Anola J & מורפיום בהופעה ענקית !!!

Lion of Zion

New member
Anola J & מורפיום בהופעה ענקית !!!

אז ככה... אנולה ומורפיום אחרי זמן רב נטול הופעות יוצאים בהפקה יפייפיה ב-"פאב של ישראל" החדש בראשל"צ. אנחנו שמחים להזמין את כולכם לאירוע בתאריך ה- 7/02/03 ומקווים שתכבדו אותנו בנוכחותכם! אחרי ההופעות ישראל מזרים לנו אלכוהול בחינם עד סוף הערב כשעל הצלילים ינגנו: D.J Loud- רוק ישראלי אלטרנטיבי, מטאל. D.J Ron Assa- rap, hip-hop,R&B יהיה משהו בן זונה (בעיקר כי כרטיס עולה רק 35 שקל)! אז תציצו על ההזמנה ותיהיו בריאים ! -------------------------------------------------------------------- ה-"פאב של ישראל" - רח' פרשובסקי 4, אזור התעשייה הישן, ראשל"צ. (ולמרות מה שכתוב על ההזמנה, הערב יתחיל בסביבות 23:00). -------------------------------------------------------------------- לפרטים: ישראל- 067529259 רז- 058809991

the use

New member
רק אותי זה מעצבן כנראה...

mister dude.. תן כמה פרטים על המוזיקה, סגנון, השפעות.. כלי נגינה אני יודע.. זרוק לנו עצם לפנים

cha ching

New member
דבר ראשון-

קוראים לו נמרוד... דבר שני- הם להקת רוק מתקדם (בעברית) מחולון, בדרך לאלבום בכורה... (משווים אותם בד"כ לפינק פלויד, לדרים ת'יאטר, ולדיסקים הראשונים של בון ג'ובי...) סולן+גיטרת ליווי- עמית סרן בס- נמרוד אליעזר קלידים- גלעד מטקוביץ' תופים+שירה- יותם ברזילאי גיטרה מובילה+שירה- אסף בירון אם אתה רוצה, יש להם דף ב"במה חדשה"... אתה יכול לשמוע שירים שלהם באתר עצמו... (שמע משטר האהבה, המלצה שלי.. ובגידה בגרסה המחודשת....
) ואתה יכול ליצור איתם שם קשר במסרים (הם מגיבים חזרה על תגובות לשירים...) עזרתי מספיק?

the use

New member
אחלה

לא שיש לי מושג איך ינק פלויד, דרים ת'יאטר ובון ג'ובי הישן (שגם אני שמעתי אותו בכיתה ד') מתחברים לרוק מתקדם.. אבל מילא.. ההופעה כבר עברה

cha ching

New member
מממממהההההה????????!!!!!!!!!!!!

איך דרים ת´יאטר ופינק פלויד מתחברים לרוק מתקדם?!?! אולי כי הם רוק מתקדם!! שמע- אין לי מה להגן כל כך על פינק פלויד, כי הם תתחילת הרוק המתקדם, שהיה די מסריח, לטעמי (ג´נסיס וYES למיניהם... (יאק...)).. אבל דרים ת´יאטר?!?!?! דרים ת´יאטר הם הרוק המתקדם!!!!

cha ching

New member
אה, ואגב-

כשכתבת את ההודעה, ב-6.2... היא לא הייתה עדיין! חכם.. היא הייתה ב-7.2... אז למה בכלל שאלת, ואתה כל כך קוטל- אם גם ככה לא התכוונת ללכת.. אתה מבקש פרטים- אבל בשביל מה?!

j i m m y

New member
פינק פלויד זה האבא והאמא של הרוק

המתקדם.. אין לי מושג איך אתה שואל את זה פה.

למעלה