anglagard מישהו יודע איפה אני יכול להשיג שירים שלהם?
B begone New member 9/2/03 #3 שאלה קצת מוזרה אם אתה רוצה להשיג את השירים שלהם - תקנה את הדיסקים שלהם. למרות זאת, באתר הלא-רשמי שלהם יש כמה הורדות להתרשמות...
שאלה קצת מוזרה אם אתה רוצה להשיג את השירים שלהם - תקנה את הדיסקים שלהם. למרות זאת, באתר הלא-רשמי שלהם יש כמה הורדות להתרשמות...
B begone New member 10/2/03 #5 נו, באמת באתר הישראלי (חנות מקוונת) של ג'אזיס יש את ההופעה החיה שלהם בארה"ב. אתה יכול להזמין, וזה יגיע לך בדואר תוך יומיים-שלושה. הנה, לינק.
נו, באמת באתר הישראלי (חנות מקוונת) של ג'אזיס יש את ההופעה החיה שלהם בארה"ב. אתה יכול להזמין, וזה יגיע לך בדואר תוך יומיים-שלושה. הנה, לינק.
C CaerBannog New member 10/2/03 #6 לזה כבר הגעתי... אבל אני לא רוצה הופעה חיה! אני רוצה אלבום אולפן, האים זה יותר מדי לבקש?
B begone New member 13/2/03 #10 בוא נגיד ככה להוריד מוסיקה בתוכנות שיתוף קבצים זה לא בלתי-חוקי. לפתח תוכנות שיתוף קבצים ועוד לעשות מזה כסף - זה בלתי חוקי. ואם יש לך סבלנות, תחכה קצת עד שהדיסקים ייצאו כראוי.
בוא נגיד ככה להוריד מוסיקה בתוכנות שיתוף קבצים זה לא בלתי-חוקי. לפתח תוכנות שיתוף קבצים ועוד לעשות מזה כסף - זה בלתי חוקי. ואם יש לך סבלנות, תחכה קצת עד שהדיסקים ייצאו כראוי.
B boe New member 10/2/03 #7 זה לא זה פשוט שמעתי רק שיר אחד שלהם, והייתי רוצה לשמוע עוד. אח"כ חושבים על קניה. תודה על הלינק