
גארי: המבורגר ענק עם ביקון, ציפס בגבינה וצ'ילי, ו-שייק סלט בריאותי? דין: אני יודע. זה לא שלי... גארי (בתור סאם): המנקה נכנסה וראתה את כל כלי הנשק, ועכשיו כולם מבוהלים. דין: למה נתת לה להכנס?? גארי (בתור סאם): זה פשוט קרה... גארי (בתור סאם) אני יכול לנהוג? זה כל-כך מגניב! *נתקע בקיר* סאם (בתור גארי, מחטט לו בדברים): בתול. בתול מתוסכל. סאם (בתור גארי, שואל את הוריו): האם נראתי מרוחק לאחרונה, מסתורי? מתעניין בעיניני כתות? תנו לי לנחש- אני מעולה בלטינית. אחת מחיות המחמד של השכנים נעלמה לאחרונה? ראיתם אותי אם איזה ספר? כזה גדול, וישן, כתוב עליו בכתב מוזר.. בעצם, אני בטח מחביא אותו... גארי (בתור סאם): אחי, זה היה מגניב! גארי (בתור סאם): למה שאני לא אהיה מאושר? יש לי אקדח, אני יכול לשתות, ו-אני נראה ככה. גארי (בתור סאם): אתה בחור טוב, דין. דין: אתה ממש שיכור... סאם: מה קורה כאן? איך אתם מכירים את דין? טרבור: כולם מכירים את דין. הוא הבחור הכי מבוקש בגיהנום. נורה: היינו כאן, השתעשענו עם הספר הזה. טרבור: לא הייתי קורה ללהתפלל לאדוננו האפל "השתעשענו". נורה: אל תהיה חנון, טרב. סאם: אתם עשים טעות איומה. להרוג מישהו, זה לא משחק. אתם חוצים גבול שאין ממנו חזרה. דין: אדיוס, כלבה. גארי: אה, זה "אדינוס"... *דין מדליק תמוזיקה* סאם: בחייך, אחי, תנמיך את זה. דין: ברוך שובך, חנון.

../images/Emo224.gif../images/Emo58.gifאני ממש לא מסכימה איתך

אני חושבת שזה מביא מתח (ובמקרה שלך ועוד כמה מעריצים אחרים זה מביא גם עצבים) וחוץ מזה שזה כיף לראות שהם לא כל היום תקועים בקשר לאפוקליפסה וכל שאר העלילה. צריך לפעמים גיוון וסה"כ זה גם מעריך את הסדרה לעוד עונה אז אל חשש [:

למעלה