הנה זה סליחה שלקח הרבה זמן http://www.sendspace.com/file/xqqhp8
O orly1010 New member 25/11/06 #31 הנה זה ../images/Emo26.gif סליחה שלקח הרבה זמן http://www.sendspace.com/file/xqqhp8
S SHTRUDIDI New member 22/11/06 #16 ועוד קצת תמונות... הנה קתרין על השטיח האדום. לא אהבתי את כל פוזות הנשיקה. היא יותר יפה טבעי,שתפסיק עם זה.
ועוד קצת תמונות... הנה קתרין על השטיח האדום. לא אהבתי את כל פוזות הנשיקה. היא יותר יפה טבעי,שתפסיק עם זה.
מ מרי לי New member 23/11/06 #26 אוף אני רוצה כמו האלבום הראשון מה רע לעשות אלבום כמו הראשון אבל עם פי 10000000 יותר תקציב (לא ששומעים שחסר משהו בראשון ) אגב את הראשון הורדתי בזמנו מהאתר שלו כשהוא עוד לא היה ענקי והיה מותר להוריד בחינם
אוף אני רוצה כמו האלבום הראשון מה רע לעשות אלבום כמו הראשון אבל עם פי 10000000 יותר תקציב (לא ששומעים שחסר משהו בראשון ) אגב את הראשון הורדתי בזמנו מהאתר שלו כשהוא עוד לא היה ענקי והיה מותר להוריד בחינם
מ מרי לי New member 24/11/06 #28 לא רואה דמיון....רק השמלה מכנסיים קצרים הזאת הייתה עלובה.... זה נראה כמו שביסודי הבנים היו מרימים לבנות את החצאית אז היינו הולכות עם טייץ מתחת - ככה זה נראה.....
לא רואה דמיון....רק השמלה מכנסיים קצרים הזאת הייתה עלובה.... זה נראה כמו שביסודי הבנים היו מרימים לבנות את החצאית אז היינו הולכות עם טייץ מתחת - ככה זה נראה.....
M MeetLofe New member 22/11/06 #22 ../images/Emo109.gif היא נראית כמו ג'נס דקינסון שתהיה טבעית הרבה יותר יפה לה למרות שהתמונה האחרונה שלה שם מהממת [לא מהטקס נראה לי] ותודה רבה :]
../images/Emo109.gif היא נראית כמו ג'נס דקינסון שתהיה טבעית הרבה יותר יפה לה למרות שהתמונה האחרונה שלה שם מהממת [לא מהטקס נראה לי] ותודה רבה :]
S SHTRUDIDI New member 23/11/06 #25 גם לי לא נראה שזה משם אבל אני חושבת שהיא נראית שם קצת בובתית. היא יפיפיה וזהו. ובבקשה.
F Fairywitch New member 22/11/06 #19 ../images/Emo49.gif להן../images/Emo106.gif ריספקט ADULT CONTEMPORARY - התרגום זה "בוגר עכשווי" שיהיה. יפה קארי- הפכה דומה יותר לקלי על הטרחה יש שידור חוזר מתישהו
../images/Emo49.gif להן../images/Emo106.gif ריספקט ADULT CONTEMPORARY - התרגום זה "בוגר עכשווי" שיהיה. יפה קארי- הפכה דומה יותר לקלי על הטרחה יש שידור חוזר מתישהו
O otollo New member 23/11/06 #27 ../images/Emo174.gif../images/Emo51.gif ואגב, קלי קלארקסון זכתה בשני הפרסים אליהם הייתה מועמדת אבל לא באה לטקס.
../images/Emo174.gif../images/Emo51.gif ואגב, קלי קלארקסון זכתה בשני הפרסים אליהם הייתה מועמדת אבל לא באה לטקס.