ANF

YGIM

New member
אצלי הוא אוכל ANF כרגע

לפי מה שהבנתי זה מזון טוב, אם אני לא טועה, הוא קיבל 8.5 אצל דימיטרי (או משהו קרוב לזה). בכל מקרה שלי אוכל את זה כבר איזה חודש... לפני זה הוא אכל להקט (הוא אצלי בסך הכל חודשיים). רואים הבדל משמעותי בפרווה מהתקופה שהוא אכל להקט... הפרווה ממש זוהרת ומבריקה ורכה. אבל אני מניחה שזה ככה עם כל מזון איכותי. מבחינת הטעם החתול שלי ממש אהב את זה על ההתחלה ולא הייתי צריכה להעביר אותו לזה בהדרגה כמו שמומלץ. אני לא אמשיך להביא לו את המזון הזה כי מוכרים אותו רק בג'ונגל לפי מה שהבנתי, ואני לא ארכוש שם יותר (גם כי הם יקרנים וגם כי הם סוחרים בבעלי חיים).

החלפה הדרגתית של מזון

באה כדי להקל על מערכת העיכול את ההסתגלות למזון החדש וע"י כך למנוע שילשול/עצירות שיכולים להופיע בהחלפה מהירה.

יוקה

New member
ניסינו אותו בעבר - בהצלחה

ולמרות שנכון שחנויות ג'ונגל לא זולות - דווקא ה-ANF במחיר סביר למדי. היחיד מ-3 הסוגים הוא ההוליסטי. הרגיל והסוג שעוזר בכדורי שיער - מחירם ממש טוב. קשה לי להיזכר בטעימות שלו, אבל המרכיבים טובים למדי. זה גם מזון שמאוד מייטיב עם הפרווה והופך אותה למשי :) בדיוק חשבתי שזה המזון הבא שאקנה, אם לא אמצא ג'נסיס שאזל אצל הספק שלי ואיננו מוכר אצל ספקים אחרים ששאלתי.

ארמורגם

New member
ANF מזון איכותי

קניתי אותו בעבר ב-19.87 ש"ח לקילו (30 ק"ג), אך לצערי כמו שציינת הוא נמכר בג'ונגל שסוחרים בבע"ח, ולכן גם אני לא קונה שם יותר.

YGIM

New member
אני קניתי אותו לפני חודש בערך

השק עלה 115 ש"ח ל-3 ק"ג- כ-38 ש"ח לקילוגרם. אם הייתי חברה במועדון של ג'ונגל (כן, בטח) הייתי יכולה לקנות את השק ב- 105 ש"ח... בכל מקרה, זה יחסית יקר ובמחיר אפילו יותר זול אפשר לרכוש אוריג'ן... (הרכישה הבאה שלי)

dimitrygo

Active member
מנהל
לא דיברנו על מזונות עם אחוזי שומן בינוניים?

בכל מקרה פה תוכלי למצוא הרבה נתונים על סוגים שונים של מזונות יבישים ומה אני חושב עליהם http://sites.google.com/site/dimitrygo

למעלה