ANGEL - ניפוץ המיתוס...?

falling angle

New member
ANGEL - ניפוץ המיתוס...?

טוב, אנשים מה איתכם? ועכשיו משהוא שאני חייב לחלוק איתכם... אתחיל בהקדמה: אחותי מתחתנת עוד חודש וחצי!!!!! ושאלתי אותה אם היא בחרה כבר שיר כניסה או שיר לריקוד הראשון? כשהבנתי שהם לא סגורים על עצמם אז הצעתי להם את אנג'ל - שהוא לפי דעתי אחד השירים היפים והכנים ביותר שנכתבו איי פעם. וכשהשמעתי להם אותו - פתאום פג לו הקסם , מכיוון שהפעם לא שמעתי אותו לבד,אלה איתם. אז הוא כבר לא היה הבלדה הקטנה שעושה לי עצב-מריר בלב ושולחת אותי לחיות בזכרון אהוב ורחוק שהיה לי , אלה עוד שיר סתם. ואני שואל אתכם האם גם לכם זה קורה??? האם כשאתם שומעים לבד את האת שירים שנוגעים בכם , הם נשמעים אחרת מאשר אתם שומעים אותם בחברה? לילה טוב , ושקט... ודרך אגב - הם בסוף החליטו לוותר עליו, כי זה רועש מידיי. אבל אני יודע שבחתונה שלי (או בהלוויה - מה שיבוא קודם ) בטוח ינגנו לפחות שיר אחד שלהם. ניר

Aeroguy

New member
בהחלט

אהבה של מוזיקה זה משהו מאוד אישי, חוויה מאוד אינדיווידואלית שמקשרת אותך לזכרונות של התקובות בהן היא נכנסה לחייך. במיוחד השירים של אירו הראשונים שאותם שמעת ושמהם התאהבת בלהקה, יש להם ערך נוסטלגי מאוד אישי, ולפעמים כשנותנים לזה פרספקטיבה מבחוץ, זה מאבד מערכו.

StarDustGirl

New member
כן...../images/Emo4.gif

כי פתאום אתה מפעיל את כל הביקורת שלך ואת החששות שלך לגבי דעותיהם של אחרים, וכל הקסם בשיר פג.. זה נורא מבאס, וזה קרה לי כמעט עם כל שיר חדש שהשמעתי למישהו...

AeroTom

New member
זה מאוד נכון

ששומעים שירים שאתה מאוד מאוד אוהב ביחד עם אנשים אחרים זה מאוד שונה. כי אין את האינטימיות שיש לך עם הלהקה האהובה עלייך,שבמקרה של אירו זה יותר מלהקה אלה דרך חיים... אני לא יודע אם אחרים פה מרגישים את זה גם אבל שיש למשל שיר של אירו ברדיו ואני נגיד בעבודה או בחברת אנשים אחרת ומישהו נגיד מזמזם את המנגינה או ממלמל חלק קטן מהמילים אני חשוב לעצמי-"מה אתה עושה? הם שרים את זה בשבילי,זו הלהקה שלי..." זה רק אני לפחות
ובכלל אני חושב שהכי טוב לשמוע מוזיקה שאתה אוהב וגם כדי להתחבר למוזיקה חדשה אז צריך לשמוע את זה מאוד באינטמיות,בחדר לבד או עם אוזניות למשל במקום אחר...

AeroTom

New member
אם כבר הלוויות...

אז בשלי אני מתכנן שיקברו אותי ביחד עם הדיסקוגרפיה של אירו וברקע יהיה את November Rain ומיד אחרי שהגשם יפסק אז ישמיעו את Dream on. אופציה שניה-במקום Dream on משמיעים את Nine lives ואז פתאום אני קופץ מהקבר ומתחיל לשיר: "Well well well,I feel just like I'm fallin' in love"! זה יכול להיות מצחיק...
(וגם סדיסטי קצת האמת...
)

falling angle

New member
בהלוויה שלי....

אני רוצה שישמיעו את "פולייג אנג'ל".... מתאים ביותר!! תדרכתי כבר את אחי לכך...

בינג

New member
חחחחח

אני חושב שזה כבר יהיה יותר מטראומה לחלק מהאנשים שיהיו מוזמנים ל"הלוויה" שלך...חח בקשר לשאלה: אני גם חושב, וגם לי זה קורה שכאשר אני משמיע לחברים שירים של אירוסמית', הם אומרים כן נחמד וזה..ואז אחרי כמה ימים שהם שמעו את השיר לבד הם אומרים: שיר ממש טוב, וכאלה...אז זה גם די קשור...חחח LOL... :)

למעלה