Android : Netrunner - שווה משהו?

Spike77707

New member
Android : Netrunner - שווה משהו?

הכוונה היא - זה משחק לשחק נגד אנשים אחרים. זה בעצם כל אחד צריך SET משלו(לפי מה שהבנתי, תקנו אותי אם אני טועה).

תהיה קהילה לזה בארץ? או שכדאי לחכות ולראות.

sonde

New member
Android : Netrunner

בחבילת הבסיס יש מספיק חומר למשחק של שני שחקנים כך שאין צורך ביותר מעותק אחד בכדי לשחק.
מנגד מדובר ב- LCG, כך שבעתיד יצאו למשחק קלפים נוספים.
כאשר בונים חבילה במשחק ניתן להשים בכל חבילה עד 3 עותקים מכל קלף, חלק מהקלפים מגיעם בעותק אחד או שניים בחבילת הבסיס ולכן יש אנשים שאוטומטית קנו 2 או 3 עותקים.

לגבי השאלה של קהילה... אין קהילה בארץ לאף אחד ממשחקי ה- LCG האחרים לצערנו, בכדי שזה ישתנה צרך בשינוי דרמטי בשוק.

IirionClaus

New member
מבנה קופסת הבסיס

המשחק אסימטרי ומשוחק בין שני צדדים, ה-Corp נגד ה-Runner. ה-Core Set מכיל ארבע חבילות Corp ושלוש חבילות Runner, כך שסט אחד מספיק לשני אנשים. אישית, קניתי את המשחק בעיקר בשביל לשחק אותו out of the box, כך שמבחינתי יש 12 אפשרויות לכל סיבוב (4x3)- מדובר במשחק לשני שחקנים עם הרבה mind games ו-bluffing. עדיין לא החלטתי האם אני רוצה לבנות חבילות בעצמי או לקנות תוספות.

בנוגע לקהילה בארץ ... משחקי לוח מבסיסם הם נישה די קטנה בארץ. LCGים הם נישה של הנישה, ו-Android: NetRunner יהיה נישה בחזקת שלוש. אישית, אני פסימי בנוגע לאפשרות שתהיה קהילה מפותחת בארץ.

למעלה