...And your N.P. is

ע י ד ו2

New member
אוסף של קינג קרימזון

שהכנתי הנה רשימת השירים - 01 - 21st century schizoid man 02 - Cirkus 03 - fallen angel 04 - I Talk To The Wind 05 - epitaph 06 - one more red nightmare 07 - moonchild 08 - The Night Watch 09 - cat food 10 - יסמין אבן + קרני פוסטל -I talk to the wind

המממ.... יאמי

אחי, עשית לי חשק, אוסף חזק ביותר. נראה לי שאני הולך עכשיו להכין לעצמי גם אחד כזה, רק שאני מוסיף לו את in the wake of poseidon (האהוב עלי ביותר) וכמובן את starless.

pinnacle

New member
KANSAS - Somewhare To Elsewhare../images/Emo13.gif

אלבום בוגר של KANSAS, שבו התקבצו כל אנשי ההרכב הקלאסי משנות ה-70 ויצרו אלבום נפלא
גיליתי מספר ציטוטים מוסיקליים מפרוטו קאו האלבום יצא בשנת 2000 ב-MAGNA CARTA, העותק שברשותי הודפס ב-SPV שכיום עובדת בשותפות עם INSIDE OUT -יריבתה של MAGNA CARTA
איך שגלגל מסתובב

אדם זאב

New member
FIREBALL-Night On Bald Mountain

שמתם לב מה קורה אם רושמים "tapuz" אבל בפונט בעברית ?

אדם זאב

New member
נכון..אין לי מושג למה כתוב fireball

העתקתי פשוט את שם הספריה במחשב שלי.. אם משהו רוצה את האלבום שיפנה אליי לפרטי

jonbirion

New member
question mark and the mesterians

96 tears להקה של היספנים אמריקאים 67-68 השיר שלהם בשם 96 tears מוכר אולי לחלקכם. שמעתי אותו מתישהו בשנות ה80 בביצוע של אחת מהלהקות של הסקא או הרגא. למי שרוצה לשמוע שמתי קשור ליוטיוב. אורגן מטמטם (מעפן) יונתן

RamiSun

New member
לרגע חשבתי שהקשבת לניל מורס

כי זה שם אלבומו האחרון....חחח

Prozak Blues

New member
היום שמעתי.. לאחר 3 שנים בערך..

six degrees of inner... של דרים. פעם הייתי שומע אותו המון... בזמן האחרון לא שמעתי אותו.. וחבל. עדיין אלבום מעולה.

B a z a

New member
2 אלבומים

Nine Days' Wonder - Nine Days' Wonder Skin Alley - Two Quid Deal אבל לא באותו זמן

RamiSun

New member
למה?

זה יכול להיות ניסוי מעניין, אגב להקת tools עשו דבר כזה... 2 שירים באלבום שאפשר/רצוי להקשיב להם במקביל....

למעלה