And wash the chaos from my skin

DeniDen

New member
גט ביזי... ../images/Emo99.gif

יש לי משהו עם השיר הזה.. זה אולי השיר הכי טוב שלהם..
גם מהמילים וגם מהכל. ושהוא אומר .. "i used to obsses over living now i only obsses over you... זה ליייק האפינג קטע הכיייי הכיייי יפה

Nittle Grasper

New member
חח כע שיר שולט../images/Emo99.gif

אני בשלבי שליחה שלו לכל הרשימה שלי בערך XD;

:]

שיר השבוע של פוב: שוגר
שיר השבוע לא של פוב: דני קליפורניה קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]: החדש של אוונסנס להקת השבוע: רד הוט צ'ילי פפרס ציטוט משיר שאהבתם: *לא זוכרת איך כותבתים באנגלית* נו ריגרטס ביץ' איי דיט איט מיי ווי. D: באסת השבוע: שהמזל עובר לידי סבבת השבועXD: מחר חתונה לבנדוד שלי ושם יש שתייה ונרגילות! אחח יהיה כיף.. עצת השבוע: חיו כל יום כיאילו זה היום האחרון שלכם, תעריכו את מה שיש לכם ותעשו דברים טובים. וכמובן,איך לא, תמונת השבוע: עוד מעט אני אעלה

DeniDen

New member
חחחחחחחחחחח בדיוק ראיתי את התמונה

בבאזנט...
איייאיייי....

m a y a 333

New member
עונה D:

שיר השבוע של פוב: א ליטל לס סיקסטין... שיר השבוע לא של פוב: Happy together של סימפל קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]: אמ אין.. להקת השבוע: פוב כמובן ! D: ציטוט משיר שאהבתם: i can't see me loving nobody but you for all my life באסת השבוע: אני קצת חולה =[ סבבת השבועXD: אני נוסעת לקוקה קולה לייב@!@$#$%@#! עצת השבוע: תיכנסו לבלוג שלי [קישורבחתימהD:] וכמובן,איך לא, תמונת השבוע: גררררר

marimarina

New member
../images/Emo11.gif

שיר השבוע של פוב: fall out boy - snitches and talkers get stitches and walkers שיר השבוע לא של פוב: bowling for soup - 1985 קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]: X.X אין. להקת השבוע: bowling for soup ציטוט משיר שאהבתם: Awww sugar. Slip into this tragedy you've spun this chamber dry. באסת השבוע: יומולדת. סבבת השבועXD: קוקה קולה אני מקווה עצת השבוע: העצות שלי שוות לתחת. וכמובן,איך לא, תמונת השבוע:

למעלה