Anne/Chantrelle/Lily - Joan???

Anne/Chantrelle/Lily - Joan???

אתם בוודאי זוכרים את הגברת Chantrelle (מ-Lie to me), לילי (ב-Anne) וכמובן Anne (באנג'ל בכמה פרקים). העניין הוא שבIMDB בחלק של הטריוויה עליה כתוב שהי אגם הופיעה בשם Joan מתישהו בבאפיוורס ולי לפחות לא מוכר שום פרק כזה. מישהו יודע על מה מדובר? מצורף קישור.

Loves Bitch

New member
לא זכור לי שום דבר כזה ../images/Emo12.gif

יכול להיות שהשם האמיתי שלה, לפני כל השינויים היה ג'ואן [או איך שלא תרצו לבטא את זה]

רינת4

New member
תראה,

ב-TVTOME רשומים לה 3 תפקידים סה"כ בבאפיוורס. ג'ואן הוא לא אחד מהם. ואני לא זוכרת שהיא שיחקה איזו שהיא ג'ואן. אני כבר לא זוכרת את גלגולי השמות שלה אבל יכול להיות שאולי ג'ואן זה השם שלה לפני שהיא הפכה לשרלוט, שהפכה לאן. אני פשוט לא זוכרת אם אן זה השם האמיתי שלה או לא.

רינת4

New member
שניה, סיבכתי את עצמי...

זה מה שאני זוכרת במעורפל, יכול מאוד להיות שזכרוני מטעה אותי: ב"באפי" (עונה 2) כשקראו לה שרלוט זה לא היה השם האמיתי שלה. ואז בפרק 301 היא קראה לעצמה לילי ואני לא חושבת שגם אז זה היה השם האמיתי שלה. ואז אחרי שבאפי עזבה את LA וחזרה לסאנידייל, היא לקחה ממנה את השם שבאפי השתמשה בו: אן. זכור לי משהו על זה שהיא כל הזמן הייתה משנה את השם שלה וגם שהיא קראה לעצמה לילי בגלל החבר שהיה לה והקעקוע כל זה. בכל מקרה, ג'ואן יכול להיות פשוט השם שלה לפני "שרלוט" או אולי בשלב מאוחר יותר. יכול להיות שזה השם הראשוני , כלומר האמיתי שלה, ויכול להיות שזה סתם עוד שם שהיא השתמשה בו בדרך. אין לי מושג. אז אם מישהו זוכר משהו אחר - be my guest...

it z

New member
שנטרל

לא שרלוט. ובקשר לג'ואן, לדעתי זה פשוט טעות. ניסיתי לחפש את השם הזה, אבל כל מה שיש זה ג'ואן מטאבולה ראסה וזהו.

רינת4

New member
שנטרל, שארלוט.... הכל אותו הדבר.

לא טרחתי אפילו לקרוא את השם עד הסוף , פשוט החלטתי שקוראים לה שרלוט
אין לי מושג למה... תודה על התיקון.

kittycatbone

New member
אעעה אעענה!../images/Emo2.gif

בדיוק ראיתי לפני כמה ימים את הפרק
וממש התרכזתי בקטע שהיא אמרה את זה..
אניוואי, רשמית היא הופיעה בשלושה שמות בבאפי/אנג'ל- שנטרל, לילי ואן. אבל לפני זה היא אמרה שקראו לה סיסטר סאנשיין או משהו כזה! XD לפחות סיסטר... מקסימום אני אבדוק שוב ..
ואם מישהו באמת כל כך אובססיבי לזה ורוצה לדעת
לכו לתסריט, זה בקטע שלילי קוראת לבאפי ברחוב ככה בשם שלה, ומגלה לה שהיא זיהתה אותה ושהיא צריכה ממנה עזרה. בסביבות אמצע הפרק אני מניחה.

kittycatbone

New member
הו, ובאותה שיחה

לא זכור לי שהיא אמרה את השם המקורי שלה, או ג'ואן איפושהו. ככה שאלא אם כן זה סופר בפרק אחר (ואני בספק כי לא עסקו בקטע הזה עוד באף פרק באנג'ל/באפי) כנראה שזאת סתם המצאה
יכול להיות שהתבלבת פשוט בזה שלמשל בפרק טאבולה ראסה, באפי לא יודעת איך קוראים לה אז היא מחליטה לקרוא לעצמה ג'ואן?? כי זה הג'ואן היחיד שזכור לי בבאפיוורס..

Loves Bitch

New member
נו זה כמו עם הדמות של פיית'

פשוט נתנו לה שם משפחה. זה אף פעם לא הוזכר בסדרה אבל ידוע שהשם משפחה שלה הוא ______ [שכחתי כבר מה אמרו] אומנם פיית' היא דמות הרבה יותר מרכזית וחשובה אבל עדיין, יכול להיות שג'ואן זה השם האמיתי של לילי/אן/שאנטרל ופשוט לא אמרו לנו שומדבר על זה.

למעלה