AnimeCon2006^_^ כן כן זה הגיע^_^ האתר הרישמי! www.animecon.org.il כל המידע נמצא שם^^
P PinkYzZz New member 12/12/05 #1 AnimeCon2006^_^ כן כן זה הגיע^_^ האתר הרישמי! www.animecon.org.il כל המידע נמצא שם^^
J Jifannit New member 13/12/05 #14 קוקאקו. מה, תמיד רציתי לשים וואנאבי טישו על הראש בלי להסתרק ולא להרגיש טיפשה מדי;; וגם כל התפקידים הטובים נתפסו ואני ממש ממש רוצה להיות בקאסט של בליץ'.
קוקאקו. מה, תמיד רציתי לשים וואנאבי טישו על הראש בלי להסתרק ולא להרגיש טיפשה מדי;; וגם כל התפקידים הטובים נתפסו ואני ממש ממש רוצה להיות בקאסט של בליץ'.
S Sheiz New member 13/12/05 #8 אנימה קון ^_____^ וחברות שלי עושות קוספליי של בליץ' ואני משתתפת ^^ הולך להיות כיף ^_^
0 0Onegaineko0 New member 13/12/05 #18 ישישישיישישיישישיש!!!!!!!!!!!!!!!!! יאיאיאיאייאיאיאיאיאיאייאיאיאיאיאי!!!! נרגשת נרגשת נרגשת!!! קיייייייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שנה שעברה היה כל כך כיף!! יאיאיאיאייאי!!!
ישישישיישישיישישיש!!!!!!!!!!!!!!!!! יאיאיאיאייאיאיאיאיאיאייאיאיאיאיאי!!!! נרגשת נרגשת נרגשת!!! קיייייייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שנה שעברה היה כל כך כיף!! יאיאיאיאייאי!!!