anekdoten Walking the Dead

jonbirion

New member
anekdoten Walking the Dead

את להקת אנקדוטן השוודית אני מכיר מזמן. רכשתי במרוצת השנים את 3 תקליטי האולפן הראשונים שלהם שהם מצויינים. האלבום האחרון שלהם נקרא gravity מאד אכזב אותי. להפתעתי שמעתי בימים האחרונים את הנ"ל ומאד נהינתי. אלבום הופעה בעל צליל מדהים כבד אפל כמו הלהקה שאהבתי. למי שלא מכיר את הלהקה אני ממליץ מאד. הם נחשבים בין ממשיכי king crimson במה שנקרא red era מתאים גם לאוהבי הפרוג מטל לדעתי. יונתן

אבל הם לא עושים את מה שהם עשו

בתקופת Red. Gravity מצוין! אמנם יש לו פיל שונה לגמרי, אבל אחרי שלומדים להכיר אותו, הוא אדיר. אני מעדיף אותו על From Within, שהוא דווקא לדעתי החוליה החלשה בדיסקוגרפיה שלהם. ב From Within זה כאילו הגיטריסט שלהם גם ואמר "טוב תשמעו, אני לא באמת כזה גיטריסט טוב אז אני לא אעשה סולואים יותר", אבל הוא לא הביא שום דבר אחר במקום, לעומת Gravity שהוא מחפה שם על זה עם עבודת קלידים טובה.

FunkyMonk

New member
מה שבאתי לאמר =)

האלבום האחרון שלהם נשמע רדי להפליא.

FROM WITHIN

אלבום מצוין אבל יש לזכור שבו חל איזשהוא שינוי באנקדוטן. שני אלבומי האולפן המצוינים שלהם היו קרימזונים במהותם עם אלמנטים אגרסיביים,ואילו FROM WITHIN הוא פחות אגרסיבי ומהווה מעין שילוב בין קרימזון לרדיוהד,למרות שאין שם סולואים מפוצצים אני מאוד אוהב אותו.

למעלה