Anna Lee

Shir Shoogi

New member
Anna Lee../images/Emo19.gif

ובכן, תירגמתי את השיר עבור חברה (התרגום למטה, למעוניינים
), ואנל'א בטוחה שהבנתי את הנושא. כלומר מדובר על ילדה (אנה לי, דע.) שנאנסה, והיא לא מתמודדת עם זה? אנה לי/ דרים ת'יאטר ילדה חסרת אונים הם הזמינו את ידייך כדי למלא את צרכיהם האם תהיי אותו דבר? חיוך חסר בושה לגנוב ממך את התמימות המדממת האם הם ירגישו את הכאב שלך? מנסים להאמין הפחדים בלתי נראים הדמעות הנקיות נשטפות את לא רוצה לנשום את האוויר שאת נושמת את לא יודעת איך תחיי את חייך לבד היא ממשיכה להחזיק מעמד להחזיק מעמד בך תן לה לנשום את האוויר לא רוצה להיות לבד לאן את שייכת? אנה לי מאחורי העיניים האלו הסצינה נושמת בתוך חלום צלול סודות נשאלים נחשפים ובכל פעם שאת לא יכולה להכחיש את הקווים של עורך פצע שלעולם לא נרפא מנסים להאמין הפחדים בלתי נראים הדמעות הנקיות נשטפות את לא רוצה לנשום את האוויר שאת נושמת את לא יודעת איך תחיי את חייך לבד היא ממשיכה להחזיק מעמד להחזיק מעמד בך תן לה לנשום את האוויר לא רוצה להיות לבד לאן את שייכת? אנה לי ועכשיו היא קוראת שם לא יכולה להמשיך להסתיר את כל הכאב שלה את יכולה להרגיש את הגשם ממשיך כאשר את מתחילה לפנות ולענות לשיחה מנסים להאמין הפחדים בלתי נראים הדמעות הנקיות נשטפות את לא רוצה לנשום את האוויר שאת נושמת את לא יודעת איך תחיי את חייך לבד היא ממשיכה להחזיק מעמד להחזיק מעמד בך תן לה לנשום את האוויר לא רוצה להיות לבד לאן את שייכת? אנה לי

למעלה