Ano...

Eien Chibi U

New member
Ano...../images/Emo104.gif

.Boku wa Einat-Haruka-ChibiU-(...) desu טוב, הבנתם לבד. החלפתי ניק. נמאס לי מקסנדרה פוטר. אחותי נדנדה לי להחליף ניק. אח שלי חקר מאיפה הגיע השם קסנדרה. ואני לא אוהבת כינויים פתטיים. אז עכשיו אני צ´יבי יו. אל תשלחו מסרים לניק הקודם. אני לא בודקת את המסרים שם יותר. אין לי תמונה נורמלית לצרף, אז אני סתם אצרף את התמונה האהובה עלי.

HaMsTeR

New member
האם אתם חברים שלי?

(וסליחה על הניצלו"ש, אבל לא ידעתי איפה להכניס את זה..) http://www.quizie.com/test.php?testid=147796 תכנסו בבקשה... ולא יכולתי לעשות את הסיילורמון בגלל שאני לא רואה את זה.. אבל אני מורידה עכשיו שני פרקים.

89%../images/Emo87.gif

לא הוגן. חשבתי שזכית רק פעם אחת במשחק את המנורות האדומות בקניון רחובות.
השאלה על שירי האחוזים -

HaMsTeR

New member
טוב, ת´אמת- דיברתי על שתי המכונות,

גם הגדולה שזכיתי בה בכדורסל וגם בקטנה שזכיתי בה כמה פעמים בלייזר וביותר מידי מחזיקי מפתחות לא שווים... ואני מתגעגעת אלייך! מתי תפסיקי להיות חולה? והיום היה לי יום כל כך גרוע.... אני לא יכולה לסבול את ימי רביעי!!!!!!!!!!1 דבר רע ומעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה לתקוע שעתיים הסטוריה, אחר כך שעה אנגלית, שעתיים תנ"ך- שעתיים!! ואז הבעה? איזה דפוק............................................ וגם מחר זה ממש איכסה. שעתיים מתמטיקה! אבל שעה אנגלית.. וספורט וחינוך... ובלי הבעה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo12.gif 2 מתוך 9.. *נבוכה* ../images/Emo117.gif

אבל זה לא הוגן, אני בקושי מכירה אותך

coolit

New member
האם אתם מכירים אותי?|בלוןכ|

כן, שוב.-_- אני פשוט רוצה שעוד יעשו את זה..

למעלה