Angel Night

Angel Night

לא ידעתי מי אתה .. אבל אחרי שקראתי שזה בעצם תחפושת שלך קראתי עוד ועוד פעם את ההודעות הראשונות שלך ואז שמתי לב שבעצם אתה מדבר על מה שהיה אם רק הייתי שמה קצת יותר תשומת לב הייתי יכולה לדעת שבעצם מדובר בך . אני לא הפסקתי לכתוב לכינוי שלך לא בגלל שידעתי שמדובר בך ודרך אגב אני כן עניתי לך .. וזה לא קשור לכינוי שבו אתה נמצא . תבין , כל מה שקרה פגע ברגשות שלי כלכך .. וחבל לטחון שוב פעם את המים .. כי מזה לא תצמח הישועה אתה כנראה לא מבין ולא יודע עד כמה כאב לי הדבר .. אבל לא משנה .. זה עבר .. חבל שאתה כתבת בתחפושת ובסך הכל העמדת אותי במבחן .. שיהיה לך יום טוב בארי שרון{ שנורא עצוב לה עכשיו } נ.ב הייתי מרגישה יותר טוב אם היתה לי האפשרות לא לדעת שזה אתה . שמלאך הלילה ישאר המסיתורי .. בלי לדעת שזה בעצם אתה .

ב א ר י

New member
שרוני חומד...

האמת היא שאני לא אוהב להסתתר מאחרי תחפושת וכל מי שמכיר אותי יודע את זה. לא אהבתי להיות מחופש,זה כמו לשקר לעצמי,הסרתי את התחפושת,כדי להפסיק את השקר. מלאך הלילה הינו ניק בפורטל בפורום אחר. יש לי הרבה ניקים אך בכולם שמי מופיע,חוץ מאשר במלאך הלילה שזהו הכינוי של הרכב שלי שאני מאוד אוהב <יש לי לוחית זיהוי שכתוב עליה מלאך הלילה>. חוץ מכך לא העמדתי אותך במבחן,האמת היא שרציתי להישאר במיסתורים,זו הייתה הדרך היחידה בה יכלתי לכתוב לך ושנגיב אחד לשני,אך ידעתי שבסופו של דבר תקלטי את סגנון הכתיבה שלי כי אנו מכירים זמן לא מבוטל ואז יצא הנחש מהשק,לא רציתי שכך זה יקרה,החלטתי להראות פניי. האמיני לי שאני מבין את אשר מתחולל בליבך,ישנם דברים שאני יודע שייפגעו בך יותר הרבה יותר,אך כעת אני משאיר אותם בבטני עמוק עמוק,אני לא מחפש שכל שני וחמישי תיפגעי בגלל דברים שאני אומר בכנות וישירות. אני אדם שהולך ישר עם פזילות לצדדים לפעמים,לפני שביקשת לדעת את סיבתי המלאה,אמרתי לך שזה עלול לפגוע בך וידעתי שתגיבי כך. לכן שקלתי רבות לפני שהוצאתי את זה מפי,אך בסופו של דבר זה כבר יצא ואין הדרך נכבשת בחזרה. אז שרון מתוקה,אני לא אשכנעך לעשות נגד רצונך,ברגע שאת חושבת שסלחת ואת רוצה לבוא לפורום שלנו,לכתוב גם שם,אשמח מאוד לראות את שמך מתנוסס בין השורות. אני יודע שאת משקיפה מהצד ואני רוצה לראותך כמשתתפת פעילה,אז אם את רוצה הדלת פתוחה לרווחה בפנייך,את חשובה לי,מפני שאת שייכת לאבני היסוד של הפורום. את רואה כיום הפורום כיצד פורח לו וחוזר לימי בראשית,לא עשיתי טעות בבחירתי,בואי וראי השינוי מזווית אחרת,אל תסתכלי בזווית שלך... מקווה שיבוא היום בקרוב בו תסלחי לי ותחזרי לכתוב גם בפורום שלנו,שלי,שלך וכל השאר. בארי-עדיין מצפה לסליחה...

סליחה, משניכם אבל

אולי תחליפו טלפונים ביניכם ותנהלו את השיחות האלו ברמה אישית יותר, נהנה לקרוא את שניכם , רק שוב זאת הבעיה שלי אבל שירשור הודעות וניהול צ´אטים בפורומים גורם לי לפריחה.... הצעה אלטרנטיבית E-mail... שלכם באמת בכבוד רב, סגול

דספרדוו

New member
הערה קטנה אם אפשר...

בקשר ל אי מייל לבדוק טוב טוב עם אנטי וירוס חדש סאמקקקקק כי אני לא עשיתי את זה והתקנתי את כל המחשב מחדש {הלוו הדגש על ה"התקנתי לבד"!!} אמרתי הערה קטנה, לא ככה?

סליחה סגול שאני מעירה ...

אבל לא חושבת שניהלנו איזה שירשור פה .. בסך הכל השארתי לו הודעה .. ואני לא חושבת שהיא גרמה לאיזה שהיא בעיה . חבל מאוד שאתה מדבר בציניות .. זה פוגע .. בכבוד רב שרון

למעלה